Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

3 Temmuz 2015 Cuma

Edirnespor'a Ganalı forvet

Edirnespor'a Ganalı forvet
Şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Edirnespor Ganalı 24 yaşındaki forvet Mohammed Sumaila'yi transfer etti


Şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Edirnespor Ganalı 24 yaşındaki futbolcu Mohammed Sumaila'yi  transfer etti. Sarı - kırmızılılar Bursa Elmasbahçeler'dan defans oyuncusu Dursun Atan'ı da renklerine bağladı.
Lig hazırlıklarını sürdüren Edirnespor Gana'lı forvet oyuncusu Mohammed Sumaila ile sözleşme imzaladı. Sözleşmenin imzalanmasından sonra açıklama yapan Edirnespor Başkanı Savaş Üner, geçtiğimiz sezon BAL Ligi 8'inci Grup takımlarından Didim Belediyespor'da oynayan Mohammed Sumaila ile anlaştıklarını dile getirerek, “Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Ganalı oyuncu Mohammed Sumaila ile yaptığımız anlaşmayla takımımıza güç kazandırdık. Oyuncu arayışımıza devam ediyoruz. Takımımıza güç verecek futbolcuları bularak renklerimize katıyoruz. Edirnespor bu sezon isminden söz ettirecektir. Edirnemizin ismini en iyi taşımak için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
İKİNCİ TRANSFER DURSUN ATAN OLDU
Savaş Üner, ayrıca BAL 9.Grup takımlarından Bursa Elmasbahçelerspor'dan sol bek oyuncusu Dursun Atan'la da sözleşme imzaladıklarını bildirdi.
MOHAMMAD SUMAİLA KİMDİR?
Geçtiğimiz sezon  BAL 8.Grup takımlarından  Didim Belediyespor'da geçiren orta saha oyuncusu 1991 doğumlu Sumalia, geçtiğimiz sezon 13 maçta ilk 11′de oynamıştı.
DURSUN ATAN KİMDİR?
1991 doğumlu Dursun Atan, geçen sezon oynadığı Elmasbah-çeler'un tüm maçlarında ilk 11 kadrosunda yer aldı.

HABER KAYNAK:http://www.hudutgazetesi.com/haber/24593/edirnespora-ganali-forvet.html

Hiç yorum yok: