Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

24 Şubat 2010 Çarşamba

BAYANLAR HEDEFE BİR ADIM DAHA YAKLAŞTI



Türkiye Bayanlar 2. Futbol Ligi’nde lider durumda bulunan temsilcimiz Lüleburgaz Düvenciler Lisesispor geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda konuk olduğu en yakın takipçisi Gölcükspor’u 90.dakikada kaptan Esra Erol’un golüyle 1-0 mağlup ederek hedefine bir adım daha yaklaştı. Türkiye Bayanlar 2. Futbol Ligi’nde lider durumda bulunan temsilcimiz Lüleburgaz Düvenciler Lisesispor geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda konuk olduğu en yakın takipçisi Gölcükspor’u 90.dakikada kaptan Esra Erol’un golüyle 1-0 mağlup ederek hedefine bir adım daha yaklaştı.
Düvenciler Lisesispor önümüzdeki hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği İzmir temsilcisi Elitspor karşısında alacağı 1 puan dahil 1. Ligin kapısından içeri girecek.

Toplam 12 golün atıldığı hafta da alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle oluştu.
Gölcükspor 0 - Düvenciler Lisesispor 1
Turgutlu Belediyespor 1 - Zeytinburnuspor 1
KDZ.Ereğlispor 4 - Gazikent 1
Yalıspor 1 - Trabzon İdmanocağı 1
Elitspor 1 - Mersin Gençlerbirliği 1

KAYNAK:LÜLEBURGAZ GÖRÜNÜM GAZETESİ
FOTOĞRAFLAR:DÜVENCİLER LİSESİ

BABAESKİSPOR, LÜLEBURGAZSPOR İLE KARŞILAŞIYOR




Kırklareli Amatör Süper Futbol Ligin 13’üncü haftasında olumsuz hava şartları nedeniyle ertelenen Lüleburgazspor-Babaeskispor karşılaşması hafta içinde oynanıyor.
Kırklareli İl Futbol Tertip Komitesinin aldığı karar sonucu, Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda, 25 Şubat 2010 Perşembe günü, oynanacak olan karşılaşma saat: 14.00’te başlayacak.
Amatör Süper Lig puan cetvelinde; Babaeskispor, 25 puanla 2’inci sırada yer alırken, Lüleburgazspor ise 15 puanla 8’inci sırada yer alıyor.
Babaeskispor, Teknik Direktör Kadir Öztürk, yönetiminde son antrenmanını 100.Yıl Stadı’nda tamamladı.
Teknik Direktör Kadir Öztürk, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, deplasmanda oynayacakları Lüleburgazspor karşısına mutlak 3 puan almak için çıkacaklarını belirtti.
Öztürk, takımda istediği havayı yakaladığını belirterek, şunları söyledi;
“Bir takımda sezon ortası gelip bazı şeyleri birden değiştirmek zordur. Onun için ben Babaeskispor taraftarlarından biraz sabır ve zaman istiyorum. Her şey yerine oturmaya başladı, takımda ki kaybolmuş olan ruh ve heyecanı yeni Yönetim Kurulumuzun büyük destekleri ile tekrar toparlamaya çalışıyoruz. Lüleburgazspor karşısında daha başarılı bir futbol sergileyip, Babaeski’ye 3 puanla dönmek istiyoruz.” ...............HABER:METİN KARAKUŞ...KAYNAK:TRAKYASPOR.COM

18 Şubat 2010 Perşembe

KALECİ FURKAN BABAESKİSPORDA


Kırklareli Amatör Süper Futbol Ligi’nde mücadele eden Babaeskispor Kulübü’nün yeni Yönetim Kurulu, transferin son günü kaleci Furkan Topçu ile anlaştı.
Babaeskispor Sosyal Tesislerinde yapılan imza töreninde, Babaeskispor Kulübü Başkanı Murat Ömür Kavak ve Transfer Komitesi Başkanı Ülkü Tırpancı, 2009–2010 Futbol Sezonu’nda transfer bitimine bir gün kala vatani görevini tamamlayan 22 yaşında ki başarılı kaleci Furkan Topçu ile 2,5 yıllığına resmi sözleşme imzaladı.
Yapılan sözleşme sonucu, kırmızı-Lacivertli renklere katılan Kaleci Furkan Topçu, 100.Yıl Stadında takımı ile ilk antrenmanına çıktı.
Kulüp Başkanı Kavak, yaptığı açıklamada şunları söyledi.
“Oynadığı Liglerde oldukça fazla deneyim sahibi olan ve kendisini kanıtlamış bir kaleciyi Babaeskispor renklerine kattığımız için mutluyuz. Transferinde bizlere hiçbir zorluk göstermeyen Vize Belediye Başkanı Sayın Selçuk Yılmaz ve çok değerli Vizespor Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkürü bir borç biliyorum.”
Lüleburgazspor alt yapısından yetişen ve birçok Kulüpte başarı ile forma giyen kaleci Furkan Topçu, gerek tesisleri ile gerekse Yönetim Kurulu ile profesyonel bir anlayış içerisinde olan Babaeskispor Kulübüne geldiğinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. ..........KAYNAK:TRAKYASPOR.COM.....HABER veFOTO:METİN KARAKUŞ

16 Şubat 2010 Salı

LÜLEBURGAZSPOR U-15 FUTBOL TAKIMI İL ŞAMPİYONU


Kırklareli U-15 ligi şampiyonu lüleburgazspor oldu.kırklareli bölgesi U-15 ligi playof karşılaşmaları kırklareli sentetik çim sahada oynandı.lüleburgaz ve babaeskispor U-15 takımları finalde karşılaştı.rakibini oynadığı üstün bir oyunla 4-0 yenen lüleburgaz U-15 futbol takımı kırklareli il şampiyonluğunu kazandı.federasyonun belirleyeceği yer ve tarihte türkiye şampiyonusuna katılmaya hak kazandı.türkiye şampiyonasındaki maçlarında lüleburgazspor U-15 takımına başarılar dileriz.

15 Şubat 2010 Pazartesi

KIRKLARELİ 1. AMATÖR LİG (B GURUBU)


KARAKOÇ SPOR-İNECESPOR:5-0
KAVAKLI SPOR-ÜSKÜP SPOR:1-3
PEHLİVANKÖY SPOR-KAYA SPOR:1-0
KARSIYAKA GENCLİK-ÇİFTLİKKÖY SPOR:2-2

KIRKLARELİ 1. AMATÖR LİG (A GURUBU)


ŞEKERSPOR-KIRIKKÖY SPOR:2-1
DÜĞÜNCÜBAŞISPOR-KENTSPOR:0-0
İSTASYONSPOR-KATRANCA KARTALSPOR: (KATRANCA KARTALSPOR GELMEDİ)
TEK SANTRALSPOR-DÜĞÜNCÜLÜ ÇİÇEKSPOR:4-0

KIRKLARELİ SÜPER AMATÖR LİG MAÇ SONUÇLARI


YILDIRIM SPOR -VİZESPOR :TATİL

KIRKLARELİ SANAYİ SPOR-EVRENSPOR :3-1
PINARHİSAR SPOR-B.MANDIRA ADASPOR:TATİL
AHMETBEY GÜVENSPOR-KIRKLARELİSPOR :1-4
BÜYÜKKARIŞTIRAN SPOR-LÜLEBURGAZ SPOR(AMATÖR):0-4......BABAESKİSPOR(BAY)

BAYANLAR 5. VİTES


LÜLEBURGAZ DÜVENCİLER LİSESİ SPOR bayan futbol takımı, konuk ettiği maltepe yalıspor u ikinci yarı attığı birbirinden güzel goller ile uğurladı.saat 13.30 da başlıyan karşılaşma ilk yarıda düvenciler lisesi sporun baskılı oyunu ve kaçan gol pozizyonları zenginliğinde 0-0 bitti.heriki takım oyuncuları bu skor ile soyunma odalarına giderken,yalıspor oyuncularının lüleburgaz düvenciler lisesi taraftarlarına karşı neden olduğu anlaşılamayan bir sebebten sözlü saldırılarda ve ardından kalecilerinin,saha içindeki çöp kovasını seyircilere fırtlatmasıyla ortam birden gerildi.sağduyulu seyircilerin bu futbolculara uymaması ortamı yumuşatan faktördü.fakat yalıspor takımı sinirlerini hakim olamıyan bu iki futbolcusunun cezasını ağır ödedi.2.yarı başladığında yalıspor sahaya 9 kişi ile çıktı.çünkü kalecileri ve 7 numaralı kaptanları hakem tarafından kırmızı kart ile oyun harici bırakılmıştı.ikinci yarıya 9 kişi başlıyan yalıspor güçlü rakibi düvenciler lisesispor karşısında fazla direnemedi.rakibine iyice baskı kuran düvencilerlisesi spor birbirinden şık 5 gol atarak maçı kazanmış oldu.ligdeki 31 olan puanını 34 e çıkarırken liderliği de kaptırmadı......FOTOKAYNAK:TRAKYASPOR...

14 Şubat 2010 Pazar

DÜVENCİLERLİSESİ SPOR--YALISPOR


Türkiye 2. ligi bayan futbol takımımız 14.02.2010 pazar günü 8 kasım stadında saat 13.30 rakibi yalıspor ile karşılaşacak.düvencilerlisesi spor bayan takımı ligte 31 puanla lider durumda.rakibi yalıspor 22 puanla ligte3.sırada bulunuyor.8 kasım stadında oynanacak maç lider düvencilerlisesi spor açısından çok önem taşıyan bir maç.en yakın rakibi 2.sıradaki gölcükspor un puanı 29.düvencilerlisesi spor maça mutlak kazanmak parolası ile çıkacak.........FOTO KAYNAN:TRAKYASPOR...

8 Şubat 2010 Pazartesi

KENTSPOR SON DAKİKA GOLÜ İLE YIKILDI


1.Amatör küme A gurubu mücadelesinde kentspor maçlarını oynadığı sakızköy sahasında alpullu spor ile karşılaştı.saat 12 de başlıyan müsabaka sağanak yağan yamur altında ve çok çok ağır bir zeminde oynandı.saha top oynamaya hiç mi hiç elverişli değil gibi görünsede hakem maçı oynattı.ilk devre su birikintileri ve çamur deryasında boğuşmakla meşkul olan her iki taraf futbolcularıda adeta gol atmayı unuttular.maçın ilk devreside 0-0 bitti.ikinci yarıya daha istekli başlıyan taraf alpullu spordu.maçın 65.dakikasında alpullusporun bir sutu direkten döndü.baskısını arttıran alpulluspor maçın uzatma dakikalarıda korner atışı kulandı.kornerden gelen topu uzaklaştıramıyan kentspor defans oyuncuları ,karambol bir pozizyonda topu ağlarında buldular.KENTSPOR:0-ALPULLUSPOR:1 ve bu son dakika golü ile sevinen taraf alpulluspor olurken,kentspor şampiyonluk yolunda 3 puan kaybeden ve adeta yıkılan taraftı.....FOTO KAYNAK:TRAKYASPOR

KIRKLARELİ 1. AMATÖR LİGİ MAÇ SONUÇLARI( B GURUBU)


KAYASPOR-KARSIYAKA GENCLİKSPOR:8-0
OZERSPOR-KAVAKLI SPOR :TATİL
USKUPSPOR-PEHLİVANKÖY SPOR :TATİL
CIFTLİKKÖYSPOR -KARAKOÇSPOR :2-3

KIRKLARELİ 1. AMATÖR LİGİ MAÇ SONUÇLARI( A GURUBU)


KATRANCA KARTALSPOR-TEK SANTRALSPOR:0-6

KENTSPOR-ALPULLUSPOR :0-1

KIRIKKÖYSPOR-DUĞUNCUBAŞISPOR :TATİL

DUĞUNCULU CICEKSPOR-SEKERSPOR :2-3

KIRKLARELİ SÜPERAMATÖR LİGİ MAÇ SONUÇLARI


KIRKLARELİSPOR:4-B.KARIŞTIRANSPOR:1......B.MANDIRA ADASPOR:2-A.GÜVENSPOR:0.....VİZESPOR:1-K.ELİ SANAYİSPOR:1....EVRENSPOR:2-PINARHİSARSPOR:0....L.BURGAZ (amatör)-BABAESKİSPOR maçı sahanın futbol oynamaya elverişli olmaması nedeniyle ertelendi....YILDIRIMSPOR (bay)

2 Şubat 2010 Salı

A.GÜVENSPOR - EVRENSPOR DOSTÇA:0-0

.....AHMETBEY GÜVENSPOR.....
.....EVRENSPOR.....
A.güvenspor ligin ilk devresinde, deplasmanda 3/1 yendiği evrenspor ile ahmetbey sahasında karşılaştı.ortasaha mücadelesi şeklinde geçen maçta her iki takım da gol yollarında etkili olamayınca maç başladığı gibi 0/0 bitti.a.güvenspor puanını 17 den 18 e çıkararak bu hafta ligte ki 3.lüğünü korudu.evrenspor deplasmandan aldığı 1 puanla puanını 10 dan 11 çıkardı.......FOTOKAYNAK:TRAKYASPOR...

K.ELİ.SANAYİSPOR:2--YILDIRIMSPOR:0

.......YILDIRIMSPOR.......
.......K.ELİ SANAYİSPOR.......
Lige verilen aradan sonra k.elisanayispor kendi saha ve seyircisi önünde yıldırımspor ile karşılaştı.ağır saha ve yoğun yağmur altında oynanan karşılaşmadan k.eli sanayispor 2/0 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.k.eli sanayispor 14 olan puanını 17 e çıkararak ligde 4.sıraya yerleşti.yıldırımspor 16 puanda kalırken 5.sıraya indi.......FOTO KAYNAK:TRAKYASPOR...

BABAESKİSPOR---KIRKLARELİSPOR MAÇINDAN GÖRÜNTÜLER

..BABAESKİSPOR---KIRKLARELİSPOR MAÇINDAN BİR GÖRÜNTÜ..
.....BABAESKİSPOR TARAFTARLARI......
.........SERKAN ENGİNİN AÇILAN KAŞI TEDAVİ EDİLİRKEN...
.........SERKAN ENGİN.........
.........BABAESKİSPOR.........
.........KIRKLARELİSPOR........kaynak:trakyaspor..fotolar:metin karakuş

1 Şubat 2010 Pazartesi

BU HAFTA OYNANAN SÜPERAMATÖR LİGİ MAÇ SONUÇLARI


BABAESKİSPOR:0-KIRKLARELİSPOR:1.......K.SANAYİSPOR:2-YILDIRIMSPOR:0....B.KARIŞTIRANSPOR:3-B.MANDIRA ADASPOR:1....A.GÜVENSPOR:0-EVRENSPOR:0.....PINARHİSARSPOR:2-VİZESPOR:4...LÜLEBURGAZSPOR AMATÖR(bay)