Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

22 Ocak 2014 Çarşamba

Kırklarelispor Teknik Direktörü Erdem -



Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kırklarelispor'un Teknik Direktörü Bilgin Erdem, ligin ikinci devresine en iyi şekilde hazırlandıklarını bildirdi



Haber: Kırklarelispor Teknik Direktörü Erdem -





Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kırklarelispor'un Teknik Direktörü Bilgin Erdem, ligin ikinci devresine en iyi şekilde hazırlandıklarını bildirdi.
Erdem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Antalya'da yapılan 10 günlük kampın ardından antrenmanlara başladıklarını söyledi.
Ligin ilk maçını İnegölspor ile yapacaklarını belirten Erdem, karşılaşmadan 3 puan kazanmak istediklerini kaydetti.
Transfer çalışmalarının devam ettiğini anlatan Erdem, şöyle devam etti:
"Eksik olan mevkilerimizi tamamladık. Takıma Pendikspor'dan Cemal İşleyen, Göztepe'den Halil Çelik ve Balıkesirspor'dan Olcay Çetinkaya'yı dahil ettik. Onlar da takıma kısa sürede adapte oldular. Gücümüze güç kattığımızı düşünüyorum. Transfer çalışmalarımız son güne kadar devam edecek. Takımın durumu şu an da çok iyi. İlk devrede bir istikrarsızlığımız vardı. Ancak ikinci devrede çok daha farklı bir Kırklarelispor sahalarda olacak. Ligde alacağımız puanlarla üst sıralarda yer almak istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Ligin ikinci devresine en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Ligi başarılı bir şekilde bitirmeyi hedefliyoruz."

Hiç yorum yok: