Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

24 Ocak 2010 Pazar

BABAESKİSPOR DA KAN DEĞİŞİKLİĞİ


Kırklareli Süper Amatör Lig’de, mücadele eden Babaeskispor’un Yönetim Kurulu, son günlerde yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle Olağan Üstü Genel Kurula gidiyor.

Belediye Başkanı ve Babaeskispor Kulübü Fahri Başkanı Av. Abdullah Hacı, Olağan Üstü Genel Kurul öncesi, yeni Yönetim Kurulunda görev almalarını istediği Sude İnşaat sahibi iş adamı Murat Ömür Kavak ile makamında iki saate yakın bir görüşme yaptı.

Belediye Başkanı Hacı, yapılan görüşmeden sonra Belediye Başkan Yardımcısı ve Babaeskispor Genel Kaptanı Fikri Karaca, iş adamı Murat Ömür Kavak ve Yönetim Kurulunda yer almalarını istediği iş adamlarından oluşan ekibi ile birlikte 100.Yıl Stadı’nda antrenman yapan takımdaki oyuncuları ziyaret ederek, oyunculara kendi elleri ile baklava ikram ettiler.

Belediye Başkanı Hacı, soyunma odasında yapılan ziyarette teknik heyete ve oyunculara, iş adamı Murat Ömür Kavak ve Yönetim Kurulunda yer almalarını istediği iş adamlarından oluşan ekibi tanıttı.

İş adamı Murat Ömür Kavak, burada yaptığı kısa konuşmasında şunları söyledi; “Bugünde sonra Babaeskispor’da maddi imkânsızlıkla kısa bir sürede çözülecektir. Bizler Babaeski’de çalışan iş adamları olarak artık bu duruma Sayın Belediye Başkanımız Av. Abdullah Hacı’nın önderliğinde el attık. Babaeskispor’da bundan sonra şuan ki oluşturulacak olan yeni Yönetim Kurulu ile Belediye Başkanımızın öncülüğünde her zaman yanınızda yer alacağız. Birlikte Babaeski halkını onurlandıracak başarılara imza atacağız. Silerin spor camiasında ki başarıları ile Babaeski halkına bu onuru en kısa zamanda tattıracağız. Ben ve ekibim elimizden gelen her şeyi sizler için yapmaya hazırız. 30 bin nüfuslu kültür ve sanat kenti olan Babaeski’de biz spor bölümünü ele aldık ve artık Babaeskispor’u birlikte başarılara taşıyacağız.”

Daha sonra, birlikte antrenmanı izleyen Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı, Belediye Başkan Yardımcısı ve Babaeskispor Genel Kaptanı Fikri Karaca ve iş adamı Murat Ömür Kavak, ayrıca Babaeski İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Beyazıt Örgel, 100.Yıl Stadının sorunları ile ilgili bilgi aldılar.

HABER-FOTOĞRAF: METİN KARAKUŞ KAYNAK:TRAKYA SPOR

Hiç yorum yok: