Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

31 Ocak 2011 Pazartesi

KIRKLARELİ AMATÖR KÜME MÜSABAKA SONUÇLARI



KIRKLARELİ SÜPER AMATÖR KÜME

YILDIRIMSPOR-VİZESPOR:3-2

İSTASYONSPOR-EVRENSPOR:1-0

BABAESKİSPOR-KENTSPOR:8-0

AHMETBEY GÜVENSPOR-PINARHİSARSPOR:4-1

PEHLİVANKÖYSPOR-LÜLEBURGAZSPOR:4-1

KIRKLARELİ 1. AMATÖR KÜME (A GURUBU)

SİNANLI BELEDİYESPOR -DÜĞÜNCÜLÜ ÇİÇEKSPOR:2-0

KATRANCA KARTALSPOR-BÜYÜKKARIŞTIRANSPOR:0-9

BÜYÜKMANDIRA ADASPOR-KIRIKKÖYSPOR:OYNANMADI

ÇİFTLİKKÖYSPOR -ALPULLUSPOR:0-5

KIRKLARELİ 1. AMATÖR KÜME (B GURUBU)


KAYASPOR -KARAKOÇSPOR:9-0

ASILBEYLİSPOR- TEK.SANTRALSPOR:4-0

KAVAKLISPOR- ÜSKÜPSPOR:1-4

İNECESPOR- KARAAĞAÇSPOR:6-0

DEMİRKÖYSPOR- HAMİTABATSPOR:2-3



U-19 LİGİ A GURUBU

VİZEACARSPOR-KIRKLARELİ SANAYİSPOR:1-13

KIRKLARELİSPOR -EVRENLİSPOR:16-0

U-19 LİGİ B GURUBUAHMETBEY GÜVENSPOR-İSTASYONSPOR:1-4

BABAESKİSPOR-EVRENSPOR:1-0

U-14 LİGİ A GURUBU

KIRKLARELİSPOR -KAYASPOR:3-1

U-14 LİGİ B GURUBU

TRAKYA FENERSPOR-AHMETBEY GÜVENSPOR:0-1

LÜLEBURGAZSPOR-YILDIRIMSPOR:3-1

KENTSPOR-CELALİYESPOR:4-0



TFF BAYANLAR 1. LİGİ

DÜVENCİLER LİSESİSPOR-GAZİ ÜNİVERSİTESİSPOR:2-0
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
HAZIRLAYAN: İBRAHİM GÜL

LÜLEBURGAZSPOR - HATAYSPOR MAÇI SAHA ZEMİNİNİN FUTBOL OYNAMAYA ELVERİŞLİ OLMADIĞINDAN DOLAYI ERTELENDİ

 LÜLEBURGAZ 8 KASIM STADININ ZEMİNİNDEN GÖRÜNTLER...





Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto 3.lig 1.gurupta 19. hafta karşılaşmasında Lüleburgazspor ve Hatayspor arasında oynanması gereken lig maçı, Lüleburgaz 8 Kasım stadı zemininin çok kötü bir durumda omasından dolayı maçın hakemi tarafından oynatılmadı.Ertelenen maçın oynanacağı tarih Türkiye futbol federasyonu tarafından belirlenecektir.

Lüleburgaz 8 Kasım stadı nın çim zemini tam 26 yıldan bu yana Türk futboluna hizmet etmekte ve artık dayanamayıp isyan etmiş durumdadır.Sahanın zemini çim özelliğini kaybetmiş adeta sürülmüş bir tarlayı andırmaktadır.Sahanın dranajlarıda hasar görmüş olmalıki yağan yağmur ile saha adeta çamur deryasına dönmekte ve maç oynanamaz bir hal almaktadır.
Birkaç yıldır sahanın zemininin değişeceği söylenmekte olup şu ana kadar gerçekleşmemiştir.Birde buna idman sahası olmayan Lüleburgazspor'un idmanlarını 8 Kasım stadında yapması, Düvenciler lisesispor Bayan futbol takımı ve lüleburgazspor U18 takımınınlarının da lig maçlarını burada oynaması sahanın maç oynama özelliğini iyice bitirmiştir.
Umarız yetkililer artık Lüleburgaz 8 Kasım stadının zemininin isyan edişini görürlerde en kısa zamanda birşeyler yaparlar.

HABER VE FOTO:İBRAHİM GÜL..

YILDIRIMSPOR:3 - VİZESPOR:2



Kırklareli süper amatör ligte mücadele eden Yıldırımspor,rakibi Vizespor ile Lüleburgaz 75.yıl toprak sahada karşılaştılar.Biraz serin fakat güneşli bir havada oynanan müsabakadan Yıldırımspor 3-2 galip ayrılan taraf oldu.Önceki haftalara göre Lüleburgaz 75.yıl toprak saha bu hafta üzerindeki çamur ve su birikintilerinden arınmış bir vaziyette idi.Havanın serin,güneşli ve yağmursuz oluşu bir nebze olsun sahayı top oynanacak hale getirmişti.

Maça muhakkak 3 puan için çıkan Yıldırımspor,aradığı golü ilk devrenin 15.dakikasında buldu.Yediği golden sonra rakip kaleye ataklarını sıklaştıran Vizespor,30.dakikada eşitliği sağladı ve skor 1-1 oldu.İlk devrenin sonlarına doğru baskısını arttıran yıldırımspor,40.dakikada Emren'in ceza sahası dışından güzel bir şutu ile 2-1 öne geçti ve bu aynı zamanda ilk yarının skoruydu.

Maçın ikinci yarısında oyun orta saha mücadelesi şeklinde geçerken,Vizespor'un 10 numaralı futbolcusu 60.dakikada sağ kanattan gelen bir ortada güzel bir kafa vuruşuyla topu kalecinin üzerinden ağlara bıraktı ve durumu 2-2 yaptı.Bu golden sonra maçta sertlikler başladı ve 70.dakikada Yıldırımspor'dan Gökay Tunca rakibine kasti hareketten maçın hakemi tarafından kırmızı kart ile oyun dışı bırakıldı.Sahada 10 kişi kalmasına rağmen maçta etkili olan ve gol arayan yine Yıldırımspor du.Dakikalar 80 i gösterdiğinde Yıldırımspor'dan Emre yine sahneye çıktı,kendisinin ikinci ve takımının 3. golünü atarak skoru 3-2 ye getirdi.
Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca bu zorlu mücadeleden 3-2 galibiyet ve 3 puanla ayrılan taraf Yıldırımspor oldu.Yıldırımspor bu galibiyetten sonra ligte 11 olan puanını 14 e yükselterek ligte tutunabilme mücadelesini sürdürmüş oldu.

Maçtan sonra görüşlerini aldığımız Yıldırımspor kulübü başkanı Nebi Demirtaş,takımı Yıldırımspor'un iyi bir takım olduğunu ve tecrübeli oyunculardan kurulu bir ekip olduklarını,bundan sonra kalan 5 maçtada aynı ciddiyetle mücadele edip gerekli olan puanları alarak Kırklareli süper amatör ligte kalacaklarını ifade etti.Ligimizde kalan 5 maç bizim için çok önemli,aynı zamanda bizim nasılki bu puanlara ihtiyacımız varsa rakiplerimizde aynı sıkıntı içinde onlarında puanlara ihtiyaçları var,ligte kalma mücadelesi veren takımlar açısından bu ligte kalan oynanacak maçların çok çekişmeli geçeceğini açıkladı.

HABER VE FOTO:İBRAHİM GÜL

29 Ocak 2011 Cumartesi

KIRKLARELİSPOR’DAN BİR BOMBA DAHA. KÜLLÜ KADİR YUVAYA DÖNDÜ…

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Kırklarelispor yönetiminden Küllü Bombası. Yönetim, Kırklarelispor’un 3.lige çıkışında büyük rolü olan Küllü Kadir’i transfer ederek yeniden yeşil beyaz renklere bağladı.


Kırklarelispor yöneticileri, Sezon başında Bal ligi takımlarından Kahramanmaraş Belediyespor’a transfer olan Kadir Yıldırım’la (Küllü) anlaşarak, son bombayı patlattı. Küllü Kadir imzayı attıktan sonra “ Yuvama geri döndüm, çok mutluyum. Geçen yıl Şampiyonluk yaşadım. Bu yılda Şampiyonluk yaşamak için geldim. Kırklarelispor’un şampiyonluğu için elimden gelen her şeyi yapacağım. Taraftarımızı da çok özledim” dedi.

Kırklarelispor yönetimi devre arası yaptığı altı transferle takımı güçlendirmiş, yeni transferler geçen hafta Isparta maçında ilk sınavını vererek seyircinin büyük beğenisini kazanmıştı. Küllü Kadir’in transferiyle daha da güçlenen Kırklarelispor’un transfer çalışmalarının devam ettiği, Şampiyonluk ipini göğüslemek için elden gelen her şeyin yapılacağı Yönetim Kurulu tarafından ifade edildi.

Geçen yıl forvette küllü miçi ikilisi harikalar yaratmış şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuşlardı. Çok iyi anlaşan bu ikilinin bundan sonrada rakip savunma oyuncularına zor anlar yaşatması bekleniyor.

Haber: Faruk Ceylan-Adem Önder

K.Sanayispor Maçı Hazırlıkları Devam Ediyor..


Tekirdağspor pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Kırklareli Sanayispor maçı hazırlıklarını TD.İlhan Kıran ve yardımcısı İsmail Kuş nezaretinde sürdürüyor.

Takıma geri dönen Seçkin dışında Silivrispordan gelen kaleci Selahattin dışında Lüleburğazspor'dan 2 kişi ile birlikte toplam 7 yeni futbolcu denenmek üzere takımla idmana çıktı.
Yapılan çift kale maçında ilk yarıda hafta sonundaki maç kadrosunu denerken şu 11'i sahaya sürdü.
furkan-ayvaz-başar-U.tuğay-caner-berkant-barış-taygun-mehmet-uğur-ayhan ile ilk yarıyı tamamlayan TD.İlhan hoca ikinci yarıda Uğur Boz'un yerine Ali Osmanıı alırken denenmeye gelen 7 oyuncuyu'da denedi.

Haber-Foto: Tuncay Küçükyorulmaz
KAYNAK:   http://tekirdagspor.org/?Syf=18&Hbr=109246

25 Ocak 2011 Salı

TRAKYA FUTBOLU39 SİTESİ...HANGİ ÜLKEDE NE KADAR TAKİP EDİLİYOR?

 
Ülkelere Göre Sayfa Görünümleri
----------------------------------
Türkiye 23.648
 
Almanya 352
 
Amerika Birleşik Devletleri 349
 
Birleşik Krallık 102
 
Çek Cumhuriyeti 86


Bulgaristan 61


Hollanda 49


Rusya Federasyonu 39
 
Mısır 38


Kanada 35

GELİBOLUSPOR O - KARABİGA İÇDAŞSPOR 1

GELİBOLUSPOR
Çanakkale süper amatör lig onuçüncü hafta karşılaşmasında Geliboluspor Karabiga içdaşspor’a 1–0 yenildi. İkinci yarının ilk maçı olan maç 26 Kasım stadının bozuk olan zemini sabah yağan yağmurunda etkisiyle çok ağır şartlarda oynandı.

Her iki takımda karşılaşmaya temkinli başladı.8 dk. Ersoy’un serbest vuruştan dışarı gitti.15 dk Çağlar ceza sahasına soldan girdi, top direği sıyırarak dışarı gitti. Orta saha mücadelesi şeklinde gecen maçın ilk yarısı 0–0 berabere bitti.

Karabiga İçdaş ikinci yarıya Gökhan’ın yerine Yüceli alarak başladı.47 dk Sakatlanan Yalçın yerini Deniz’e bıraktı.50 dk. Hüseyin müsait pozisyonda topu dışarı attı.55dk. Bu kez Cem sağdan ceza sahasına girdi sert vuruşun Arkın Kurtardı.75 dk. Barış çıktı Deniz girdi. Deniz’in girmesiyle İçdaşspor daha atak oynamaya başladı. Konuk takım 85dk.Deniz’in hazırladığıpozizyonda Hüseyin ceza sahası içinde buluştuğu topu Arkın’ın solunda filelere gönderince durum 0–1 oldu. Golden sonra Geliboluspor beraberlik golü için rakip sahaya yüklenmeye başladı.90 dk. Geliboluspor defansı ilerde yakalanınca Hüseyin kaleci Arkın ile karşı karşıya kaldı. Kaleselini terk eden arkın Hüseyin’in önünden topu alarak dışarı attı. Uzatma dakikaların da başka gol olmayınca Geliboluspor evinde ilk defa yenilirken. Karabiga içdaş spor çok önemli bir üç puan alarak yoluna devan etti.



Geliboluspor: Arkın-Murat-Olcay-Erbil-Timuçin-Çağlar-Kerem(Rıza)-Ersoy-Tuncer-Gökhan-Yalçın(Deniz)

Yedekler: Fuat-Hami-Emre-Deniz-Aygün-Rıza-Ferdi
 
Kara Biga içdaçspor: Saffet-Cem-Enis-Mustafa-Sedat-Barış-Ersin-Gökhan-Metin-Hüseyin-Emre

Yedekler: İsmail-Ferdi-Yücel-Deniz-Engin-Yunus

KAYNAK:  http://www.geliboluspor.org/default.asp

KIRKLARELİ AMATÖR KÜME TOPLU SONUÇLARI

 KIRKLARELİ SÜPER AMATÖR KÜME
------------------------------------------------

LÜLEBURGAZSPOR-YILDIRIMSPOR:1-1

KENTSPOR- İSTASYONSPOR:2-0

EVRENSPOR -AHMETBEY GÜVENSPOR:4-0

VİZESPOR-BABAESKİSPOR: 0-4

PINARHİSARSPOR- PEHLİVANKÖYSPOR:5-4
--------------------------------------------------------


KIRKLARELİ 1. AMATÖR KÜME (A GURUBU)
--------------------------------------------------------

ALPULLUSPOR-BÜYÜKMANDIRA ADASPOR:1-0

DÜĞÜNCÜLÜ ÇİÇEKSPOR-ÇİFTLİKKÖYSPOR:OYNANMADI

ÖZERSPOR- SİNANLI BELEDİYESPOR:6-3

KIRIKÖYSPOR-KATRANCA KARTALSPOR:5-1

------------------------------------------------------

KIRKLARELİ 1. AMATÖR KÜME (B GURUBU)
-------------------------------------------------------

TEK.SANTRALSPOR-KAYASPOR:0-1

KARAAĞAÇSPOR-KAVAKLISPOR:2-1

HAMİTABATSPOR-ASILBEYLİSPOR:7-0

KARAKOÇSPOR İNECESPOR:2-2

ÜSKÜPSPOR DEMİRKÖYSPOR:5-0
-------------------------------------------------

             U-14 LİGİ A GURUBU
----------------------------------------------------

KIRKLARELİ SANAYİSPOR-KIRKLARELİSPOR:1-5

PEHLİVANKÖYSPOR-KAYASPOR:1-4
----------------------------------------------------

                 U-14 LİGİ B GURUBU
-------------------------------------------

CELALİYESPOR- TRAKYA GENÇLİKSPOR:0-13

YILDIRIMSPOR- KENTSPOR:14-0

AHMETBEY GÜVENSPOR-LÜLEBURGAZSPOR:0-11
------------------------------------------------

                        U-17 LİGİ
-----------------------------------------------

LÜLEBURGAZSPOR-KIRKLARELİ SANAYİSPOR:4-0

PINARHİSARSPOR -KIRKLARELİSPOR:1-4

VİZESPOR- BABAESKİSPOR:2-1
-------------------------------------------------

                  U-19 LİGİ A GURUBU
-------------------------------------------

PEHLİVANKÖYSPOR-VİZEACARSPOR:1-0
------------------------------------------------

                  U-19 LİGİ B GURUBU
------------------------------------------------

KARŞIYAKA GENÇLİKSPOR-BABAESKİSPOR:0-7

EVRENSPOR -AHMETBEY GÜVENSPOR:5-1

----------------------------------------------
  
                TFF BAYANLAR 1. LİGİ
----------------------------------------------

DÜVENCİLER LİSESI SPOR-YALI SPOR:16-0
--------------------------------------------------------


BÖLGESEL GENÇLİK GELİŞTİRME LİGİ ( U-18 )

-------------------------------------------------------------
LÜLEBURGAZ SPOR-SARIYER SPOR:2-1
-----------------------------------------------------------------------
                            HAZIRLAYAN:BAYRAM GÜNER
                            FOTO: BABAESKİ HAVADİS

24 Ocak 2011 Pazartesi

Velimeşe’de Kazanan Yok 1-1

VELİMEŞE BELEDİYESPOR
  

TEKİRDAĞSPOR



Bal Ligi 12.grupta alt sıralarda yer alan iki takımın mücadelesinde Velimeşe Belediyespor ile Tekirdağspor yenişemedi 1-1.

İki takımında kontrollü bir mücadele sergilediği oyunun ilk yarısında ev sahibi ekipten Eray Cem’in karşılaşmanın 27.dakikasında maçın orta hakemi tarafından ağır bir kararla çift sarı karttan atılması sonucu evsahibi ekip yaklaşık 65 dakika sahada 10 kişi mücadele etti.

İkinci yarıdada her iki takımda bu kritik kaşılaşmada fazla risk almak istemeden konrolllü oyuna devam ederken, konuk Tekirdağspor Berkant’ın 62.dakikada serbest vuruştan attığı golle 1-0 öne geçti.

Golden sonra Tekirdağspor konrataklarla farkı arttırmak evsahibi Velimeşe Belediyespor ise beraberlik golü için rakip kaleyi zorladı.

Maçın böyle biteceği sanılırken 90+5’te kazanılan korner atışında evsahibi ekipten Esat’ın arka direkte göğsü ile düzeltip yaptığı düzgün vuruş skora denge getirdi ve maçta bu skorla tamamlandı.

Velimeşe Cephesi İlker Yasin Avcı’ya Tepkili

Bu arada maç sonrası Velimeşe Belediyespor yönetimi yanlı yönetim gösterdiği iddaası ile maçın orta hakemi İlker Yasin Avcı’ya büyük tepki gösterdi. Velimeşe Belediyespor yönetimi bu kadar kritik bir maça böylesine yetersiz bir hakem atanmasının talihsizlik olduğunu hakem atamalarında kesinlikle daha dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.
 
HABER KAYNAK:  http://www.trakyadanspor.blogspot.com/
 
FOTO KAYNAK:Tekirdağspor tarastarın sesi facebook sayfası..

Edirnespor’dan gol yağmuru; Edirnespor 9 Karakasımspor 3


Edirne Süper amatör kümede şampiyonluk kovalayan ve ikinci yarıda yaptığı süper çıkışla dikkatleri üzerine çeken Edirnespor, Karakasımsporu 9-3 yenerek yoluna devam etti. Müsabakanın ilk yarısı 2-2 sona erdi. Karakasımspor ilk yarıda 2 defa öne geçmesine rağmen bu avantajını koruyamadı. 41. dk da Karakasımsporlu Recep ve İsmet kırmızı kart görerek takımlarının ikinci yarıyı 9 kişi oynamasına neden oldular.



Hakemler: Yusuf Tiryaki-Aykut Avcu-Murat Erden

Karakasımspor: Erdem, Salih, Turgut, Recep, Kamil, Timur, Murat, Sabri, İsmet, Salih, Çağrı

Edirnespor: Mert, Kaan, Ferhat, Samet, Savaş, Zafer, Orçun, Onur, Mehmet, Yusuf, Çağrı

GOLLER: 22 Murat, 38 Sabri (P) 69 Erdem (P) (Karakasımspor) 21, 44 (P), 51, 84 Yusuf, 52,56 Halit, 67 (Turgut Karakasım Kendi kalesine), 76 Ferhat, 79 Kaan

HABER KAYNAĞI:EDİRNEDESPOR.COM

Sarayspor- Anafartalarspor 1-2


Edirne Süper Amatör kümenin lideri Anafartalarspor şampiyonluk yolunda emin adımlarla yoluna devam ediyor. Bugün Sarayspor’la Edirne Saraçhane Sentetik sahasında karşılaşan Anafartalarspor Ali Osman’ın ilk yarıda attığı 2 gol ile rakibini 2-1 yenmeyi başarırken, ev sahibi Sarayspor’un tek golü ikinci yarıda Serdar’dan geldi.


Kalabalık bir taraftar topluluğu önünde oynanan müsabaka, bu maçtan önce Karakasımspor’u 9-3 yenen liderin takipçisi Edirnespor açısından da büyük önem taşıyordu. Bu sonuçla liderliğini devam ettiren Anafartalarspor, en yakın takipçisi Edirnespor’la arasındaki 4 puanlık farkıda korumuş oldu.

Hakemler: Özgür Bayır-Alper Gökalp-Okan Büyükvesek-

Sarayspor: Dinçer, Oğuz, Ulaş, Onur, Ümit, Cenk, Utku, Bahadır, Onur, Serdar, Cüneyt

Teknik Sorumlu: Bekir Elmalıdan

Anafartalarspor: Nail, Nesim, Şahin, Fuat, Mutlu, Samet, Erkan, Hüseyin, Halil İbrahim, Ali Osman, Süleyman

Teknik Sorumlu: Şeref Aldanmaz

Goller: 36-40 Ali Osman (Anafartalar) 85 Serdar ( Sarayspor)

KAYNAK:EDİRNEDESPOR.COM

TEKİRDAĞ SÜPER LİGİNDE: ÇORLUSANAYİSPOR:1 ÇORLU GENÇLERBİRLİĞİ SPOR:1




Tekirdağ süper amatör liginde Şampiyonluk yolunda her iki takım için büyük önem taşıyan maçta hızlı başlayan Çorlu Sanayi spor rakip kalede gol aradı Gelişen ÇorluSanayi spor atağında, Gençlerbirliği defansının topu ceza sahası içerisinde elle kesmesine başta Orta Hakem ve pozisyona çok yakın olan yan hakemin penaltı vermemesine Çorlu Sanayi spor taraftartarları, futbolcuları ve yöneticileri hakemi uzun süre protesto ettiler. Bu dakikadan sonra ataklarını hızlandıran ev sahibi ekip, maçın 40.ıncı dakikasında Görkemin attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde bitirdi. Maçın İkinci yarısında daha etkili oynayan Çorlu Gençlerbirliği spor , rakip kalede sık sık gol aradı. Maçın 83 üncü dakikasında Şamil yaklaşık Kırk metreden attığı serbest vuruşla topu ağlarla buluşturdu.ve skora dengeyi getirdi .1-1 Maçta başka gol olmayınca her iki takımda sahadan birer puanla ayrıldılar

HABER VE FOTO.RECEP KARAGÖZ

Çerkezköyspor deplasmandan puanla döndü: KırklareliSanayispor:2 Çerkezköyspor:4


Bölgesel Amatör Lig 12.Grup’ta ikinci devre heyecanı Cumartesi günü Kırklarelinde oynanan KırklareliSanayispor-Çerkezköyspor maçı ile başladı Çerkezköyspor ikinci devrenin ilk hafta karşılaşmasında Kırklareli Sanayispor deplasmanında Kırklareli Atatürk Stadı’nda Cumartesi günü oynanadığı karşılaşmadan üç puan ile ayrıldı


Çerkezköyspor deplasmanda oynadığı maçı 4-2 kazandı.İlk yarısını 2-0 önde kapayan Çerkezköyspor ikinci yarıdada güzel oyununu sürdürerek sahadan üç puan ile ayrılmasını bildi.ÇerkezköySpor puanını 20 ye çıkarırken,KırklareliSanayispor altı puanda kaldı

İLK MAÇIDA ÇERKEZKÖY KAZANMIŞTI

Çerkezköyspor ile Kırklareli Sanayispor ligin ilk devresinde Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadı’nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya her iki ekip de mutlak galibiyet parolası ile çıktı. Karşılaşmanın ilk devresinde Çerkezköyspor golü bularak öne geçti, ilk devreyi de önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci devresinde skor üstünlüğünü koruyan Çerkezköyspor karşılaşmadan 1-0 üstünlükle ayrılarak üç puanı hanesine yazdırdı.

HABER:RECEP KARAGÖZ

FOTO:ÇERKEZKÖYHABER GAZETESİ

Ayşekadın GB Keşanspor 1-1

Ayşekadın Gençlerbirliğispor



Keşanspor
Bal liginin ikinci yarısı ilk maçında Edirne derbisinde Ayşekadın GB 25 Kasım stadında Keşansporu konuk etti. İlk yarısı karşılıklı goller ile 1-1 sona eren mücadelede ikinci yarıda da gol olmadı ve maç 1-1 sona erdi. Ayşkeadın’dan Seyfettin ve Esat, Keşanspordan Ozan kırmızı kart gördüler. Maçta 2. yarıda Keşanspor’lu Özdemir’in 2 şutu direkten döndü.


Hakemler: Selim Akman-Erhan Yatla-Ahmet Göçmen (Kocaeli Bölgesi)

Ayşekadın GB: Kutay-Gökmen-Bilal-Seyfettin-Ozan-Tahsin 57 (Murat)-Hasan Hüseyin (88 Hüseyin)-Ozan Kurt (63 Mustafa) -Ertin-Erkan-Esat

Keşanspor: Ömer-Yavuz (88 Batuhan)-Rıfat-Yaver-Ozan-İsa-Ömer Sugüneşi ( 67 Sadık Taylan)-Serdar-Burak-Özdemir-Kemal

Goller: Dk. 34 Burak (Keşanspor) Dk. 42 Ertin (P) Ayşekadın GB

Kırmızı Kart: 38 Seyfettin, 73 Esat(Ayşekadın GB) 59 Ozan (Keşanspor)

MAÇTAN DAKİKALAR:

İlk 22 dakikası genelde orta alan mücadelesi şeklinde geçen Edirne derbisinde ilk ciddi atak 22. dk da Ayşekadın GB spordan geldi. 22. dk da sağ kanattan başlayan atakta Ertin topla buluştu, ceza alanı içine Hasan Hüseyin’e verkaçla güzel bir pas verdi. Hasan sert vurdu Keşan kalecisi Ömer güçlükle kornere çeldi. Bu pozisyondan 4 dk donra 26. dk da Ertin ceza alanı içinde bir anda topla buluştu vurdu meşin yuvarlak ağlarla buluştu ama yardımcı hakem ofsait bayrağı kaldırınca hakem golü vermedi. Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran Keşanspor 34. dk da Burak’ın ceza yayından sert vuruşu ile öne geçti 0-1. 38. dk da rakibine kafa atması nedeniyle Ayşekadın GB spor’lu Seyfettin hakem tarafından kırmızı kart ile oyun dışına alındı. Bu dakikadan sonra her iki takım taraftarları arasında kısa süreli gerginlik yaşandığı gözlendi. 42. dk da ani gelişen Ayşekadın GB atağında hakem penaltı düdüğünü çaldı atışı Ertin gole çevirerek beraberliği sağladı 1-1. İlk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarının 10.cu maçın 55. dk.sında konuk Keşanspor ileri üçlüsü bir anda Ayşekadın yarı alanında topla buluştu. Ayşekadın GB spordan bu sezon Keşan’a transfer olan Ömer Sugüneşi kaleci ile karşı karşıya kaldı çok kötü vurdu aut. Maçın 59. dk sında Keşanspor’lu Ozan ikinci sarı kartını görerek oyundan ihraç oldu. 73. dk da bu sefer Ayşekadın’lı Esat ikinci sarıdan ihraç oldu ve Ayşekadın sahada 9 kişi kaldı. 78. dk da Ayşekadın GB keşanspor ceza alanında Hasan’la pozisyon buldu. Hasan yerden sert vurdu Keşan kalecisi Ömer topu kornere çeldi. 85. dk da Keşansporlu Özdemir’in şutu üst direkten geri döndü. 87. dk da Keşanspor yine %100 golü kaçırdı. Bir anda Ayşekadın ceza alanına giren Kemal sert vurdu defanstan döndü ve Özdemir’in önüne düştü o da iyi vuramadı Kutay topa sahip oldu. Maçın son dakikasında Özdemirin şutu bit kez daha direkten döndü ve maç 1-1 sona erdi.

KAYNAK:EDİRNEDESPOR.COM

KIRKLARELİSPOR :5 - ISPARTASPOR :1


Türkiye futbol federasyonu Spor Toto3. Lig 2. Grup'ta Kırklarelispor, kendi saha ve seyircisi önünde Ispartaspor'u farklı yendi: 5-1.


Kırklareli spor henüz maçın 5.dakikasında  Emrah'ın sert şutu ile 1-0 öne geçti..Ataklarını arttıran ve rakibine baskı kuran Kırklarelispor'da 17. dakikada Korhan'ın ceza sahası içine yolladığı pası iyi takip eden Emrah, çektiği şutla takımının ve kendisinin ikinci golünü attı.2-0
23. dakikada sol kanattan topu rakip sahaya getiren Hüseyin'in ortasını iyi takip eden Abuzer'in çektiği sert şut ağlara gitti: 3-0
47 dakikada ceza alanına hareketlenen Serkan kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda sert bir vuruşla skoru 4-0 yaptı.
66. dakikada Abuzer'in yaptığı ortayı Korhan sert bir şutla Ispartaspor filelerine gönderdi: 5-0
74 dakikada ceza sahası dışında aldığı topla savunmadan sıyrılan Ömer, Ispartaspor'un tek golünü attı: 5-1. Karşılaşma bu skorla bitti.

STAT:Kırklareli Atatürk Stadı


MAÇIN HAKEMLERİ:Kürşat Öner (***), Kenan Koç (***) Murat Demir (***)

KIRKLARELİSPOR: Hayrettin (***), Osman (*** ), Serkan (** ), Hasan Can (**) (Dk. 76 Yusuf Koray (**),Taner (**), Emrah (****), Hakan(9), Yavuz (****), Korhan (***), Abuzer (****), Hüseyin (****) (Dk. 65 Göksel (**)

ISPARTASPOR: Akın (*),İbrahim Can (**),Osman (*),Mevlüt (*), Şevki (*), Özkan (***), Ömer (***) (Dk 75 Yiğit (**), Ali (*) (Dk. 46 Cihat( **), Refik (*), İbrahim (*), Kasım (***)

GOLLER: (5- 17 Dk.) Emrah, (23 Dk.) Abuzer, (47 Dk.) Serkan, (66 Dk.) Korhan (
KIRKLARELİSPOR)..... (Dk. 74) Ömer (ISPARTASPOR)
HABER: İBRAHİM GÜL...
FOTO  : http://www.kirklarelim.net/

KENTSPOR :2 - İSTASYONSPOR :0

KENTSPOR
           
İSTASYONSPOR
 Kırklareli süper amatör ligi maçında Lüleburgaz Kentspor ile İstasyonspor pazar günü saat 15.00 te Lüleburgaz 75.Yıl toprak sahada karşılaştılar..Ligin ilk maçında İstasyonspor konuk ettiği Kentspor ile İstasyon sahasında yenişemeyerek 1-1 berabere kalmıştı.
Ligin ikinci maçında karşılaşan takımlardan İstasyonsporun ligte tehlikeli bölgeden uzaklaşması için acil puanlara ihtiyacı vardı.Yine ligte aynı tehlikeyi yaşamak istemeyen Kentspor'da maçı kazanıp tehlike bölgesinden uzaklaşmak istiyordu.Bu maç bu açıdan bakıldığında her iki takım için de çok önemli idi.
Maç başladığında her iki takımda oyuna temkinli başlasada İstasyonspor ilerleyen dakikalarda rakip kalede etkili olmaya çalıştı.İstasyonspor'lu futbolcu Fatih'in altıpas üzerinden kaleye vurduğu topu Kentspor kalecisi aynı güzellikte çıkardı.İstasyonspor rakip kaleye yüklenirken defansındada açıklar veriyordu ve Kentspor yakaladığı bir kontra atak ile golü Tolga'nın ayağından buldu ve skoru ilk yarı adına 1-0 yaptı.

İkinci yarı başladığında muhakkat galibiyet için sahaya çıkan İstasyonspor,yine rakibinin üzerine gitmeye başladı,fakat bu atakları gerçekleştirirken defansında yine açıklar veriyordu.Kentspor'lu Batuhan aldığı bir top ile ceza sahası içinde rakibi tarafından düşürülünce maçın hakemi tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi.Penaltıya sebebiyet veren İstasyonspor defans oyuncusu Tayfun, hakem tarafından kırmızı kart ile cezalandırıldı.Penaltı atışını kullanan Batuhan takımının ikinci golünü kaydetti.Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca bu zorlu mücadeleden 2-0 galip ayrılan Kentspor oldu..

HABER VE FOTO : İBRAHİM GÜL...

LÜLEBURGAZSPOR(Amatör) :1 - YILDIRIMSPOR :1

YILDIRIMSPOR

LÜLEBURGAZSPOR(Amatör)
Kırklareli ili süper amatör lig mücadelesinde Lüleburgazspor ve Yıldırımspor, Lüleburgaz 75.Yıl toprak sahada karşılaştılar.Lüleburgazspor  ligi 2.bitirip bal ligine katılabilmenin hesaplarını yaparken,Yıldırımspor'da ise alınacak puanlar ile düşme hattından uzaklaşmanın hesapları yapılıyordu.

Çok zevkli ve çekişmeli geçen maçta her iki takım oyuncuları sahanın çamuru ile mücadele etmek zorunda kaldılar.Maçın her iki devresindede karşılıklı ataklar ile rakip kalelerde gol arayan takımlar attıkları birer gol ile puanları payşatılar.Lüleburgazspor'un  son dakikalarda direkten dönen bir topu vardı.Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca her iki takımda sahadan 1-1 lik bir sonuç ile ayrıldı.

HABER VE FOTO : İBRAHİM GÜL..

DÜVENCİLER LİSESİSPOR RAKİBİ YALISPOR'U ÇAMURA GÖMDÜ :16-0

Düvenciler Lisesispor

Yalıspor




Lüleburgaz 8 Kasım Stadının durumu




Düvenciler Lisesispor'un Nijeryalı transferleri
 Türkiye Futbol Federasyonu bayanlar 1.lig futbol maçında Lüleburgaz Düvenciler Lisesispor,Lüleburgaz 8 Kasım Stadında, Yalıspor'u konuk etti.Lüleburgaz 8 Kasım Stadı geceden yağan yağmur ile adeta çamur tarlasını andırıyordu.Lüleburgaz 8 Kasım Sahasının çim özelliği iyice kaybolmuş ve yerini toprak saha görüntüsü almış durumda idi.Çok ağır saha şartlarında mücadele eden her iki takım futbolcularınıda kutlamak gerekiyor.Düvenciler Lisesispor çok çamur bir zeminde oynadığı maçta adeta gol oldu yağdı ve maçı 16-0 gibi farklı bir skorla kazandı.

Maçın devre arasında Düvenciler Lisesispor'un Nijerya'dan transfer ettiği ve Nijerya Milli takımındada forma giyen iki bayan futbolcusu Ebi Onome (26) ve Ugochi Desire’yi (17)  taraftarlara tanıtıldı.

Hayli kalabalık bir seyircinin izlediği maça çok iyi başlayan Düvenciler Lisesispor ilk yarıda rakip filelere tam 10 gol bıraktı.Sahadaki her iki takım futbolcularıda rakiplerinden çok sahanın çamuru ile mücadele ettiler.
İkinci yarıdada oyun hakimiyeti tamamen Düvenciler Lisesispor'da idi.Maçın tamamında adeta tek kale oynayan Düvenciler Lisesispor ikinci yarıdada bulduğu 6 gol ile maçtan 16-0 gibi farklı bir sonuçla ayrıldı. 

Düvenciler Lisesispor adına maçın gollerini 8 ve 21. dakikalarda Duygu, 10,30,77. dakikalarda İlgim, 20, 35 ve 42. dakikalarda Mevlüde, 25 ve 33. dakikalarda Cansu ve 37,62,83. dakikalarda Esra, 79. dakikada Sena, 89. dakikada Su ve 90. dakikada Bahar'dan geldi.


Alınan bu galibiyetten sonra Düvenciler Lisesispor ligte 20 olan puanını 23 çıkardı ve puan sıralamasında 2.sıraya yerleşti..

HABER:İBRAHİM GÜL...
FOTO  :SALİH YILMAZ

23 Ocak 2011 Pazar

LÜLEBURGAZSPOR'UN GENÇLERİ SARIYER'İ 2-1 İLE GEÇTİ..

 



Türkiye Futbol Federasyonu Gençlik Geliştirme ligi Marmara B gurubu U-18 lig maçında Lüleburgazspor  U18,Sarıyer U18 ile saat :14.15 te Lüleburgaz 8 Kasım stadında karşılaştılar.Sahaya çıkan takımlar maça çıkış seronomisinden sonra Lüleburgazsporspor oyuncuları,Sarıyer oyuncularının bulunduğu kulübeye giderek yedek oyuncuları ve takım antrenörüne hoşgeldiniz diyerek başarılar dilediler.Yine aynı şekilde Sarıyer futbolcularıda Lüleburgazspor yedek kulübesine giderek onlarda aynı centilmenliği gösterdiler.Bu hareketler

Türk futbolu ve feir play adına çok güzel bir davranış olarak seyirciler tarafından alkışlandı.
Maçın ilk devresinde her iki takımında karşılıklı atakları vardı.İlk golü bulan taraf rakip Sarıyer takımı oldu.Fakat çok geçmeden Lüleburgazspor beraberlik golünü buldu ve maçın ilk devresi 1-1 bitti.

İkinci yarı başladığında rakip Sarıyer'in ataklarında bir şutu kale direğinin altına vurup auta çıktı.Her iki takımda rakip kalelerde gol üstünlüğünü yakalamak için uğraş verirken,Lüleburgazspor sarıyer kalesine daha etkili gelmeye başladı.Rakibi Sarıyer defansını adeta bunaltan Lüleburgazspor forvet oyuncuları aradığı golü maçın son dakikalarında Ceyhun ile buldu ve skoru 2-1yaptı.Lüleburgazspor bu galibiyetten sonra 13 olan puanını 16 ya çıkarmış oldu.


HABER ve FOTO: İBRAHİM GÜL..

22 Ocak 2011 Cumartesi

LÜLEBURGAZSPOR(U18) ,SARIYER (U18)İ KONUK EDİYOR..



Türkiye Futbol Federasyonu Gençlik Geliştirme ligi Marmara B gurubu U-18 lig maçında 22-01-2011 cumartesi günü saat :14.15 te Lüleburgazspor U18, ligin güçlü ekiplerinden Sarıyer ile Lüleburgaz 8 Kasım stadında karşılaşacak.Ligin ilk devresine verilen 1 haftalık aradan sonra başlayacak olan 2.yarı maçına ara vermeden çalışmalarına, antrenörleri Aydın Çelik ve Yüksel Güdücüoğlu nezaretinde devam eden Lüleburgazspor maç saatini bekliyor.Lüleburgazspor ilk yarıda 13 maçta topladığı 14 puan ile ligte 10 sırada bulunuyor.Rakibi Sarıyer ise ligte 19 puanla 13.sırada yer alıyor.


HABER ve FOTO: İBRAHİM GÜL..

Bayanlar 1. Futbol Ligi ..

 
Türkiye Bayanlar 1. Futbol Ligi'nin 11. haftasında, 23 Ocak Pazar Günü saat 13.00'de Lüleburgaz 8 Kasım Stadı'nda İstanbul temsilcisi Yalıspor ile karşı karşıya gelecek Düvenciler Lisesispor'da hedef galibiyet.
 
Düvenciler Lisesispor Teknik Direktörü Zeki Erguvan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maça galibiyet parolası ile çıkacaklarını söyledi. Erguvan, 'Ligin iddialı takımları arasında yer alıyoruz. Her maça olduğu gibi bu maça da 3 puan parolası ile çıkacağız. Özellikle kendi sahamızda oynadığımız maçlarda puan kaybetmek istemiyoruz. Yalıspor önünde de taraftarımızdan destek bekliyoruz' dedi.
 
Ligde Düvenciler Lisesispor 20 puanla 3'üncü, Yalıspor ise 3 puanla 11. sırada yer alıyor.

KAYNAK: http://www.haberler.com/bayanlar-1-futbol-ligi-2488070-haberi/

DÜVENCİLER BOMBAYI PATLATTI

 



Düvenciler Lisesispor Nijerya Bayan Milli takımından 2 futbolcuyu transfer etti.

Düvenciler Lisesispor, Nijerya Bayan Milli Takımından libero Ebi Onome ile forvet Ugochi Desire’yi renklerine bağladı.
 
Belediye başkanı Emin Halebak, başkan yardımcısı Kevser Özkan ile Düvenciler Lisesispor başkanı Bayram Güdücü, teknik direktör Zeki Erguvan, antrenör Nihat Güder ve kulüp yöneticilerinin katıldığı imza töreni Lüleburgaz Belediyesi toplantı salonunda yapıldı.

İsveç bayanlar birinci ligi takımlarından Dje Garden’den transfer edilen Onome ve Nijerya birinci lig takımlarından Delta Queens’den Desire, imza töreninde kendilerini Düvenciler Lisesispor’a bağlayan imzaları attılar.

Kulüp yöneticisi Öner Çavaş, Düvenciler Lisesispor’un Lüleburgaz’ı temsil ettiğini ve şehrin de kulübe büyük destek verdiğini söyledi.

Çavaş: “Ligde iddialı bir kulübüz. Amacımız Haziran ayında ilçemizi ve ülkemizi Avrupa’da da başarıyla temsil etmek. Nijerya Bayan Milli Futbol Takımının değişmez futbolcularından olan Onome ve Desire’yi kadromuza kattık. Yeni transferlerimizle gücümüze güç kattık” dedi.

HABER VE FOTO.LÜLEBURGAZ HÜR FİKİR GAZETESİ
kaynak: Trakya Sspor..

ÇORLU SANAYİ SPORDAN YARDIMLAŞMA GECESİ

   







Tekirdağ süper amatör küme takımlarından Çorlu Sanayispor yardımlaşma ve dayanışma gecesi tertipledi.Çorlu Yeni Sanayi Düğün salonunda yapılan geceye Ç.orlu Belediye Başkanı,Belediye Başkan Yardımcıları,CHP Çorlu İlçe teşkilatı,AKP Çorlu ilçe teşkilatı ve kalabalık ÇorluSanayispor sevenleri katıldı. Gecede Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Yeni Sanayi Sitesi Eski ve Yeni Belediye Başkanlarına Plaket verilirken,Çorludaski Basın Mensuplarınada Sertifika verildi.Gecenin ilk açılışını Çorlu Romantik dans grubu yaparken,Daha sonrada sahneyi sanatçılar aldı.Geceye katılanlar ise bol bol oynayarak stres attı. Çorlu Sanayispor Kulübü Başkanı Muammer Sert gecede yaptığı kısa konuşmada katılanlara çok teşekkür etti.Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysanda gecede konuşma yaparak Sporun sadece futboldan ibaret olmadığını belirterek,Çorlu Belediyesi olarak salon sporlarınada gerekli desteği verdiklerini belirtti

HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ

VELİMEŞE BELEDİYE SPOR ALTI FUTBOLCU İLE SÖZLEŞME İMZALADI


Bölgesel amatör lig onikinci grup takımlarından Velimeşe Belediyespor ikinci yarı öncesi altı futbolcu ile sözleşme imzaladı.Takımın Hocası Fatih Diker yaptığı açıklamada,Velimeşe Belediyespor olarak ikinci yarıda daha iyi olmamız lazım onun için transfer yapmamız gerekti.TransferdeKırklarelispordan: Caner,Emre,Tayfun,Muhammed,Sürmenespordan:Esat, Trabzon spordan:Mustafayı kadromuza dahil ettik.



TEKİRDAĞSPOR MAÇI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Fatih Diker bu hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Tekirdağ spor maçınada değinerek bu maç bizim için çok önemli,Bumaçı kazanmamız lazım,Yeni Transferlerden dört futbolcumuz bu hafta oynayacak,Bir futbolcu ile daha görüşmelerimiz sürüyor.Önümüzdeki günlerde onuda kadromuza dahil edeceğiz.İkinci yarıda bambaşka bir Velimeşe Belediye spor seyredecekler dedi

HABER VE FOTO.RECEP KARAGÖZ