Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

18 Şubat 2010 Perşembe

KALECİ FURKAN BABAESKİSPORDA


Kırklareli Amatör Süper Futbol Ligi’nde mücadele eden Babaeskispor Kulübü’nün yeni Yönetim Kurulu, transferin son günü kaleci Furkan Topçu ile anlaştı.
Babaeskispor Sosyal Tesislerinde yapılan imza töreninde, Babaeskispor Kulübü Başkanı Murat Ömür Kavak ve Transfer Komitesi Başkanı Ülkü Tırpancı, 2009–2010 Futbol Sezonu’nda transfer bitimine bir gün kala vatani görevini tamamlayan 22 yaşında ki başarılı kaleci Furkan Topçu ile 2,5 yıllığına resmi sözleşme imzaladı.
Yapılan sözleşme sonucu, kırmızı-Lacivertli renklere katılan Kaleci Furkan Topçu, 100.Yıl Stadında takımı ile ilk antrenmanına çıktı.
Kulüp Başkanı Kavak, yaptığı açıklamada şunları söyledi.
“Oynadığı Liglerde oldukça fazla deneyim sahibi olan ve kendisini kanıtlamış bir kaleciyi Babaeskispor renklerine kattığımız için mutluyuz. Transferinde bizlere hiçbir zorluk göstermeyen Vize Belediye Başkanı Sayın Selçuk Yılmaz ve çok değerli Vizespor Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkürü bir borç biliyorum.”
Lüleburgazspor alt yapısından yetişen ve birçok Kulüpte başarı ile forma giyen kaleci Furkan Topçu, gerek tesisleri ile gerekse Yönetim Kurulu ile profesyonel bir anlayış içerisinde olan Babaeskispor Kulübüne geldiğinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. ..........KAYNAK:TRAKYASPOR.COM.....HABER veFOTO:METİN KARAKUŞ

Hiç yorum yok: