Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

29 Kasım 2010 Pazartesi

DÜVENCİLER LİSESİSPOR:2 ADANA İDMANYURDUSPOR:0


Türkiye Bayanlar 1.lig futbol karşılaşmasında Lüleburgaz Düvenciler Lisesispor ve Adana İdmanyurduspor, Lüleburgaz 8 Kasım Stadında puan mücadelesi için karşılaştılar.2 gün aralıksız yağan yağmur Lüleburgaz 8 Kasım Stadını adeta çamur deryasına çevirmişti.Bu ağır sağa şartlarında mücadele eden her iki takımıda öncelikle kutlamak lazım.Çünkü sahada top oynamak bir yana çamur deryasından kendini düşmemek için korumak gerekiyordu.Lüleburgaz 8 Kasım Stadının çim özelliği iyice kaybolmuş ve yeni sürülmüş bir tarlayı andırıyordu.23 senelik çim zemin ömrünü tamamlamış artık yenilenmeyi bekler gibiydi.Lüleburgaz 8 Kasım Stadında lüleburgaz'ımızın profesyonel takımı Lüleburgaspor'da maçlarını oynamaktadır ve onlarda bu olumsuz saha şartları ile mücadele etmektedir.Bu saha zemini böyle  perişan bir vaziyette ise insanın aklına amatör takımların oynadığı sahalar  geliyor ve oralarını düşünmek bile istemiyor.İnşallah yetkililer buraların bakımlarını yaparlarda Lüleburgaz'daki futbol takımlarıda bu işkenceden kurtulurlar.

Bayanlar futbol maçının ilk devresinde Düvenciler Lisesispor maçın henüz 4.dakikasında Bahar'ın attığı penaltı golü ile 1-0 öne geçti.Maçı kazanmak için çok istekli görünen ev sahibi takım rakibine karşı çok baskılı bir oyun sergiledi.Bu baskılı oyun karşısında fazla direnemeyen Adana İdmanyurduspor maçın 16.dakikasında Duygu'nun attığı gole engel olamadı ve kalesinde 2.golü gördü.Maçın ilk yarısında başka gol olmayınca devre Düvenciler Lisesispor'un 2-0 galibiyetiyle bitti.

 Takımlar ikinci yarı sahaya geldiğinde,Adana İdmanyurduspor çamurlanan formalarının yerine başka forma giyerek çıktı.Maçın ikinci yarısı her iki takımın karşılıklı atakları ile geçti.
Her iki takımda yakaladıkları gol pozisyonlarını değerlendiremeyince maç Düvenciler Lisesispor'un 2-0 galibiyeti ile sona erdi.Düvenciler Lisesispor ligte oynadığı 3 maçta 2. galibiyetini alarak 6 puana ulaştı.


Maçın oynandığı saatlerde havanın yağışsız olması seyircilerin maça olan ilgisinide arttırmıştı.Kalabalık bir seyirci topluluğunun izlediği maçta birçok bayan taraftarda vardı.

HABER ve FOTO:İBRAHİM GÜL....  http://kirklarelisuperlig.blogspot.com/

25 Kasım 2010 Perşembe

SÜPER AMATÖRDE ANAFARTALAR TUTULMUYOR

Edirne Süper Amatör kümesinde şampiyonluk mücadelesine 7. hafta maçlarıyla devam edildi. Grupta 6 haftadır devam eden Anafartalarspor rüzgarı geçtiğimiz haftada devam etti. Grubun tek namağlup takımı olan Anafartalarspor 7. maçında kendi evinde, ligin şampiyon adaylarından Uzunköprüsporu ağırladı ve maçı 2-1 kazanarak 7'de 7 yaptı ve 21 puanla liderlik koltuğundaki yerini koruduğu gibi, en yakın takipçisi olan 2. sıradaki 15 puanlı Uzunköprüye'de 6 puan fark atmayı başardı.


Sarayspor ve Edirnespor yükselişe geçti

Grubun diğer şampiyon adayı Edirnespor ise Enezspor'u 3-0 yenerek puanını 13'e çıkardı ve üçüncü sıradaki yerini korudu. Aynı puanla averajla 4. sırada yer alan son haftaların başarılı takımı Sarayspor'da deplasmanda Karakasımsporu 6-1 yenerek ligte bende varım derken, ligin orta sıralarındaki takımlarından Yenikarpuzluspor' da deplasmanda Subaşıspor'u 2-1 yenerek puanını 9'a çıkararak beşinci sıraya yükseldi. 9 puan ve averajla Subaşıspor'un altında 6. sırada yer alan grubun her zaman güçlü takımlarından olan Osmanlıspor, Tuncaspor'la Edirne'deki mücadelesinden 2-0 yenik ayrılınca zirveden biraz daha uzaklaştı. Tuncaspor'da aldığı bu ikinci galibiyetle puanını 7 yaparak 7. sıraya yerleşti. Grupta Subaşıspor 7 puanla 8.inci, ligte henüz galibiyetleri olmayan 2 takımdan Karakasımspor 2 puanla 9.uncu, Enezspor'da 2 puanla 10. ve son sırada bulunuyor.


KAYNAK:EDİRNE AJANS.COM..
http://www.edirneajans.com/haber-SUPER-AMATORDE-ANAFARTALAR-TUTULMUYOR-1055/

Amatör futbola “KPSS” tatili

 28 Kasım 2010 Pazar günü yapılacak olan Kamu Personel Seçme Sınavları (KPSS) nedeniyle, Edirne ili süper amatör küme, 1 ve 2. amatör küme maçları bir hafta sonrasında oynanmak üzere ertelendi. Konu ile ilgili olarak kısa adı ASKF olan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Edirne şube başkanlığının yaptığı yazılı açıklamaya göre,28-Kasım-2010 tarihinde Kamu Personel Sınavının yapılması nedeniyle spor kulüplerinde oynayan sporcuların bir bölümünün sınava girecek olması sebebi ile 28-Kasım-2010 Pazar günü oynanması gereken Süper Amatör Küme 1.Amatör Küme A ve B grubu Futbol müsabakaları il tertip komitesince ertelenmiştir.


BAL LİGİ MAÇLARI CUMARTESİ

Bu müsabakalar bir hafta kaydırılarak 05- Aralık-2010 tarihinde, aynı yer ve saatte oynanacaktır.” Denildi. TFF'den yapılan açıklamaya göre de kısa adı BAL olan Bölgesel Amatör ligte de müsabakalar bir gün öncesine yani 28 Kasım 2010 Pazar gününden, 27 Kasım 2010 Cumartesi gününe alındığı öğrenildi.

KAYNAK:EDİRNE AJANS.COM
http://www.edirneajans.com/haber-Amator-futbola-8220KPSS8221-tatili-1074/

27 - 28 Kasım 2010 TARİHLİ MAÇ PROGRAMINDA ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİK

 Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyon2 u tarafından yapılan yazılı açıklamada 27- 28 Kasım 2010 tarihinde oynanacak olan Süper Amatör Lig, I. Amatör Küme ve U 17 Ligi'ndeki müsabakaların programının 28 Kasım 2010 Pazar günü Kamu Personel Seçme Sınavı'na, kulüplerde oynayan sporcuların ve hakemlerin de büyük bir bölümünün sınava girecek olmasından dolayı değişiklik yapıldığı belirtildi. Buna göre 27.11.2010 Cumartesi günü oynanacak olan U - 17 ligi müsabakaları Pazar günü oynanacak, 28.11.2010 Pazar günü oynanacak olan Süper Lig ve I. Amatör Küme müsabakaları Cumartesi oynanacaktır.

KAYNAK:TEKİRDAĞ ASKF..

Edirne İli Gençler ligi Panoraması

 Edirne ili amatör futbolunun eski adıyla genç takımlar, yeni adıyla U 15 ve U 15 liginde yapılan müsabakalar sonucunda U 17 ligi A grubunda DSİ 3 maçın üçünü de kazanarak 9 puanla liderliğini sürdürdü. U 17 B grubunda ise Keşanspor 'da tıpkı DSİ gibi üçte üç yaparak 9 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. U 15 Liginde A grubunda Kazanovaspor 3 maçta 3 galibiyetle 9 puanla zirvede yer alırken, B grubunda da Uzunköprüspor 6 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. U 17 liginde TOPLU SONUÇLAR: A GRUBU :Tuncaspor - DSİ 1- 6, Yeniimaret - Sarayspor 9-0, Ayşekadın GB –Köy Hizmetleri 11-0, B GRUBU : Yeni Karpuzlu-Keşangücü 0-1, Anafartalar-Keşanspor 1-3, Enezspor-Subaşı 0-1. U 15 A Grubu-Tunca-Edirne 5-4, SHÇEK-Yeniimaret 1-11, Köprüce-Kazanova 1-5, U 15 B GRUBU: Köy hizmetleri-Uzunköprü 0-18, Yeni karpuzlu-Keşanspor 3-0, Osmanlıspor BAY.


ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA PROGRAMI

U 17 A Grubu : 27-Kasım Cumartesi Saraçhane sahası saat 16.00 Sarayspor-Ayşekadın, 18.00 Yeniimaret-Tunca, 20.00 DSİ-Köy Hizmetleri. B GRUBU : Beğendik sahası 13.30 Keşangücü-Keşanspor, Enez sahası saat 13.30 Enezspor-Y.Karpuzlu, Subaşıs sahası 13.30 Subaşı-Anafartalar.

U 15 A GRUBU: Saraçhane sahası saat 10.00 Kazanova-Yeniimaret, 11.30 SHÇEK-Tunca, 14.30 Edirne-Köprüce. U 15 B GRUBU: Saraçhane saat 13.00 Köy Hizmetleri-Yeni Karpuzlu.

KAYNAK:EDİRNE AJANS.COM
http://www.edirneajans.com/haber-Gencler-ligi-Panoramasi-1075/

28 Kasımda oynanması gereken Amatör Süper Lig ve 1.Amatör Küme müsabakaları ertelendi.

 28 Kasımda oynanması gereken Amatör Süper Lig ve 1.Amatör Küme müsabakaları ertelendi.

 24 Kasım 2010 tarihli Tertip Komitesi kararıyla küleplerden gelen dilekçelerin incelenmis sonucunda 28 Kasım 2010 tarihinde yapılacak KPSS Sınavları sebebiyle aynı gün oynanması gereken Amatör Süper Lig ve 1.Amatör Küme müsabakaları haftaya oynanmak üzere ertelenmiştir.
 
Bu hafta oynanması gereken müsabakalar (bir hafta kaydırılarak) haftaya aynı program çerçevesinde oynanacaktır.
 
Kulüplerimize duyurulur.
 

KAYNAK:KIRKLARELİ ASKF.      http://www.kirklareliaskf.org/detayyazi.php?id=772

10’un golü lideri koltuğundan etti

 
Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto 3'üncü Lig 2'inci Grup’ ta mücadele eden Kırklarelispor ligin 11'inci haftasında deplasmanda mücadele ettiği Batman Petrolspor'a 1-0 mağlup olarak 35 maçlık yenilmezliği sona ermişti. Ancak Kırklarelispor bu mağlubiyeti çabuk unutarak 21 Kasım 2010 Pazar günü kendi sahasında lider Gümüşhanespor'u Deniz Sert'in attığı muhteşem golüyle 1-0 mağlup etti. Bu skorla üçüncülüğe yükselen yeşil beyazlılar, lider Gümüşhanespor’u da koltuğundan etti.

Trakya elele Kırklareli 2'inci Lig’e

Kırklarelispor'un 2'inci ligde mücadele ederken görmeye alıştığımız müthiş taraftarı. Pazar günü oynanan maçta takımı yıllar sonra ateşleyen tezahüratları ile kazanılan galibiyette büyük rol oynadılar. Geçen yıldan bu yana tekrardan organize olan 39 GENÇLİK taraftar grubu yılmadı, çabaladı ve Kırklareli tribünlerini eski renkli günlerine geri döndürdü. Pazar günü oynanan maçta ‘çekirdekçi’ diye tabir edilen büyük tribündeki taraftarlar eski görüntülerinden sıyrılarak temsilcimize muhteşem destek verdiler. Çalıştıkları için maça gelemeyen lunapark işçileri ise maçı dönme dolabın üstünden takip ederken, ortaya ilginç görüntüler çıktı. Bunun yanında Kırklareli ve Lüleburgaz taraftarları arasındaki dargınlık da son buldu. Pazar günü Lüleburgaz, Babaeski ve Edirne'den gelen taraftarlar "Trakya El Ele Kırklareli 2'inci Lige" tezahüratları ile maça girdiler ve yeşil beyazlılara maç boyunca büyük destek verdiler. Ayrıca açılan "Burası Kırklareli Kaderine razı ol", "Çok Sevdik Bea" pankartları da dikkat çekti. Gümüşhanespor’u desteklemeye İstanbul ve Edirneden gelen taraftarlar da kendileri için ayrılan yerde maçı izlerken, Kırklareli’de yaşayan Gümüşhaneliler Kırklarelispor için ayrılan tribünlere alınınca ufak tartışmalar yaşandı. Güvenlik güçleri daha sonra bu taraftarları Gümüşhanespor için ayrılan tribüne aldı. Taraftarların büyük desteği ile karşılaşmaya hızlı başlayan yeşil beyazlılar üst üste ataklarla rakip takımı kendi sahasına hapsetti. Maçın 15'inci dakikasında üst üste kornerler kazanmaya başlayan temsilcimiz, 19'uncu dakikada kullandığı korner atışı savunmadan döndü. Dönen topta Hüseyin muhteşem bir orta yaptı ve Kırklarelispor’un 10 numarası Deniz Sert, harika röveşata golüyle takımımızı 1-0 öne geçirdi. 35'inci dakikaya kadar maçın tek hakimi olan Kırklarelispor, o dakikadan sonra biraz kendi sahasına çekildi. İlk 45 dakika 1-0’lık skorla bitti. İkinci yarı oyuna yine hızlı başlayan Kırklarelispor özellikle sol kanattan Deniz ile etkili ataklar gerçekleştirdi. İlerleyen dakikalarda maça ortak olmak isteyen Gümüşhane oyuna ağırlığını koydu ve özellikle son 20 dakika Kırklarelispor yarı sahasında oynandı. Rakibin etkili atakları karşısında hatasız oynayan Kırklarelispor savunması, 1-0’lık galibiyeti maçın sonuna kadar korunmayı başardı. Müsabakanın son bölümünde net bir gol pozisyonuna giren Gümüşhanespor, bu şansı değerlendiremedi. Gümüşhanespor’un baskılı oynadığı dakikalarda Kırklarelispor kaptanı Taner’in yerinde müdahaleleri tribünleri coştururken, 39 GENÇLİK Grubu genç oyuncuya "BÜYÜK KAPTAN" tezahüratlarıyla destek verdi. 78'inci dakikada ceza alanı ön çizgisinde topla ilerleyen Deniz arkadan yapılan müdahale sonucu yerde kaldı. Serbest atışta topun başına geçen Deniz, sert ve düzgün bir vuruşla topu doksana nişanladı. Ancak kaleci Murat güzel bir kurtarışla topu çelmeyi başardı. Maçın uzatma bölümünde gol bulmak için yüklenen Gümüşhanespor, skoru değiştiremeyince Kırklarelispor sahadan 1-0 galip ayrılarak puanını 25'e yükseltti. Ayrıca lider Gümüşhanespor'u da koltuğundan etti.
 
KAYNAK:GAZETE TRAKYA....    http://www.gazetetrakya.com/haberler-oku.php?id=278211

15 Kasım 2010 Pazartesi

YILDIRIMSPOR YARIŞTA BENDE VARIM DEDİ :8-2


Kırklareli süperamatör lig 6.haftasında Yıldırımspor, Lüleburgaz 75.yıl toprak sahada Ahmetbey Güvenspor'u 8-2 gibi farklı bir skor ile geçti.Ligin başlamasından bu yana 5 hafta geçmesine rağmen galibiyet yüzü göremeyen ve sadece 1 beraberlik ile 1 puanı olan Yıldırımspor, Ahmetbey Güvenspor karşısında sergilediği güzel bir oyun ile rakibini 8-2 yendi.Maçın tamamında oyunda üstün olan Yıldırımspor maçın ilk devresinde Hasan Salman'ın 4 ve Emre Draga'nın 3 golü ile rakip kaleye 7 gol bıraktı.Rakibi Ahmetbey Güvenspor ilk devre 1 gol attı.İlk devrenin sonucu Yıldırımspor :7 -Ahmetbey güvenspor:1..Maçın ikinci yarısında rakibine üstün olan taraf yine Yıldırımspor'du.İkinci yarı Ahmetbey Güvenspor gelişen bir kontra ataktan 2.golünü buldu.Maçın sonlarına doğru Yıldırımspor'dan golcü Emre Draga yine sahneye çıktı ve serbest atıştan çok güzel bir gol attı.Maçta başka gol olamayınca Yıldırımspor rakibini 8-2 yenerek ilk galibiyetini almış oldu.

  
Nebi demirtaş
                                                     


Maçtan sonra görüşlerini aldığımız Yıldırımspor kulübü başkanı Nebi Demirtaş,takımımızın galip gelmesinden dolayı çok mutluyuz,haftalardır galibiyet ile tanışamamıştık,takımımıza yaptığımız transferler meyvelerini vermeye başladı,  bundan sonra ki haftalarda  takımımın çok daha güzel  işler yapacağına inanıyorum dedi.





HABER ve FOTO:İBRAHİM GÜL...

35 haftalık yenilmezliğimizi Batman’da bıraktık

  
Kırklarelispor geçen yıldan bu yana çıktığı 35 resmi maçta yenilgi yüze görmemişti. Bu yıl çıktığı Spor Toto 3’üncü Ligde de çıktığı 10 maçta da yenilgi yüzü görmeyen yeşil beyazlılar 11’inci hafta deplasmanda mücadele ettiği Batman Petrolspor’a 1-0 yenilerek 35 maçlık yenilmezliğini Batman’da bıraktı.

Yeşil beyazlılar 14 Kasım 2010 Pazar günü 16 mayıs Stadı'nda karşılaştığı Batman Petrolspor’a 30'uncu dakikada İbrahim'in attığı golle 1-0 yenilerek grubundaki ilk yenilgiyi tattı.
   
Yeşil beyazlılar bundan önce çıktıkları 10 karşılaşmada 6 galibiyet ve 4 beraberlik ile grupta 22 puanla 3’üncü sıradaydı. Temsilcimiz bu yenilginin ardından grupta 5’inci sıraya geriledi. Önümüzdeki 2 hafta maçlarını kendi sahasında oynayacak olan yeşil beyazlılar ilk olarak grup lideri Gümüşhanespor’u kendi sahasında ağırlayacak ve ondan sonraki hafta grupta 10’uncu sırada olan Oyak Renaultspor’la kendi sahasında mücadele edecek. Takımımız kendi sahasında çıkacağı iki zorlu mücadeleyi kazanıp aldığı yenilgiyi unutmak istiyor.

Hakemler: Serhat Ürkmez***, Yunus Taşkın***, Selahattin Vulaş***

 
Petrolspor: Bahadır***, Emrah***, Orkun****, Ömer****, Muhammed****, İbrahim***(Mustafa** DK 77), Osman**, Cemil***, Adem Kuduman***, (Orhan **80), Muğdat***,(Celalettin**Dak 81)

 
Kırklarelispor: Hasan**, Osman**, Hasan Can**, Taner**,(Caner*), Vedat**, Emrah**, Hüseyin**, İnan**,(Hasan Bal*)Deniz**, Göksel**(Onur**)

Sarı Kart: Bahadır,(Petrolspor), Serkan Hasan Bal( Kırklarelispor)

Gol: İbrahim (Petrolspor)

KAYNAK:GAZETE TRAKYA...    http://www.gazetetrakya.com/haberler-oku.php?id=560190

8 Kasım 2010 Pazartesi

TRAKYA'NIN KRALI KEŞANSPOR...

   
Bölgesel Amatör Lig 12. Grup'ta lider olarak mücadele eden Keşanspor, 5 Hafta karşılaşmasında Tekirdağspor'u da 2-1 yenerek, 5 maçta 5. galibiyetini aldı ve tüm gruptaki tüm Trakya takımlarını yendi
Bu galibiyetle Keşanspor ilk BAL 12. Grupta, 5 haftada karşılaştığı Ayşekadın GB Spor, Velimeşe Belediye Spor, Kırklareli Sanayi Spor, Çerkezköyspor’dan sonra Tekirdağspor’u yenerek tüm Trakya takımlarını yenmeyi başardı.
Keşan Belediyesi Atatürk Satadı’nda saat 13.30’da başlayan karşılaşmayı, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, İlçe Emniyet Müdürü Harun Çil, Keşanspor Başkanı Kubilay Alkan, Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Feyzullah Koçak, CHP İlçe Başkanı A. Baki Topal, ve çok sayıda Keşansporlu taraftar ile sporsever izledi. Tekirdağ'dan da yaklaşık 50 kişilik taraftar grubu da maça geldi.


ÖZCAN'DAN 3 BİN TL PRİM SÖZÜ
 Maç öncesinde Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ve Keşanspor Başkanı Kubilay Alkan, Keşanspor soyunma odasına inerek maç için futbolculara başarılar dilediler. Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan da, takımın Tekirdağspor önünde galip gelmesi durumunda futbolculara 3 Bin TL prim vereceğini söyledi.

İLK YARIDA 3 KIRMIZI KART

Karşılaşmaya her iki ekipte kontrollü başladı. Keşanspor özellik sağ kanattan etkili ataklarını sürdürdü, ancak Tekirdağspor kalecesini geçemedi. Maçın 21. dakikasında Keşanspor'un sağ kanattan geliştirdiği bir atakta Yavuz’un ortasında, defansa çarpan top arka direkte Yaver’in önüne düştü. Yaver sağ ayağının içiyle kalecinin solundan topu kaleye gönderince Keşanspor 1-0 öne geçti.
Keşanspor golden sonra etkisini arttırmaya çalışırken 36. dakikada Tekirdağspor korner kullanacağı sırada ceza sahası içerisinde kısa süreli gerginlik yaşandı. Keşanspor kalecisi Ömer ile Tekirdağspor’lu Uğur arasındaki tartışma sonucunda hakem Lokman Polat her iki oyuncuyu da kırmızı kart ile cezalandırdı.Keşanspor’da yedek kaleci Ali oyuna girerken oyundan Mehmet çıktı. Bu sırada hakemin kararına itiraz eden Tekirdağsporlu oyuncu Ayvaz'da Hakem Lokman Polat'ın yardımcısının uyarısıyla Ayvaz'a da kırmızı kart gösterek oyundan attı.
Keşanspor 10 kişi kalırken, Tekirdağspor da 9 kişi karşılaşmaya devam etti.
BASIN MENSUPLARINA TAŞ YAĞMURU
Saha içinde çıkan olaylara tepki göstererek Keşanspor tribünlerine tahrikte bulunan Tekirdağspor taraftarları, görüntü almaya çalışan basın mensuplarına taşlı ve küfürlü saldırıda bulundular.

Emniyet güçlerinin araya girmesiyle stadtan çıkarılan Tekirdağspor taraftarları, olayların sakinleştirilmesinin ardından maçın 2 yarısının sonlarına doğru İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından tekrar stada sokuldu.
Bu sırada 3 Tekirdağspor taraftarı ve bir basın mensubu da İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından alınarak Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Basın mensubu ve Tekirdağspor taraftarları İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde tutulan tutanağın ardından serbest bırakıldı.
2 YARIDA 2 GOL
İkinci yarıya etkili başlayan Tekirdağspor, 55. dakikada İkinci yarıda Mehmet’in yerine oyuna giren Caner’in golüyle durumu 1-1’e getirdi. Golden 5 dakika sonra gelişen Keşanspor atağında, 60. dakikada Serdar topu içeriye doğru ortaladı. Topla buluşan Onur Keşanspor’u 2-1 öne geçirdi.
Maçın sonlarına doğru Tekirdağspor duran toplarla birkaç etkili pozisyon bulduysa da gole çeviremeyince Keşanspor maçı 2-1 kazandı.
Maç sonunda Keşanspor taraftarları, futbolcuları tribünlere çağırarak galibiyeti kutlarken, futbolcularla birlikte tezehürat yaparak sevinçlerini paylaştılar

Maçın hakem ve takım kadroları şöyle:

Hakemler: Lokman Polat, Armağan Çekinmez, Remzi Ümit Davuloğlu, Gökhan Esen

Keşanspor: 1-Ömer(Ali) 2- Yavuz, 3- Rıfat, 4- Yaver, 5- İsa, 6- Selçuk, 7- Hakan, 8- Serdar, 9- Burak(Ömer) 10- Onur(Yasin) 11- Mehmet

Teknik Direktör: Fatih Anlar

Tekirdağspor: 1-Türker 2- Berkant, 3-İbrahim, 4-Başar, 5- Barış, 6- Uğur, 7- Toygun, 8- Levent, 9- Ayvaz, 10- Mehmet, 11- Ali Osman

Teknik Direktör: Tayfun Kalafat
 5 MAÇTA 5 GALİBİYET
  Keşanspor, 2-1'lik Tekirdağspor galibiyetiyle Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta oynadığı 5 maçın 5 ini de kazanarak 15 puanla liderliğini sürdürdü. Keşanspor ligin 6. haftasında İstanbul temsilcisi Alibeyköyspor ile 14 Kasım Pazar günü saat 13.30'da Alibeyköy Şehir Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta oynanan diğer karşılaşmalarda alınan sonuçlar ve puan durumu şöyle:

13.30: Keşanspor 2-1 Tekirdağspor

13.30: Çiftlikköy Bld 1-1 Çerkezköyspor

13.30: Altınova Bld 1-0 Alibeyköyspor

14.15: K. Çekmece 0-0 Kırklareli Sanayi

14.15: Beylikdüzü 3-1 Velimeşe Bld

14.15: Yeniköy 1-0 Ayşekadın GB Spor

Turgay Balcı/ amatorlig.net KEŞAN...
----------------------------------------------------------------------
KAYNAK:amatorlig.net ..     http://www.amatorlig.net/
----------------------------------------------------------------------

AHMETBEY GÜVENSPOR:1 - LÜLEBURGAZSPOR(amatör):3

  
Kırklareli ili süper amatör ligte,önceki hafta Pınarhisar deplasmanından galibiyetle dönen Ahmetbey Güvenspor bu hafta kendi sahasında karşılaştığı Lüleburgazspor'a 3-1 mağlup oldu.Maçın ilk devresinin 10. dakikasında 1-0 öne geçen Ahmetbey Güvenspor,yine maçın ilk devresinin 25 ve 40.dakikalarda  Lüleburgazspor'dan Okan ve Onur'un gollerine engel olamadı ve ilk yarıyı 2-1 yenik kapadı.
İkinci yarıda rakibine oranla üstün bir oyun sergileyen Lüleburgazspor,70. dakikada Aytaç'ın attığı gol ile skoru 3-1 yaptı.Maçın kalan dakikalarında birçok gol pozisyonundan yararlanamayan Lüleburgazspor, Ahmetbey Güvenspor deplasmanından 3 puanla döndü.Lüleburgazspor ligteki 7 olan puanını alınan bu 3 puan ile 10 çıkardı.


HABER ve FOTO:İBRAHİM GÜL....
http://kirklarelisuperlig.blogspot.com/

VİZESPOR DEPLASMANDA 3 PUANI 3 GOL İLE ALDI....

KENTSPOR:0 - VİZESPOR:3

Kırklareli ili süper amatör lig 5.hafta karşılaşmasında Vizespor, Lüleburgaz 75.Yıl toprak sahada Kentspor ile oynadığı maçtan Hasan Barut (1) ve Gökhan Gül'ün (2) attığı goller ile 3-0 galip ayrıldı.

Maça iyi başlayan Vizespor henüz 2.dakikada gole çok yaklaştı ve defanstan dönen topa cezasahası dışından düzgün bir vuruş yapan Gökhan Gül'ün şutu Kentspor kalecisi Furkan'ın güzel bir kurtarışıyla önlenmiş oldu.
Dakikalar ilerledikçe vizespor rakibi Kentspor'a baskılarını iyice arttırdı.15. dakikada Vizespor'un sağ kanattan  ortaladığı   top altıpas üzerinde Vizespor'dan Mesut'un önünde kaldı ve kaleciyle burun buruna gelen Mesut bu gol pozisyonundan yararlanamadı.Maçın 25.dakikasında Vizespor'un 10 sırt numaralı futbolcusu Hasan Barut,atılan güzel bir ara pasta düzgün bir vuruş ile Kentspor kalecisi Furkan'ın solundan topu ağlara gönderdi ve skoru 0-1 yaptı.Kentspor yediği bu golden sonra defanstan atılan uzun toplar ile gol yollarında pek etkili olamadı ve ilk yarı Vizespor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

2.YARIDA 2 GOL

İkinci yarı başladığında Kentspor rakip kaleye gol atmak için uğraş verirken,maçın 57. dakikasında Vizespor'un ani bir kontraatağına yakalandı ve Mesut'un sağ kanattan yaptığı ortada Gökhan Gül plase bir vuruşla topu filelere gönderdi 0-2.
Yediği 2.golden sonra moralman oyundan düşen Kentspor karşısında ,Vizespor baskılarını dahada arttırdı ve 75.dakikada aldığı pas ile ceza sahasına giren Gökhan Gül,Kentspor'lu iki defans oyuncusunu geçerek çok güzel bir vuruş ile takımı adına skoru 3-0 yaptı.Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca rakibi Kentspor'u deplasmanda 3-0 net skorla geçen Vizespor 3 puanın sahibi oldu..Bu sonuçtan sonra Vizespor ligteki  4 olan puanını 7 ye çıkardı.
--------------------------------------------------------
Kırklareli süper amatör ligte alınan diğer sonuçlar şöyle....
---------------------------------------------------------
Babaeskispor:6 - Evrenspor:1
A.Güvenspor:1 - Lüleburgazspor(amatör):3
Pehlivanköyspor:3 - Yıldırımspor:1
İstasyonspor:1 - Pınarhisarspor:3
---------------------------------------------------------
                                                                                            HABER ve FOTO:İBRAHİM GÜL..........
                                                                                            http://kirklarelisuperlig.blogspot.com/

3 Kasım 2010 Çarşamba

Polat Öztaş “ İyi takımız ama, sonuca gidemiyoruz”

 Ayşekadın Gençler Birliği Kulüp Başkanı Polat Öztaş, geçtiğimiz Cumartesi günü 25 Kasım stadyumunda oynanan ve 2-1 kaybedilen İstanbul Beylikdüzü maçının hemen ardından muhabirimize yaptığı açıklamada söylenecek pek fazla bir şey yok şeklinde konuşarak” Aslında iyi takımız ama bir türlü sonuca gidemiyoruz. Sizde izlediniz maç golsüz devam ederken penaltı kazanıyoruz gole çeviremiyoruz. Direklerden dönen şutlarımız var. Gol atamıyoruz, atamıyorsak böyle goller yiyerek maçı kaybediyoruz. İkinci yarıda yine saldırdık ama, bu kısıtlı bütçeler ile işi götürmeye çalışıyoruz. 15 tane yöneticimizle birlikte bu kulübü götürebildiğimiz yere kadar götüreceğiz. Biz bu sene düşmemeye oynayacağız. Ligten de düşeceğimizi sanmıyorum. Ayşekadın GB 1-2 hafta içinde toparlanarak puan ya da puanlar almaya başlayacaktır. Maçın hakemi ile ilgili olarak söyleyeceğim tek şey, İstanbul bölgesinden gelen hakeme İstanbul takımının maçını yönettiriyorlar. Yalova'dan, Çanakkale'den ya da Tekirdağ bölgesinden hakem vermeleri gerekirdi diye düşünüyorum. Maçın sonucunu etkileyecek bir yönetimi olmasa da çok kötü bir maç yönetti. Sürekli oyunu durdurdu.” Dedi.

KAYNAK:EDİRNE AJANS...

Orhan Işık “ Taraftardan özür diliyoruz”

Ayşekadın GB spor antrenörü Orhan Işık, 2-1'lik İstanbul Beylikdüzü spor maçından sonra gazetemize açıklama yaptı.

Taraftardan özür dilediklerini ifade eden Işık” Bir kere şunun iyice anlaşılmasını istiyorum ki, bu bütçe ile ancak bu kadar oluyor. Maçla ilgili olarak söyleyeceklerime gelince, atamayacaksan geriye dönüp daha çok mücadele vereceksin. Ama ne olursa olsun ben çok genç takımız. Rakip takımın 7 numarasını gördünüz çok tecrübeli bir oyuncu. Bu tecrübesi sayesinde bütün faulleri lehine olarak alabildi. Hakemi çok rahat aldabildi. Hakemin suçu yanlış görmekti. Bal liginde hakemlerle ilgili olarak grupta herkes dertli. Çünkü aynı ilin takımına görev veriliyor. Bizim maçımızda da böyle oldu. Başkanımızın da dediği gibi İstanbul takımıyla maç yaptık, maçı İstanbul bölgesi hakemi yönetti. Bunu hiç etik bulmuyoruz. Federasyon maalesef bu işlere bakmıyor, hatta duymuyor bile. Bizim takımımıza bir sürü taban gösterildi hakem hep aleyhimize karar verdi. Maçın skoruna gelince, Beylikdüzü spor bizi hakkıyla yenmiştir, biz beceremedik. Kendilerini tebrik ediyorum. Biz artık önümüzdeki maçlara bakacağız. “ dedi.

KAYNAK:EDİRNE AJANS

Keşanspor “DÖRT-DÖRTLÜK” gidiyor


Bal liginin lideri ilimiz temsilcilerinden Keşanspor, dördüncü hafta sonunda dördüncü galibiyetini alarak

 
12 puanla liderlik koltuğundaki yerini sağlama aldı. Grubun iddaalı takımlarından Çerkezköy Belediyespor ile Çerkezköy'de karşılaşan Keşanspor maçın ilk yarısında golsüz berabere kaldığı rakibini ikinci yarının ortalarında 60. dk da sol açık Mehmet'in golü ile 1-0 yenmeyi başardı.

Keşanspor bu galibiyeti ile hem rakibinin namağlup ünvanını elinden aldı, hem de 2. kez deplasmandan 3 puan getirmiş oldu. Bal liginin diğer iddaalı ve namağlup takımlarından Küçükçekmecespor'da Velimeşe Belediyesporu deplasmanda 2-1 yenerek Keşanspor gibi dörtte dört yaptı ve 12 puana ulaşarak averajla Keşanspor'un ardından ikinci sırada yer aldı.

Böylece 28 Kasım 2010 Pazar günü Keşan'da oynanacak olan Keşanspor-Küçükçekmece maçının sonucu şimdiden merakla beklenir oldu.

Grupta oynanan diğer müsabakalarda şu sonuçlar alındı; Altınova spor- Yeniköy spor 2-1, Çerkezköy spor-Keşanspor 0-1, Ayşekadın GB –İstanbul Beylikdüzü 1-2, Kırklareli Sanayi spor- Yalova Çiftlikköy Bld.spor 1-1, Velimeşe Bld.spor-Küçükçekmece spor 1-2, Alibeyköyspor-Tekirdağspor 2-1.

KAYNAK:EDİRNE AJANS

ÖZERSPOR DEPLASMANDAN 3 PUANLA DÖNDÜ

                                         SİNANLI BELEDİYESPOR:1 - ÖZERSPOR:3


LÜLEBURGAZ  ÖZERSPOR
Kırklareli 1 amatör lig takımlarından Özerspor ve Sinanlı Belediyespor, Alpullu sahasında puan mücadelesi için karşılaştılar.Maç boyunca rakibine oranla daha üstün bir oyun sergileyen Özerspor, Sinanlı Belediyespor'u 3-1 yenerek üç puanın sahibi oldu ve lig sıralamasında oynadığı 3 maçta 7 puana ulaşarak 2.sıraya yerleşti.


A GURUBUNDA DİĞER SONUÇLAR ŞÖYLE

--------------------------------------------------

B.MANDRA ADASPOR:0 -ALPULLUSPOR:2

KATRANCA KARTALSPOR:0 - KIRIKKÖY SPOR:4

ÇİFTLİKKÖYSPOR:2 - D.ÇİÇEKSPOR:3

HABER:İBRAHİM GÜL..    http://kirklarelisuperlig.blogspot.com/

1 Kasım 2010 Pazartesi

4 EYLÜL BELEDİYESPOR: 2 - KIRKLARELİSPOR: 2...

Kırklarelispor,Sivas'ta çok güzel hava ve zeminde oynadığı maçta rakibi 4 Eylül Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı.
Maça hızlı başlayan taraf 4 Eylül Belediyespor oldu. 16. ve 17. dakikada Levent ile iki önemli fırsattan faydalanamadı. Maçın 28. dakikasında rakibine sert bir müdahale yapan Kırklarelispor takım kaptanı Taner sarı kart gördü. Bu pozisyonun devamında Rüştü’nün soldan iyi getirdiği topu Özcan golle sonuçlandırınca durum 4 Eylül belediyesporun 1-0 lehine çevrildi.
35. dakikada Kırklarelispor’da sakatlanan Ersin’in yerine Caner oyuna girdi. 41. dakikada ise Kırklarelispor kazandığı serbest vuruşta, topa son olarak kafa ile dokunan Vedat durumu 1-1 yaptı.
45+1’de kaleci Gökhan, Hüseyin’in şutunda mükemmel bir kurtarış yaptı. Maçın ilk yarısında başka gol sesi çıkmayınca takımlar soyunma odasına 1-1’lik sonuçla gitti.
 İkinci yarıya her iki takımda oyuncu değişikliği yapmadan başladı. Bu yarıda oyuna iyi başlayan Kırklarelispor olsa da golü bulan taraf 4 Eylül Belediyespor oldu.
52. dakika Yasin’in mükemmel pasında Levent durumu 2-1 yaptı. 62. dakikada ise Özcan’ın sert vuruşunu kaleci Hasan iyi kurtararak 3. gole geçit vermedi. 67. dakikada yine ilk golde olduğu gibi kazanılan serbest atışta topa son dokunan Deniz durumu 2-2 yaparak, skora dengeyi getirdi. Bu dakikadan sonra iki takımda galibiyet golünü bulmak için baskı yaptı.
Son dakikaları zevkli ve çekişmeli geçen maçta iki takımda aradığı golü bulamayınca 4 Eylül Belediyespor duran toptan yediği 2 golle maçı 2-2 berabere bitirdi. Bu sonuçla 4 Eylül Belediyespor puanını 15’e çıkarırken rakibi Kırklarelispor’da namağlup ünvanını sürdürdü.

Lüleburgazspor kan kaybına dur dedi 2-0

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grupta bulunan temsilcimiz Lüleburgazspor, ligin dokuzuncu haftasında dün kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği İstanbulspor A.Ş’yi 2-0 mağlup ederek, son haftalarda alınan başarısız sonuçlar nedeniyle, kan kaybına dur dedi.



Hakemler: Muhsin Çayan, Sertaç Şükrü Kaplan, Ahmet Yakarca ve Emrah Bayrakçı.

Lüleburgazspor: Güray Göçmen, Ziya İstek, Levent Canım, Yusuf Abdioğlu, Birol Yiğit, Cabir Coşar, Mehmet Uzun, Semih Kahraman, Ziya Yokuş (Dak. 46 Samet Okumuş), Serdal Alan (Dak.75 Sercan Sevinç), Mehmet Ali Kayailli (Dak.62 Furkan Sönmez).

Goller: Dak. 43 Birol Yiğit ve 90+2 Samet Okumuş.

Sarı kart: Dak.44 Ziya Yokuş, Dak.78 Cabir Coşar, dak.79 Mehmet Uzun.

İstanbulspor A.Ş Ersin Aydın, Müslüm Aydoğan, Arif Güner (Dak.77 Fatih Süzgen), Fahri Genç (Dak.46 Seyyit Volkan Aygar), Metin Hartamacı, Mehmet Gürkan Öztürk, Ali Işık, Mehmet Sait Ulucan, İbrahim Koray Arslan, Baykal Aydınlı (Dak.62 Coşkun Korkmaz), Cemal İşleyen.

Sarı kartlar: Dak. 37 Sait Ulucan, Dak. 78 Seyyit Volkan Aygar, dak.88 Coşkun Korkmaz.

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grupta bulunan temsilcimiz Lüleburgazspor, ligin dokuzuncu haftasında dün kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği İstanbulspor AŞ’yi 2-0 mağlup ederek, son haftalarda alınan başarısız sonuçlar nedeniyle, kan kaybına dur dedi.

Lüleburgaz 8 Kasım Stadında oynanan mücadele gruptaki diğer karşılaşmalar gibi saat 13.30’da başladı.
Oldukça açık ve güneşli bir havada oynanan karşılaşmaya yeşil kırmızılı taraftarlar yoğun ilgi gösterdiler.
Maçın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçerken, her iki takım orta saha da birbirlerine üstünlük sağlamaya çalıştılar.
43. dakikada ev sahibi takım Lüleburgazspor hücum yönüne doğru sol kanattan korner atışı kazandı.
Havadan İstanbulspor A.Ş ceza sahası altı pas üzerine gelen topu iyi takip eden Lüleburgazspor kaptanı Birol Yiğit, kafayla topu İstanbulspor A.Ş fileleriyle buluşturarak, takımını 1-0 öne geçirdi.
Bu aynı zamanda ilk 45 dakikanın da skoru oldu.
İkinci yarıya daha istekli başlayan konuk takım İstanbulspor A.Ş oldu.
Ancak, ev sahibi takım Lüleburgazspor İstanbulspor A.Ş karşısında kontrollü oyun düzenini bozmayarak, defansında açık vermedi.
90 dakikanın sonuna gelindiğinde, maçın orta hakemi Emrah Bayrakçı 4 dakika uzatma gösterdi.
Uzatma bölümlerinin 2. dakikasında Lüleburgazspor’da sonradan oyuna dahil olan Samet Okumuş, kendi sahasından aldığı topu İstanbulspor A.Ş defansının verdiği açığı iyi değerlendirerek yaklaşık 45 metre topu sürdü.
İstanbulspor A.Ş kalecisi Ersin Aydın’la karşı karşıya kalan Samet Okumuş, şık bir plaseyle topu İstanbulspor A.Ş fileleriyle buluşturarak, maçtaki skoru belirledi. Skor 2-0.
Maçın bitiş düdüğüyle birlikte yeşil kırmızılı taraftarlar Lüleburgaz 8 Kasım Stadında büyük sevinç yaşarken, futbolcular hem kapalı hem de açık tribüne koşarak galibiyeti uzun süre taraftarlarıyla birlikte kutladılar.
Lüleburgazspor bu sonucun ardından, puanını 14 yaparak puan cetvelinde 6. sıraya yükseldi.
İstanbulspor A.Ş ise 7 puanda kaldı.

KAYNAK:LÜLEBURGAZ GÖRÜNÜM GAZETESİ..

http://www.gorunumgazetesi.com.tr/detay.php/2010/11/01/l-leburgazspor-kan-kayb-na-dur-dedi-2-0.html

KIRKLARELİ AMATÖR KÜME MÜSABAKA SONUÇLARI



--------------------------------------------------------------- 
KIRKLARELİ SUPER AMATÖR KÜME SONUÇLARI
---------------------------------------------------------------

EVREN SPOR-İSTASYON SPOR:5-0

PINARHISAR SPOR-AHMETBEY GÜVEN SPOR:3-4

VİZE SPOR-YILDIRIM SPOR:1-1

KENT SPOR-BABAESKİ SPOR:1-3

LÜLEBURGAZ SPOR(AMATÖR)-PEHLIVANKOY SPOR:3-3
-----------------------------------------------------------------------
KIRKLARELİ 1. AMATÖR KÜME SONUÇLARI
.................................................................................
A GURUBU
........................
ÇİFTLİKKÖY SPOR-DÜĞÜNCÜLÜ ÇİCEK SPOR:2-3

KATRANCA KARTAL SPOR-KIRIKKÖY SPOR:0-4

BÜYÜKMANDIRA ADA SPOR-ALPULLU SPOR:0-2

SİNANLI BELEDİYE SPOR-ÖZER SPOR:1-3
---------------------------------------------------------------
B GURUBU
.......................
KAYA SPOR-TEK SANTRAL SPOR:5-0

ASILBEYLİ SPOR-HAMİTABAT SPOR:2-4

DEMİRKÖY SPOR-ÜSKÜP SPOR:3-3

KAVAKLI SPOR-KARAAĞAÇ SPOR:1-3

İNECE SPOR-KARAKOÇ SPOR:4-0
--------------------------------------------------------------------
U-15 LİGİ A GRUBU
.........................................
PINARHİSAR SPOR-KIRKLARELİ SANAYİ SPOR:3-0

KAYA SPOR-DEMİRKÖY SPOR:13-1

BABAESKİ SPOR-YETİŞTİRME YURDU SPOR:11-1
------------------------------------------------------------------
U-15 LİGİ B GRUBU
.......................................
LÜLEBURGAZ SPOR-YILDIRIM SPOR:3-2

TRAKYA GENÇLİK SPOR-ŞEKER SPOR:12-1
-----------------------------------------------------

LÜLEBURGAZSPOR(amatör):3 - PEHLİVANKÖYSPOR:3



LÜLEBURGASPOR(amatör)
  
PEHLİVANKÖYSPOR
Süper amatör takımlarından lLüleburgazspor ve Pehlivanköyspor, Lüleburgaz 75.yıl stadındaki puan mücadelesinde 3-3 berabere kalarak birer puanın sahibi oldular.Genç takım ağırlıklı bir kadroya sahip olan Lüleburgazspor amatör takımı maçın ilk devresinde oynadığı güzel futbol ile seyircilerdende alkış aldı.Maça çok iyi ve kontrollü başlayan Lüleburgazspor maçın 10.dakikasında attığı gol ile durumu 1-0 yaptı.Pehlivanköyspor yediği bu golden sonra rakip kalede gol aramaya başladı ve maçın 30.dakikasındaLlüleburgazspor kalecisinin elinden kaçırdığı topu ağlara gönderdi ve skoru eşitledi 1-1.Lüleburgazspor ,Pehlivanköyspor kalesinde baskıyı arttırdığı 35. dakikada 2. golünü atarak 2-1 lik bir skorla ilk devreyi kapattı.Fakat ikinci yarıda sahada sanki roller değişmişti ve bu kez golü arayan,baskılarını arttıran takım Pehlivanköyspor du.50. ve 60. dakikalarda attığı iki gol ile deplasmanda 3-2 öne geçen  Pehlivanköyspor,maçın 85.dakikasında lüleburgazsporun golüne engel olamadı ve maç 3-3 lük skorla bitti.Maçın 75. dakikasında bazı pozisyonlardan dolayı hakeme itirazlarını sürdüren Lüleburgazspor Antrenörü Yüksel Güdücüoğlu,maçın orta hakemi tarafından cezalandırılarak saha dışına çıkartıldı.Bu skordan sonra Lüleburgazspor 7 puanla ligte 3. ve Pehlivanköyspor da 6 puanla 4.sırada yer aldı.

HABER ve FOTO:İBRAHİM GÜL....

VİZESPOR:1 - YILDIRIMSPOR:1

VİZESPOR
   
YILDIRIMSPOR
Kırklareli süper amatör lig 4. hafta karşılaşmasında Vizespor kendi sahasında Yıldırımspor'u konuk etti.Maça muhakkak 3 puan için çıkan vizespor ilk yarıda çok baskılı oynamasına rağmen birçok gol pozisyonundan yararlanamadı ve ilk devre 0-0 bitti.Vizespor ikinci yarıda baskısını dahada arttırdı ve maçın 65. dakikasında golü buldu 1-0...Maçın kalan dakikalarında oyunda üstün olan  vizespor yakaladığı birçok gol fırsatından yararlanamadı.Dakikalar 90+2 yi gösterdiğinde ,Yıldırımspor bir serbest atıştan golü buldu ve durumu 1-1yaptı.3 haftadır maç kazanamayan yıldırımspor ligteki ilk puanını almış oldu.

HABER ve FOTO:İBRAHİM GÜL...

LÜLEBURGAZ KENTSPOR:1 - BABAESKİSPOR:3


Kırklareli süperamatör liginde mücadele eden Lüleburgaz Kentspor ve lig lideri Babaeskispor,Lüleburgaz 75.yıl toprak sahada karşılaştılar.Saat 12.00 de başlayan maçta Babaeskispor ilk yarıda baskılı oynamasına karşılık birçok gol pozizyonundan yararlanamadı.Kentspor savunma ağırlıklı bir oyun sergilesede  nadir yakaladığı kotraatak toplar ile rakip kalede gol aradı. Her iki takımda yakaladıkları gol fırsatlarını değerlendiremeyince ilk yarı golsüz 0-0 sona erdi.

 İkinci devre başladığında rakibi Kentspora oranla daha istekli bir oyun sergileyen Babaeskispor ardarda attığı birbirinden güzel goller ile durumu 3-0 yaptı. Kentspor  son dakikalarda aradığı golü buldu ve aradaki gol farkını ikiye indirdi 3-1.Fakat maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca deplasmandan aldığı  3 puanla Babaeskispor ligteki puanını 12 ye çıkardı ve liderliğini sürdürdü.Kentspor kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı bu maçtan puan çıkartamayınca 4 puanda kaldı.
HABER ve FOTO :İBRAHİM GÜL..