Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

18 Kasım 2013 Pazartesi

TRAKYA GENÇLİKSPOR:3 - EMİRSPOR:2

Kırklareli 1.amatör ligi B gurubunda,Büyükkarıştıran sahasında oynanan karşılaşmanın galibi Trakya gençlikspor oldu.

Karşılaşmaya çok istekli başlıyan Trakya gençlikspor,maçın ilk yarısında rakip takım Emirspor filelerine 3 gol atarken,devrenin son dakikasında penaltı atışından golü kendi kalesinde gördü ve ilk devreyi 3-1 lik skor ile kapattı.

İkinci yarıda her iki takımda gol arayışları içinde oldular ve bu karşılıklı ataklar sonucunda golü bulan taraf Emirspor oldu.Maç Trakya gençlikspor'un 3-2 galibiyeti ile sonuçlandı..Trakya gençlikspor ligin 3.hafta maçındanda sahadan galibiyetlen ayrılarak puanını 9 a çıkartmış oldu.


Maçın bitimiyle birlikte Emirspor taraftarları,hakemlere,Trakya gençlikspor 'un antrenör ve yöneticilerine karşı sözlü saldırılarda bulunmuşlar ve olaylar büyümeden güvenlik güçleri tarafından önlenmiştir.

14 Kasım 2013 Perşembe

TRAKYA GENÇLİKSPOR LÜLEBURGAZ'IN TAKIMI DEĞİLMİ?


Kırklareli ili amatör lig B gurubu takımlarından Trakya gençlikspor nerenin takımı ? Diyerek sormak geliyor insanın içinden..Çünkü Lüleburgaz İstasyon sahasının sentetik çim olmasından sonra Lüleburgazda ki amatör takımların içinde, bu sentetik çim sahada en az maç yapacak olan takım Trakya gençlikspor.Sezon boyunca  kendi iç sahasında oynayacağı  9 maçın 5 ini bu sahada oynayacak diğer kalan maçlarını B.Karıştıran sahasında oynayacak..Lüleburgazın diğer amatör ligteki A ve B gurubundaki tüm takımlar iç saha maçlarının tamamını  İstasyon sentetik çim sahasında oynayacaklardır..Sayın federasyon yetkilileri ekonomik olarak çok güçlümü görmektedirler bu kulübü,onun içinmi B.Karıştıran sahasına vermektedirler maçlarını acaba..Her kulüp sezon boyunca oynayacağı 2. bir saha göstermek zorundadır.2. bir saha gösteremez ise Federasyon o zaman kendisin tayin ettiği bir sahada o maçı oynatır..Ligin 2. haftasında İstasyon sentetik sahanın maçlara kapatılmasından dolayı bu olay gerçekleşmiştir.Fakat burada haksızlığa uğrayan takım yine Trakya gençlikspor olmuştur.Lüleburgaz kum saha sezon başında futbol maçlarına kapatılmış ve o günden sonra hiç bir bakım yapılmamıştır.Bu şartlar altında toprak saha kapalı olduğu halde Özerspor - Trakya gençlikspor maçına yetiştirilmek üzere talimatlar verilip hazır hale getirilmeye çalışılmış ve bu maç bu çöplüğü andıran etrafı sarhoşların cirit attığı,kadeh  ve çilingir sofralarının donatıldığı ,domuz dikenlerinin toprak zemine hakim olduğu bir ortamda oynatılmıştır.Çevre köy ve beldelerde bu maç için oynatılacak bir çok saha varken neden bu saha tekrar bu maç için açılmıştırki?Trakya gençliksporda maçlarını tertemiz yeni yapılmış sentetik sahada oynamak ister tabiki.Trakya gençlikspor maçlarını oynamak için saha olarak 1.tercihini İstasyon sentetik sahayı göstermiştir..2.tercihi ise B.Karıştıran sahasıdır..Diğer kulüpler tek saha gösterek maçlarını burada oynamaktadırlar.Trakya gençliksporun suçu 2.sahayı göstermekmidir acaba..


HABER : İBRAHİM GÜL

13 Kasım 2013 Çarşamba

Gol düellosunda kazanan Onurspor


Kırklareli 1.Amatör Ligi A Grubu’nda mücadele eden Lüleburgaz Onurspor, Karaağaçspor’u büyük çekişmeye sahne olan maçta Ali Ateşsaçan’ın üç golü ile 3-2 mağlup etti.





13 Kasım 2013 10:24

Uğur PİRPOR 


10 Kasım Pazar günü Celaliye’de oynanan mücadelenin ilk yarısı karşılıklı ataklarla başladı. İlk golü bulmayı başaran Karaağaçspor, maçta 1-0 öne geçti. Yediği golden sonra etkili ataklarını sürdüren Onurspor beraberlik golünü bulmayı başardı ve durumu 1-1’e getirdi. 
Karaağaçspor bu gole karşılık vermekte gecikmedi ve penaltıdan atılan gol ile maçta yeniden öne geçmeyi başardı. 2-1. 
İlk yarı 2-1 Karaağaçspor’un üstünlüğü ile tamamlandı. 
İkinci yarıya etkili başlayan Onurspor oldu. Savunmada etkili bir oyun ortaya koyan takım, hücumda da baskısını arttırdı ve Ali ile iki gol bulmayı başararak maçı 3-2 kazandı. 



HABER KAYNAK:  http://www.gorunumgazetesi.com.tr/haberler/gol-duellosunda-kazanan-onurspor.html

KEŞANSPOR'da 3 PUAN SEVİNCİ


Keşanspor, cezalı oyuncu oynatan Lüleburgazspor maçında hükmen galip

Bölgesel Amatör Lig 11. Gurup Puan Cetveli ve Fikstür



Ligler » Bölgesel Amatör Ligi » Bölgesel Amatör Lig BAL Puan Cetveli ve Fikstür
Bölgesel Amatör Lig

Not: Ligler statüsüne göre takımların birbiriyle oynadıkları tüm müsabakalar tamamlandıktan sonra, eş puana sahip takımlar kendi aralarındaki müsabaka sonuçlarına göre sıralanacaktır.


KEŞAN SPOR VE EDİRNE G.K YA PARA CEZASI

Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Disiplin Kurulu Bölgesel amatör lig Onbirinci grupta mücadele eden Keşanspor ve Edirnespor Gençlik kulüplerine para cezası verdi


AFDK nun LÜLEBURGAZSPOR-KEŞANSPOR MAÇI İÇİN ALMIŞ OLDUĞU KARARLAR

AFDK Kararları - 12.11.2013


Amatör Futbol Disiplin Kurulu'nun 12.11.2013 Tarih ve 29 Sayılı Toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.


Berkcan ERTENE ( Lüleburgazspor fut.) 03.11.2013 tarihinde oynanan Lüleburgazspor- Keşanspor BAL müsabakasında cezalıyken oynamaktan takdiren 2 resmi müsabakadan men cezası verilmesine (tedbir tarihi 06.11.2013)

Semih YILDIZ ( Lüleburgazspor idr.) 03.11.2013 tarihinde oynanan Lüleburgazspor- Keşanspor BAL müsabakasında cezalı futbolcunun oynamasını temin etmekten takdiren 30 gün hak mahrumiyeti cezası ile birlikte 500.-TL para cezası verilmesine (tedbir tarihi 06.11.2013)

Lüleburgazspor kulübü hakkında; 03.11.2013 tarihinde oynanan Lüleburgazspor- Keşanspor BAL müsabakasında cezalı futbolcunun oynamasını temin etmekten (0-3) hükmen mağlup sayılmasına,


11 Kasım 2013 Pazartesi

Tehlike “Çan”ları çalıyor

Tehlike “Çan”ları çalıyor

10Kasım 2013 17:00
Uğur PİRPOR
 

Bölgesel Amatör Ligi 11.Grupta mücadele eden Lüleburgazspor, deplasmanda karşılaştığı  Çanakkale temsilcisi Yeni Çanspor karşısında 9 kişi kaldığı maçtaC.P.Quipret Toileheie golüyle 1-0 mağlup oldu.
 9 Kasım Cumartesi günü, saat 13:30’da başlayan maça iki takımda kontrollü bir oyun ile başladı. Taraftarın da desteğini arkasına alan ev sahibi takım Yeni Çanspor, ilerleyen dakikalarda oyun üstünlüğünü eline aldı ve savunma arkasına atılan uzun toplarla Lüleburgazspor kalesinde gol aradı. Lüleburgazspor ise kanattan geliştirilen ataklarla Çanspor ataklarına karşılık verdi.
İlk yarıda iki takımında gol girişimleri sonuçsuz kaldı ve soyunma odasına 0-0 eşitlikle girildi.
Maçın İkinci yarısı karşılıklı ataklarla başladı. Maçın ikinci yarısında Lüleburgazspor’da Cenker Pehlivan topsuz alanda rakibine yaptığı müdahale sonrası direkt kırmızı kart görerek oyundan atılırken Bayram’da ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.
Maçın 80.dakikasında Yeni Çanspor’da Christian Pierre’nin ceza sahasının sol köşesinden vurduğu sert şut ağlarla buluştu ve maçta Yeni Çanspor 1-0 öne geçti. Maçın kalan bölümünde başka gol olmadı ve maçtan 3 puan ile ayrılan ev sahibi takım Yeni Çanspor oldu.