Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

28 Şubat 2011 Pazartesi

ONURSPOR FUTBOL TAKIMI TEKNİK SORUMLULUĞUNA MURAT ERTAN GETİRİLDİ



Sezon başında Kentspor ile anlaşan ve devre arasında bazı sebeblerden dolayı sözleşmesini Kentspor ile karşılıklı olarak fesh eden Antrenör Murat Ertan ,Önceki sezonlarda Kırklareli ili gençler liginde mücadele eden ve bu sezon ilk defa 2. amatör kümeye katılan Lüleburgaz Onurspor'un yöneticileri tarafından takımın teknik sorumluluğuna getirildi..

Görüşlerini aldığımız Murat Ertan; 

Daha önceki sezonlarda Lüleburgaz Onurspor'un gençler liginde mücadele ettiğini kendilerinin yeni yapılanmakta olan bir kulüp olup bu sezon ilk defa  büyükler liginde 2. amatör ligten katılarak mücadele vereceklerini ve takımının başarılı olabilmesi için oyuncu kadrosu ile çok iyi çalışıp bu ligte ses getireceklerini belirtti.
Murat Ertan ayrıca,kendisini Lüleburgaz Onurspor ile çalışmaya layik gören Onurspor yönetim kuruluna da teşekkürlerini iletti.

HABER: İBRAHİM GÜL

VİZESPOR'DAN TAM BİR DÜZİNE GOL..VİZESPOR :12 - AHMETBEY GÜVENSPOR :3


VİZESPOR
   
AHMETBEY GÜVENSPOR


Kırklareli süper amatör lig mücadelesinin 17.hafta karşılaşmasında Vizespor,rakibi Ahmetbey Güvenspor'u kendi sahasında konuk etti ve gol yağmuruna tuttu.12-3..

Sezon başında lige şampiyonluk parolası ile başlayan ve flaş transferler yapan Vizespor'da bu sezon işler pek iyi gitti sayılmaz gibi.Çünkü transfer ettiği birçok oyuncusunu sezonun daha 4.haftasında bazı sebeblerden dolayı kaybeden Vizespor,geçen sezondan ceza almış 6 futbolcusunu da kadrosuna dahil ederek lige devam etmek isdedi.Ligin ilk devresinde 14 puan toplayabilen Vizespor,ikinci yarıyada şanssızlıklar ile başladı ve Hasan Barut isimli futbolcusu devrenin ilk maçında ayağı kırılarak ligi kapattı ve yine bu arada bazı oyuncuları çeşitli sebeblerden dolayı takımdan ayrıldı.İkinci yarıda oynadığı toplam 7 maçtan sadece 2 beraberlik ile 2 puan çıkartabilen Vizespor,şampiyonluk parolası ile başladığı ligte adeta kümeye düşmeme hesaplarını yapar olmuştu.

Vizespor için oynanacak olan bu haftaki Ahmetbey Güvenspor maçı muhakkak kazanılması gereken bir maçtı.Vizespor bu maçı aldığı taktirde düşme tehlikesinden kurtulup son maçına deplasmanda Pınarhisarspor karşısına çıkmak istiyordu.Rakibi Ahmetbey Güvenspor ise ligten düşmeyi haftalar önce garantilemiş ve ligte sadece prestiş maçlarını oynuyordu.
Bu bilinç ile sahaya çıkan Vizespor maçın ilk devresinde 5 gol atıp kalesinde 1 gol görüyor ve ilk yarıyı bu skorla kapatıyordu.

İkinci yarıda dahada rahatlayan Vizespor maçta baştan sona üstün olan taraftı.Ard arda bulduğu goller ile rakibine tam 12 gol atarak sahada gol şov yapan vizespor ikinci yarıda kalesinde 2 gol görüyor ve sahadan 12-3 gibi farklı bir skor ile ayrılan taraf oluyordu.Aldığı bu galibiyet ile ligte kalmayı garantileyen Vizespor son maçında Pınarhisar deplasmanında, Pınarhisarspor maçına prestij amaçlı çıkacaktır.
Alınan bu sonuçlardan sonra süper amatör ligten 1amatör kümeye Ahmetbey Güvenspor'un ardından düşen 2.takım İstasyonspor oldu.

HABER : İBRAHİM GÜL

LÜLEBURGAZSPOR (Amatör) :3 - KENTSPOR :0


LÜLEBURGAZSPOR(Amatör)
      
KENTSPOR
Kırklareli süper amatör lig 17.hafta karşılaşmasında Lüleburgazspor ile Kentspor,Lüleburgaz 75.Yıl toprak sahada karşılaştılar.Hedefinde BAL ligine yükselmek olan Lüleburgazspor,sahaya birçok as oyuncusundan yoksun çıkan Kentspor'u 3-0 yendi.
Haftalar önce ligte şampiyonluğunu ilan eden ve şampiyonluk kupasını alan Babaeskispor'un ardından 2.sırada yer alan Lüleburgazspor'un BAL ligine 2. takım olarak çıkabilmesi için ligi 2. sırada bitirip,BAL liginde mücadele eden Kırklareli Sanayispor'un ligte oynayacağı maçların sonuçlarını beklemesi gerekiyor.Eğer Kırklareli Sanayispor ligten düşer ise BAL ligine 2. takım olarak Lüleburgazspor katılacak.Kırklareli Sanayispor küme düşmez ligte kalırsa BAL ligine sadece Babaeskispor katılacak.
Lüleburgazspor'un bu maça çıkarken puanı 30 ve kendisine en yakın rakibi olan Pehlivanköyspor'un puanı 29 idi. Bu hafta oynanan maçlarda her iki takımda galip gelerek BAL ligine çıkabilme iddilarını son haftaya taşıdılar.
İşte bu açıdan Kentspor ile oynadığı maç Lüleburgazspor için çok önem taşıyan bir maçtı.Kentspor açısından bakıldığında  hiç bir iddiası olmayan bir takım görüntüsü veriyordu.Çünkü futbolcuların çoğu ligi bitirmiş ve maça gelme zahmetinde bile bulunmamuşlardı.Fakat bu şartlarda dahi, Kentspor'un Teknik sorumlusu Mustafa Gönülalan ve yardımcı antrenörü Özay Atbin,bu maça çıkmalıyız ve maçımızı oynayıp skor ne olursa olsun sahadan centilmence ayrılmalıyız demişler ve kadrolarına 5 tane U13-U14 yaş grubundan oyuncu dahil ederek sahaya çıkmışlardır.
Maçın ilk devresi başladığında Lüleburgazspor henüz 7.dakikada golü bularak 1-0 öne geçti.Lüleburgazspor rakibi Kentspor karşısında daha baskılı oynayan ve galibiyeti isteyen taraftı.30.dakikada Lüleburgazspor aradığı 2.golü buldu ve skoru 2-0 yaptı.İlk yarıda başka gol olmayınca bu skor aynı zamanda ilk devrenin sonucuydu.
İkinci yarıdada rakibine üstün olan taraf yine Lüleburgazspor'du.Kentspor,topla buluştuğu anlarda rakibinin üzerine fazla gidemiyor ve yaptığı atakları rakip defans oyuncuları tarafından kesiliyordu.Maçın 65.dakikasında Lüleburgazspor 3.golü atarak durumu 3-0 a getirdi.Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Lüleburgazspor sahadan 3-0 galibiyet ile ayrılarak önümüzdeki hafta kendi sahasında Evrenspor ile oynayacağı ligin son maçını beklemeye başladı.
Oynanan maçta ligte hiç bir iddiası olmayan Kentspor,  rakibine karşı gayet güzel ve centilmence mücadele ederek sahadan ayrıldı.Centilmence geçen bu mücadele maçın hakemleri açısındanda rahat bir maç olarak göze çarptı.
HABER VE FOTO: İBRAHİM GÜL

KIRKLARELİ AMATÖR KÜME MÜSABAKA SONUÇLARI

                                         KIRKLARELİ SÜPER AMATÖR LİG
BABAESKİ SPOR-YILDIRIM SPOR: oynanmadı
KENTSPOR-LÜLEBURGAZSPOR: 0-3
İSTASYONSPOR-PEHLİVANKÖYSPOR: 1-4
EVRENSPOR-PINARHİSARSPOR: 3-0
VİZESPOR-AHMETBEY GÜVENSPOR: 12-3
 
KIRKLARELİ 1. AMATÖR KÜME (A GURUBU)

DÜĞÜNCÜLÜ ÇİÇEKSPOR-BÜYÜKKARIŞTIRANSPOR:4-4
ALPULLUSPOR-KIRIKKÖYSPOR:5-0
ÖZERSPOR-BÜYÜKMANDIRA ADASPOR:oynanmadı
ÇİFTLİKKÖYSPOR -KATRANCA KARTALSPOR:oynanmadı
 
KIRKLARELİ 1. AMATÖR KÜME (B GURUBU)

İNECESPOR- KAYASPOR:0-4
ÜSKÜPSPOR -HAMİTABATSPOR:0-6
ASILBEYLİSPOR-KAVAKLISPOR:1-4
KARAKOÇSPOR-DEMİRKÖYSPOR:3-3
KARAAĞAÇSPOR-TEK.SANTRALSPOR:2-1
 
KIRKLARELİ 2. AMATÖR KÜME (A GURUBU)

GENÇLERBİRLİĞİ-KIRKLARELİ TEKSPOR:1-4
KAYNARCA GENÇLİKSPOR-KARAHIDIRSPOR:
NADIRLI GENÇLİKSPOR- ERTUĞRAL ESENSPOR:2-16
HÜRRİYETSPOR-KIRKLARELİSPOR:2-3

KIRKLARELİ 2. AMATÖR KÜME (B GURUBU)
 
LÜLEBURGAZ ONURSPOR-KARŞIYAKA GENÇLİKSPOR: oynanmadı
SARICAALİSPOR-DÜĞÜNCÜBAŞISPOR:oynanmadı
EMİRSPOR-SAKIZKÖYSPOR:oynanmadı

BÖLGESEL GENÇLİK GELİŞTİRME LİGİ U 18

LÜLEBURGAZSPOR-GEBZESPOR:4-2

HAZIRLAYAN:BAYRAM GÜNER
KAYNAK: http://www.trakyadanspor.blogspot.com/

27 Şubat 2011 Pazar

KIRKLARELİ SAL (SÜPER AMATÖR LİG) SONUÇLARI

Babaeskispor - Yıldırımspor...(ertelendi)
Vizespor - Ahmetbey Güvenspor: 12-3
Lüleburgazspor(amatör)-Kentspor: 3-0
Evrenspor - Pınarhisarspor :3-0
İstasyonspor - Pehlivanköyspor: 1-4
Kırklareli süper amatör ligte bu hafta alınan sonuçlardan sonra Ahmetbey Güvenspor ve İstasyonspor'un ligten küme düşmesi kesinleşmiş oldu.
Babaeskispor haftalar önce lig şampiyonluğunu ilan etmiş ve şampiyonluk kupasını almıştı.Babaeskispor BAL ligine katılmayı ilk hakeden takım oldu.BAL liginde mücadele eden Kırklareli Sanayispor ligten düşer ise süper amatör ligte Babaeskispor'un ardından ligi 2.sırada bitiren bir takım BAL ligine yükselecektir.Şu anda son haftaya girilirken Babaeskispor'un ardında 33 puan ile 2.sırada Lüleburgazspor amatör takımı , 3.sırada ise 32 puanla pehlivanköyspor bulunmakta.Lüleburgazspor son hafta maçında kendi sahasında Evrenspor ile karşılaşlacak eğer bu maçta galip gelirise Kırklareli Sanayispor'un küme düşmesi durumunda onlar BAL ligine çıkmaya hak kazanacak.Lüleburgazspor bu maçta puan kaybeder ve pehlivanköyspor'da kendi evinde oynayacağı Babaeskispor maçını kazanırsa BAL ligine çıkan takım Pehlivanköyspor olur.
Son hafta oynanacak bu iki maç BAL ligine çıkacak takımların belirlenmesi açısından hayli önemli görünmektedir.

HABER: İBRAHİM GÜL

BÖLGESEL AMATÖR LİG ONİKİNCİ GRUP TOPLI SONUÇLARI VE PUAN DURUMU

Keşanspor - Alibeyköyspor: 2-1

Beylikdüzüspor - Kırklareli Sanayispor: 3-2
Yeniköyspor - Velimeşe Bld: 4-1
Küçükçekmecespor - Çerkezköyspor: 1-1
Çiftlikköy Bld - Tekirdağspor: 1-0
Altınova Bld - Ayşekadın GB: 2-1

DERLEYEN: BENAN DİKER
 
KAYNAK: http://www.trakyadanspor.blogspot.com/

Tekirdağ SAL Sonuçları

Çorlu Gençlerbirliği-Kapaklı 7-0

Çorlu Sanayi-Marmaracık 6-0
Vakıflar-Malkara (Ertelendi)*(*Saha futbol oynamaya müsait olmadığı için)
Adalet-Veliköy 2-5
Çorluspor-Şarköyspor 0-1

KAYNAK: http://www.trakyadanspor.blogspot.com/

LÜLEBURGAZSPOR 2–1 MENEMEN BELEDİYESPOR




Stat: Babaeski 100. Yıl


Hakemler: Barış Mekik (**), İbrahim Çorbacı (***), Levent Çakır (***)

LÜLEBURGAZSPOR: Oğuzhan (***), Fehmi (***), Levent (**), Yusuf (***), Birol (***), Cabir (***) Dk.68 Sercan (**), Mehmet (***), Semih (***), Gökhan (**) Dk.85 Serhat (?), Serdal (***) Dk.76 Ercüment (**), Emre (**)

MENEMEN BELEDİYESPOR: Serhat (**), Ufuk (**), Selçuk (***), Erman (**) Dk.63 Can (**), Cenk (***), Murat (**), Ethem (**), Ali (**) Mehmet (**), Ali Osman (***) Dk.82 Mustafa (?), Zihni (**) Dk.63 Osman (**)

Gol:Dk.18 Erman (k.k.), Dk.59 serdal, Dk.78 Cenk (pen)

Sarı kart:Dk.55 Cabir, Dk.60 Ethem

Kırmızı kart:-

Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlar ile puan sıralamasında yukarılara tırmanmaya başlayan Lüleburgazspor’da 2.lig şarkıları söylenmeye başladı.
 
Fırat ÇALIŞKAN

Spor Toto 3.lig 1.grup mücadelesinde temsilcimiz Lüleburgazspor, Menemen Belediyespor’u 2–1 mağlup ederek play-off iddiasını sürdürdü.


Lüleburgazspor her iki yarıda attığı birer gol ile rakibini mağlup etmesini bildi.


Babaeski 100. Yıl Stadyumunda oynanan karşılaşmaya ilk dakikadan itibaren rakip kalede gol arayan bir oyun anlayışı ile başlayan yeşil kırmızılı ekibimiz Lüleburgazspor üst üste ataklar ile Menemen Belediyespor kalesinde önemli pozisyonlar yakaladı.


2.dakikada kullanılan köşe vuruşunda topu bir anada önünde bulan Yusuf’un şutu direğe çarparak auta çıktı.


5.dakikada Mehmet ile atağa kalkan Lüleburgazspor, Mehmet in ortasında Emre’den önce defans topu uzaklaştırdı.


11. dakikada Emre’nin ceza alanı dışından sert ve isabetli şutu kaleci Serhat’tan döndü. Dönen topu tamamlamak isteyen Mehmet’in şutu Erman’a çarparak kornere gitti.


16.dakikada Menemen Belediyespor’un kullandığı serbest vuruşta Ali Osman’ın plase vuruşu az farkla auta çıktı.


Gol...gol...gol…


18.dakikada sol kanattan Cabir ‘in ortasına topu uzaklaştırmak isteyen Erman’ın ters vuruşu ağlar ile buluştu ve Lüleburgazspor 1-0 öne geçti.
 
Golden sonra orta sahada çoğalarak rakibine baskı kuran ve yakaladığı ani ataklar ile ikinci golü arayan Lüleburgazspor yakaladığı birkaç gol pozisyonundan yararlanamadı.


30. dakikadan sonra Lüleburgazspor kalesine gelmeye başlayan Menemen Belediyespor, Lüleburgazspor defans oyuncularının ve orta sahasının iyi pozisyon alması sonucu istediği pozisyonları yakalayamadı.


45+1 ani bir atakla Emre topla buluştu. Kaleci ile karşı karşıya klan Emre topu müsait pozisyonda auta attı ve karşılaşmanın ilk yarısı bu pozisyonun ardından Lüleburgazspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
 
İkinci yarıya iyi başlayan Lüleburgazspor oldu.

Gol...gol...gol…


59.dakikada Emre’nin kafasından seken top Serdal’ın önünde kaldı. Ceza alanı orta çizgisin önünde topla buluşan Serdal’ın sert şutu Cenk’e çarparak ağlar ile buluştu. 2-0


72. dakikada Mehmet’in sağ kanattan mükemmel ortasına aynı güzellikte vurmak isteyen Emre’nin yarım volesi farklı auta çıktı.

Gol...gol...gol…


78.dakikada Fehmi’nin rakibine yaptığı müdahale sonucu hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Cenk’in şutu ağlar ile buluştu ve durum 2-1’e geldi.


Golden sonra iyi kapanan ve rakibine pozisyon vermedi ve karşılaşma hakemin son düdüğü ile 2-1 Lüleburgazspor’un üstünlüğü ile sone erdi.
 
Bu galibiyet ile puanını 34’e çıkaran Lüleburgazspor puan cetvelinde bir basamak atlayarak haftayı 9.sırada tamamladı.

KAYNAK.LÜLEBURGAZ HÜR FİKİR GAZETESİ

ÇORLUSPOR KENDİ EVİNDE YENİLDİ: ÇORLUSPOR:0 ŞARKÖYSPOR:1

          
   
Tekirdağ süper amatör liginde Çorlu sentetik çim sahada oynanan maçta Çorluspor kendi evinde Şarköy spora 1-0 yenilmekten kurtulamadı.İlk yarısı 0-0 biten maçın 83 Dakikasında Şarköyspor golü bularak maçtan üç puan ile ayrılmasını bildi.


HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ

LİDER ÇERKEZKÖY KAPAKLI SPORA ACIMADI:ÇORLU GENÇLERBİRLİĞİ SPOR:7 ÇERKEZKÖY KAPAKLI SPOR:0



Tekirdağ süper amatör liginin lideri Çorlu GençlerBirliği spor Tekirdağ süper amatör ligten düşmesi kesinleşen Çerkezköy Kapaklı sporu gol yağmuruna tuttu.İlk yarısı 5-0 biten maçı Çorlu GençlerBirliği spor 7-0 kazanarak ligin bitimine bir hafta kala yakın rakibi ikinci sıradaki Çorlu Sanayi spor ile arasındaki bir puanlık farkı korudu. Çorlu GençlerBirliği sporun gollerini Gökhan(3) Salih(2) Yunus(1) ve İsmail attı. Maç sonrası sevinçle sahayı terk eden Çorlu GençlerBirliğ.ispor yçönetimi ve Futbolcuları son hafta oynayacakları Veliköy spor maçının hazırlıklarına en kısa zamanda başlayacaklarını belirttiler


HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ

ÇORLU SANAYİ SPORDAN TAKİBE DEVAM:ÇORLUSANAYİ SPOR:6 MARMARACIKSPOR:0



Tekirdağ süper amatör kümede şampiyonluk hesapları yapan Lider Çorlu GençlerBirliği sporun bir puan gerisinde bulunan Çorlu Sanayi spor kendi saha ve seyircisinin önünde yaptığı maçı 6-0 kazanarak şampiyonluk iddasını son haftaya kadar sürdürdü.Marmaracıkspor karşısında farklı galip geldikleri için sevinen Çorlu Sanayi spor son hafta Malkaraspor deplasmanına gidecek.


HABER VE FOTO.RECEP KARAGÖZ

Nike Halı Saha Ligi 2011 başlıyor.

  
Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike tarafından organize edilen, 12 Mart -22 Mayıs 2010 tarihleri arasında 62 il, sekiz ilçe olmak üzere toplam 70 merkezde bulunan 100 halı sahada gerçekleşecek olan ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen Nike Halı Saha Ligi İstanbul bölgesi tanıtım için Kağıthane'de bulunan Ay-Tu Halı Saha tesislerinde Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul il Başkan Vekili Sayın Adem Mat, Basın mensuplarına konuyla ilgili bilgiler aktardı.

HİF. Ligleri Planlama Sorumlusu Sertan Kırağası, uygulanacak kurallar ve kayıtlarla ilgili gerekli açıklamalarda bulundu. Kayıtları 6 Mart’a kadar devam edecek. Final maçı ise 5 Haziran’da İstanbul’da yapılacak. Nike Halı Saha Ligi’ne bu yıl 6.400 takım ve 50 binin üzerinde oyuncunun katılması hedefleniyor.

6 Mart tarihine kadar buradan önkayıt formunu eksiksiz dolduran katılımcılar en yakın Nike Halı Saha Ligi kayıt noktasına gidip, 80 TL takım katılım bedeli ödeyerek başvurularını tamamlayabiliyorlar.

Tff Futbol Gelitirme Merkezi Görevlisi Sercan Görgülü
 15-18 ve 19-35 yaş kategorilerinde, 6 as 2 yedek olmak üzere toplam 8 kişiden oluşan takımların katılımıyla gerçekleşecek Nike Halı Saha Ligi’nde maçlar grup turunda puan, eleme turlarında ise eliminasyon sistemiyle oynanacak. 15’er dakikalık 2 devre halinde oynanacak maçlarda beraberlik halinde seri penaltı atışlarına geçilecek.


Nike Halı Saha Ligi final maçları sonucu şampiyon olan takım, elemelerden çıktığı halı sahada bir senelik bedava üyelik ve Nike Futbol koleksiyonundan ürünler de kazanacak.

Nike Halı Saha Ligi'nin İstanbul'da yapılacağı sahalar ve kayıt noktaları ekteki resimlerde yer almaktadır.


 
Basın açıklaması ardından organizasyonu gerçekleştiren ekiple basın mensupları arasında çift kale maç oynandı, Kırmızı yelekle mücadele eden basın mensuplarını sarı yelekle Tff İstanbul Başkan vekili Adem Mat'ın yer aldığı takıma 10-7 yenildi. Kanal T "Tarafsız Saha" program sunucularından sayın Özgür Gözüaçık'ın bir birinden güzel goller imza atması görülmeye değerdi.

 

www.nikehalisahaligi.com adresindende gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.
KAYNAK: http://amatorfutbol.blogspot.com/
 Haber/Resim Yüksel Cırt

Kariyerine bir Türkiye Şampiyonluğu daha ekleyen,ALTIN ÇOCUĞU KÜSTÜRDÜLER

Edirne’nin gelmiş geçmiş en iyi atleti Koray Imrak, 19-20 Şubat’ta İzmir’de yapılan Salon Türkiye Büyükler Atletizm Şampiyonasında kariyerine bir şampiyonluk ve koleksiyonuna bir altın madalya daha eklerken Edirne’ye küstüğünü söyledi.


Edirne’nin gelmiş geçmiş en iyi atleti unvanına sahip, Uzun atlama dalında yarışan ve birçok madalyaya sahip Koray Imrak, yetiştiği Edirne adına yarışmak isterken Edirne’ye küstürüldü ve geçtiğimiz hafta yapılan salon şampiyonasında Türkiye Şampiyonluğu’nu Galatasaray adına kazandı. 2004 yılında ilk kez katıldığı 23 yaş altı Türkiye Şampiyonası’nda Edirne adına ferdi yarışarak 7.17’lik derecesiyle Türkiye şampiyonu olmuştu. 2005 yılında İzmir’e atletizm eğitimi almaya giden Imrak bu seneyi boş geçti. 2006’da Galatasaray’a transfer olup sezon boyunca katıldığı 11 yarışmada hiç geçilmeyerek sezonu 7.45’lik derecesiyle lider kapattı. Bu aynı zamanda tüm zamanlarda Türkiye’nin en başarılı 10 uzun Atlama Atletinin arasına girmesini sağladı. 2007’de Fenerbahçe’nin 16 dalda şampiyon olarak 100. yıl kutlamalarında Fenerbahçe’ye Uzun Atlama’da Türkiye Şampiyonluğu kazandıran sporcu oldu. Aynı sezon Türkiye Şampiyonu olmasına rağmen talihsiz sakatlıklar yaşayarak Avrupa’da yarışma şansını kaybeden Imrak, 2008’de Enka’ya transfer oldu. Halen Enka formasını giyerken yaşadığı talihsiz sakatlıklar ve antrenör değişimleri sebebiyle Enka’da mutlu olmadığını belirtmiş, Galatasaray ve Jandarma Gücü’nün kendisini transfer etmek istemesine rağmen o kendi şehri adına yarışmak istediğini söylemişti. Bunun için sponsor bulması gerektiğini sözlerine eklerken bu konuda kendisine destek olmasını beklediği ve yardım istediği antrenör Esra Akgün Yılmaz’dan da ses çıkmayınca Galatasaray’ın teklifini kabul etti. Geçtiğimiz hafta Galatasaray formasıyla çıktığı ilk yarış olan Türkiye Büyük Erkekler Salon Atletizm Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan Imrak, duygularını öğrenmek için aradığımızda çok sevinçli olduğunu ancak Edirne’yi de artık kafasında sildiğini söyledi. Edirne adına yarışmak istediğini ve büyük bir gelir peşinde olmadığını hatırlatan Koray, kendisinden Üniversite okurken masraflarını karşılamak amacıyla sponsor bulma konusunda yardım istediği Esra Akgün Yılmaz’a özellikle çok kırgın olduğunu sözlerine ekledi. Imrak şu şekilde konuştu: “Ben Galatasaray ve Jandarma Gücü’nden gelen teklifleri uzun süre Edirne için beklettim. Doğduğum-büyüdüğüm şehre bir katkım olsun istedim. Atletizm branşında atağa kalkan ve olimpiyat sporcusu yetiştirme çabasında olan Edirne’de genç sporculara bir örnek olmak istedim. Basketbolcular nasıl Olin’i, futbolcular Edirneli Arda Turan’ı örnek olarak görüyorsa atletler de beni örnek alsınlar ve çalışınca yükselebileceklerine inansınlar istedim. Esra hocam da gazetenize açıklama yaptığım sırada yardımcı olacağını söylemişti. Ancak daha sonra kendisi herhangi bir şekilde bana ulaşmayınca ben de eski kulübüm Galatasaray’la tekrar anlaştım. Bu ilk şampiyonluğumda Edirne’den sadece siz arayıp tebrik ettiniz. Esra hocamın şampiyon olduğumdan haberi bile olduğuna şüpheliyim. Bundan sonra Edirne’den gelecek tekliflere kapalıyım.”
 
KORAY IMRAK KİMDİR?
 
1984 Edirne doğumlu Koray Imrak ilköğretimini İnönü İlköğretim Okulunda tamamladıktan sonra Orta Öğrenimini İlhami Ertem Lisesi’nde tamamladı. Atletizm’e İlhami Ertem Lisesi son sınıfında başlayan Imrak, daha sonra Marmara Üniversitesi BESYO Antrenörlük bölümünde yüksek öğrenime başladı. Bu yıl son sınıfta okuyan Imrak mezun olduktan sonra Edirne’ye yeni madalya ve kupalar kazandırırken bir yandan da Edirne’nin yeni başarılı atletler yetiştirmesine katkıda bulunmak istiyordu ancak Edirne’nin ilgisizliğinden dolayı Edirne’ye küstü.

BU SENEYE KADAR ALDIĞI DERECELER
2004 – 23 Yaş Altı Türkiye Şampiyonu (7.17 derece)
2005 – Üniversiteler Arası Türkiye Şampiyonu (7.15 derece)
2006 – 23 Yaş Altı Türkiye Şampiyonu (7.45 derece)
2006 – Büyükler Türkiye Şampiyonu (7.41 derece)
2006 – Sezon boyunca toplam 11 yarışmada 11 birincilik (Galatasaray Formasıyla)
2007 – Büyükler Türkiye Şampiyonu (7.35 derece) (Fenerbahçe Formasıyla)
2007 – Üniversiteler Arası Türkiye İkincisi (7.00 derece)
2008 – Büyükler Türkiye Üçüncüsü (7.05 derece) (Enka Formasıyla)
2008 – Üniversiteler Arası Türkiye Şampiyonu (7.00 derece)
2009 – Üniversiteler Arası Türkiye İkincisi (6.99 derece)
2010 – Üniversiteler Arası Türkiye İkincisi (6.99 derece)

HABER:  Hasan Boyacıoğlu
KAYNAK: http://www.spor22.com/haber/

“Gurur Duyduk”


Yıllardır Balkan ülkelerinin dahil olduğu Uluslararası 18 yaş altı Selanik Turnuvası’na bu yıl Fenerbahçe, Beşiktaş gibi büyük takımların yanında Edirnespor’un da davet edilmesi camiada sevinç yaratırken Başkan Güğümgüler gurur duyduklarını ifade etti.

 
Edirnespor Başkanı Erdem Güğümgüler konu ile yaptığı açıklamada Selanik Uluslararası Futbol turnuvasına bu yıla kadar Türkiye’den katılım olmadığını, bu yıl Türkiye’den kendilerinin de aralarında bulunduğu 13 takımın davet edildiğini söyledi. Güğümgüler sözlerine şöyle devam etti: “Selanik Başkonsolosluğumuzdan Dış İşleri Bakanlığına, oradan da bize gönderilen yazıda, Orta Makedonya Kültür ve Turizm Konularından Sorumlu Bölge Başkan Yardımcısı Dionisis Psomiadis'le yapılan görüşmede, Selanik'te her yıl geleneksel olarak 18 yaş altı "Selanik Uluslararası Futbol Turnuvası" düzenledikleri, bu yıl 7'ncisi yapılacak olan sözkonusu turnuvaya Balkan ülkelerinin yanı sıra Rusya Federasyonu, Ukrayna, Gürcistan, İtalya ve İspanya'dan da katılım olmasını beklediklerini belirtti. 4-5 gün sürmesi planlanan söz konusu turnuvanın Haziran ayı sonunda veya Temmuz ayı başında düzenlenmesinin planlandığı yazıda ayrıca belirtilmiştir. Görüşmede, söz konusu turnuvaya şimdiye dek herhangi bir Türk takımının katılmadığı, 2011 yılında özellikle ulaşım kolaylığı nedeniyle Batı Anadolu veya Marmara bölgesinden amatör bir grubun da turnuvaya katılmasından memnuniyet duyacaklarını ifade edilmiştir. Özellikle Batı Trakya'da yaşayan soydaşlarımız da göz önünde bulundurularak, turnuvaya katılabilecek takımlarımızın taleplerini Şubat ayı sonuna kadar Bakanlığa bildirilmelerini rica etmişlerdir. Bu davet, Amatör Lig’de olmasına rağmen Türkiye’nin önde gelen takımları arasında davet edilen Edirnespor’un Türk futbolunda unutulmadığı ve hafızalarda yer edinen başarılı tarihinin unutulmayacağının bir göstergesidir.” Turnuva’ya davet edilen diğer takımlar şöyle: Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Bursaspor Kulübü, Fenerbahçe Spor Kulübü, Galatasaray Spor Kulübü, İstanbul Büyükşehir , Belediyesi Spor Kulübü, Kasımpaşa Spor Kulübü, Güngören Spor Kulübü, Kartalspor Spor Kulübü, Edirnespor Kulübü, Kırklareli Spor Kulübü.

Davet edilen takımlar arasındaki tek Amatör Lig takımı Edirnespor.

KAYNAK:  http://www.spor22.com/haber/futbol/1037.html

Çerkezköy zorlu deplasmanda


Bölgesel amatör Lig 12. ci grupta şampiyonluk mücadelesi veren Çerkezköyspor, ligin 17.haftasında lider Küçükçekmecespor’a konuk olacak. Metin Oktay Stadı’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 14.15’te oynanacak.Çerkezköysporun hedefi ise Liderden puan almak.


KAYNAK.ÇERKEZKÖY HABER GAZETESİ

Tekirdağpsor Yalova hazırlıklarını Tamamladı

Tekirdağspor hafta sonu Yalova temsilcisi Çiftlikköy Belediyespor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.



Geçen hafta kendi sahasında lider Keşanspor’u deviren Tekirdağspor pazartesi gününü izinli geçirmişti Salı gününden itibaren Çiftlikköyspor maçı hazırlıklarına başlayan Tekirdağspor’lu oyuncular Perşembe günü ise Çiftlikköyspor sahasının sentetik olması nedeniyle çift kale maçı için Sultanköyspor’un sahasına gittiler sentetik sahaya alışmak için buraya seçen Td İlhan hoca takımını saha şartlarına hazırlamaya çalıştı.


Balık lokantasında yöneticiler tarafından takıma moral yemeği verildi.


Cumartesi sabahı saat 08:00 de kamp için Yalavoya gidecek olan takımımızda kırmızı kart cezalısı Seçkin dışında eksik bulunmuyor.

BU ARADA KEŞAN MAÇINDA BAŞKAN ERCAN KISA’NIN GALİBİYET PİRİMİ OLARAK AÇIKLADIĞI 1’ER MAAŞ PİRİMİNDE CUMARTESİ GÜNÜ VERİLMESİ BEKLENİYOR.


HABER-FOTO TUNCAY KÜÇÜKYORULMAZ

KAYNAK.TEKİRDAĞSPOR.ORG

Tuncaspor 61 Yaşında


Edirne futbol tarih en köklü spor kulüplerinden biri olan biri olan Tunca spor 61’inci kuruluş yıldönümünü kutlamaya hazırlanıyor.



Edirne futbolunu Sarı Yeşilli ekibi 12 Mart Cumartesi Akşamı Villa Restaunat düzenlenecek muhteşem bir dayanışma yemeğinde 61’ıncı yıl kutlama etkinliklerine start verecek


Tunca spor Başkanı Atalay Akaycı gazetemize yaptığı açıklamada 61 Yıllık bir spor tarih olan bir kulüpte yönetim kurulu arkadaşlarım ile birlikte görev yapmaktan onur ve gurur duyuyoruz


12 Mart Cumartesi Akşamı Villa Restaunat düzenlenecek 61 ‘inci dönümü yemeğinde Tuncaspor'a gönül veren ben Tunca sporluyum diyen tüm dostlarımızı bu yemeğe gelerek Tunca spora katkılarını bekliyor.

KAYNAK:  http://www.trakyadanspor.blogspot.com/

TEKİRDAĞ U- 19 LİGİNDE: ÇORLUSPOR:2 ÇORLU GENÇLERBİRLİĞİ SPOR:2




 
  
Tekirdağ U-19 Liginde Çorlu Sentetik çim sahada oynanan Çorlunun Derbisi sayılan maçta Çorluspor-ÇorluGençlerBirliği spor ile 2-2 berabere kaldı.Çorluspor 19 Dakikada 1-0 öne geçti.ÇorluGençlerBirliğispor 30 Dakikada Özgür ile bulduğu golle skoru 2-1 yaptı.İlk yarı bu skor ile kapandı.İkinci yarı genelikle orta saha mücadelesi içinde geçerken ÇorlusporMaçın 60 Dakikasında kullandığı penaltı atışı ile skoru 2-1 yaptı. Maçın 88 Dakikasında ilk golü atan Özgür takımının ve kendinin ikinci golünü attı ve maçta 2-2 berabere bitti


HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ

TEKİRDAĞ U- 19 LİGİNDE:ÇORLUSANAYİ SPOR:7 TEKİRDAĞ YÜZÜNCÜ YIL SPOR:0


 




 
Tekirdağ U-19 Liginde Çorlu Sentetik çim sahada oynanan günün ikinci maçında ÇorluSanayispor ilk yarısını 4-0 önde kapadığı maçı 7-0 kazandı. Maçın henüğz 3 dakikasında Tekirdağ 100.Yıl spor karşısında 1-0 öne geçen Çorlu Sanayi spor oyundan 90 Dakika boyunca kopmayınca sahadanda 7-0 gibi farklı bir skor ile ayrılmasını bildi


HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ

TEKİRDAĞ U- 19 LİGİNDE:SULTANKÖY BELEDİYESPOR:3 KIRKGÖZSPOR:0 (HÜKMEN)



Tekirdağ U-19 Ligi B grubunda Sultanköy sahasında oynanması gereken Sultanköy Belediyespor-Kırkgözspor maçına Kırkgözspor çıkmayınca Sultanköy Belediyespor sahadan hükmen 3-0 galip ayrıldı.Sultanköy Belediyespor puanını 6 ya çıkararak grubunda liderliğe oturdu



HABER VE FOTO.RECEP KARAGÖZ

Çorlu Sanayi spor Hocası Erdal İşkar : Şampiyon Olacağımıza Yürekten İnanıyoruz



Tekirdağ Süper amatör liginde şampiyonun belirlenmesine son iki maç kala Çorlu Sanayi Spor Teknik direktörü Erdal İşkar, son iki maçımızı da kazanıp şampiyon olacağız dedi. Sitemizin muhabiri Samet Aksoy’a verdiği demeçte, şu anda liderle aralarında bir puan fark olduğunu fakat liderin son maçının zorlu bir deplasman olacağının altını çizerek lig sonu şampiyonluk ipini göğüsleyen tarafın kendileri olacağını belirtti.


Şampiyon Olmayı Biz Hak Ediyoruz

Şampiyonluğa oyuncular ve yöneticiler olarak inandıklarını söyleyen İşkar, ligde oynanan müsabakalarda canla başla mücadele eden Sanayi Sporun şampiyonluğu hak ettiğini belirtti. Profosyonel bir takım gibi her gün idman yaptıklarını belirten İşkar, tesislerimiz ve sahamız her şarta uygun hiçbir sıkıntımız yok bu zamana kadar oyuncuların aldığı paralarda da bir gecikme sorunu yaşanmadığını söyledi.

Şampiyonluğun Ardından Prim Sözümüz Var

Şampiyonluk sonrası oyunculara verilecek bir prim sözümüz var fakat daha bunun fiyatının daha belirlenmediğini söyleyen İşkar, lig boyunca zor hava koşulları altında mücadele eden oyuncularını ödüllendireceklerini belirtti.

Bu Haftaki Maç Zor Olacak

Bu hafta oynayacakları Marmaracık spor mücadelesinin de zor bir maç olacağını fakat galip gelen tarafın kendileri olacağını belirtti. İşkar, Marmaracık spor ligde sürpriz sonuçlar aldı kendileriyle oynayacağımız maçı ciddiye alıyoruz, sıkı bir rakip mücadele dişe diş geçecek her ne kadar bizim için zor olsa da ben takımımın üç puan alacağına inanıyorum dedi, ayrıca İşkar, bu senenin en başarılı bir diğer takımı da Marmaracık spor dur dedi.

Ligde oynadıkları spor müsabakalarında görev alan hakemlerle aralarında bir sıkıntı yaşamadıklarını, gayet güzel ve ciddiyetle müsabakaları yönettiklerini belirtti. Bunun yanında iç saha ve deplasman da takımı yalnız bırakmayan on ikinci adam rolünü üstlenen taraftarlarına da çok teşekkür ettiğini belirtti.

Bal Liginde de Başarılı Olucaz

İşkar, hedeflerinin grupta şampiyon olup Çorlu İlçesini Sanayi Spor adı altında BAL (Bölgesel Amatör Ligi) liginde temsil etmek olduğunu söyledi. Bal liginin zor bir lig olduğunu fakat Çorlu Sanayi Spor’un bu ligi kaldıracağını Bal ligine çıktıkları takdirde bu ligde de hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti.

HABER VE FOTO:SAMET AKSOY
KAYNAK:  http://www.trakyadanspor.blogspot.com/

26 Şubat 2011 Cumartesi

26-27 ŞUBATTA OYNANMASI GEREKEN U-14 VE U-16 LİGİ MÜSABAKALARI ERTELENDİ.

 
TERTİP KOMİTESİNİN 25 ŞUBAT 2011 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANTISIYLA ALINAN KARARA GÖRE:

25-26 ŞUBAT 2011 TARİHLERİNDE İLİMİZDE U-16 VE U-14 LİGİ MÜSABAKALARI HAVA MUHALEFETİ SEBEBİYLE ERTELENMİŞTİR.



KULÜPLERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR.


KIRKLARELİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU
 
Kaynak: http://www.kirklareliaskf.org/lig1024.php

25 Şubat 2011 Cuma

KIRKLARELİ İLİ 26-27 ŞUBAT 2011 TARİHLERİNDE OYNANACAK FUTBOL KARŞILAŞMALARININ PROGRAMI

26 ŞUBAT 2011 CUMARTESİ


KIRKLARELİ SENTETİK ÇİM
10.00 Yetiştirme Yurduspor-K.eli Sanayispor U-16 A-Grubu
12.00 Kayaspor-Karahıdırspor U-16 A-Grubu
15.00 Kayaspor-Babaeskispor U-14 A-Grubu

LÜLEBURGAZ TOPRAK SAHA
11.00 L.Burgaz Onurspor-Karşıyaka Gençlikspor 2.Amatör B-Grubu
13.15 Sarıcaalispor-Düğüncübaşıspor 2.Amatör B-Grubu
15.30 Lüleburgazspor-Kentspor U-14 B-Grubu

LÜLEBURGAZ 8 KASIM STADI
14.15 Lüleburgazspor-Gebzespor Bölgesel Gençlik Geliştirme Ligi

BABAESKİ TOPRAK SAHA
12.00 Babaeskispor-Evrenspor U-16 B-Grubu

PEHLİVANKÖY SAHASI
15.00 Pehlivanköyspor-K.eli Sanayispor U-14 A-Grubu

AHMETBEY SAHASI
13.00 Emirspor-Sakızköyspor 2.Amatör B-Grubu
15.00 A.Güvenspor-Celaliyespor U-14 B-Grubu

B.KARIŞTIRAN SAHASI
13.00 Trakya Gençlikspor-Vizespor U-16 B-Grubu

BABAESKİ ÇİM SAHA
15.00 Babaeskispor-Yıldırımspor Amatör Süper Lig

27 ŞUBAT 2011 PAZAR

KIRKLARELİ SENTETİK ÇİM
11.45 Gençlerbirliğispor-K.eli Tekspor 2.Amatör A-Grubu
13.50 Asılbeylispor-Kavaklıspor 1.Amatör B-Grubu
16.00 Karakoçspor-Demirköyspor 1.Amatör B-Grubu
18.00 Kaynarca Gençlikspor-Karahıdırspor 2.Amatör A-Grubu

İNECE SAHASI
14.00 İnecespor-Kayaspor 1.Amatör B-Grubu

ÜSKÜP SAHASI
14.00 Üsküpspor-Hamitabatspor 1.Amatör B-Grubu

LÜLEBURGAZ TOPRAK SAHA
10.00 Yıldırımspor-Lüleburgazspor U-16 B-Grubu
12.00 Özerspor-B.Mandıra Adaspor 1.Amatör A-Grubu
14.15 Kentspor-Lüleburgazspor Amatör Süper Lig

İSTASYON SAHASI
14.15 İstasyonspor-Pehlivanköyspor Amatör Süper Lig

B.KARIŞTIRAN SAHASI
12.30 Trakya Fenerspor-Trakya Gençlikspor U-14 B-Grubu
14.00 Çiftlikköyspor-Katranca Kartalspor 1.Amatör A-Grubu

EVRENSEKİZ SAHASI
14.15 Evrenspor-Pınarhisarspor Amatör Süper Lig

SAKIZKÖY SAHASI
14.00 Karaağaçspor-Tek.Santralspor 1.Amatör B-Grubu

B.MANDIRA SAHASI
12.30 Nadırlı Gençlikspor-Ertuğral Esenspor 2.Amatör A-Grubu
14.45 Hürriyetspor-Kırklarelispor 2.Amatör A-Grubu

ALPULLU SAHASI
12.00 Düğüncülü Çiçekspor-B.Karıştıranspor 1.Amatör A-Grubu
14.30 Alpulluspor-Kırıkköyspor 1.Amatör A-Grubu

VİZE SAHASI
14.15 Vizespor-A.Güvenspor Amatör Süper Lig

KAYNAK: http://www.kirklareliaskf.org/dosyalar.php

Alpulluspor Şampiyonluk turunu attı


Kırklareli Birinci Amatör Futbol Ligi A Grubunda ligin bitimine 2 hafta kala Alpulluspor, geçtiğimiz hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Özerspor'u 6-0 yenerek, 2005-2006 sezonundan bu yana uygulamaya konan Süper Amatör Futbol Ligine ilk kez çıktı. Alpullu Şeker Stadında oynanan ve saat 15.00'te başlayan maç öncesinde Alpulluspor taraftarları stadı gelin gibi süslediler. Maça taraftar desteğini arkasına alarak başlayan Alpulluspor ilk 45 dakikayı 3-0 önde kaparken, maç sonunda sahadan 6-0 galip ayrıldı. Yeşil beyazlıların gollerini Gökhan (3), Sinan (2) ve Tayfun kaydetti. Bu sonucun ardından Alpulluspor puanını 38 yaparak, ligin bitimine 2 hafta kala matematiksel olarak şampiyonluğunu garantiledi. Maç sonunda yeşil beyazlı futbolcularla birlikte taraftarlar şampiyonluğu doyasıya kutladılar. Alpulluspor'un Teknik Direktörü İsa Gabralı maç sonunda yaptığı açıklamada şunları söyledi. "2010-2011 sezonu öncesinde Kırklareli 1. Amatör Futbol Ligi A Grubu takımlarından Alpulluspor'la anlaştım. Alpulluspor'un köklü bir camia olduğunu iyi biliyordum. Çalışmalarımıza ligin başlamasına 3 ay kala başladık. Ligde bu güne kadar oynadığımız 14 maçta 12 galibiyet, 2 beraberlik aldık. Bu sonuç itibariyle ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğumuzu garantiledik. Bu şampiyonlukta şahsıma destek veren Alpulluspor yönetim kurulu, yeşil beyaz renklere gönül veren taraftarlara ve basın mensuplarına çok teşekkür ederim.


Oyuncularımı da yürekten kutlarım. Bu şampiyonluk Alpulluspor camiası adına hayırlara vesile olsun."
 
kaynak: http://www.gazetetrakya.com/haberler-oku.php?id=416494