Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

30 Ocak 2010 Cumartesi

—KIRKLARELİ DERBİSİ NİHAYET OYNANIYOR…


Kırklareli Amatör Süper Lig’de 2’inci yarı karşılaşmaları Pazar günü oynanacak olan Babaeskispor-Kırklarelispor derbi maçı ile başlıyor.İl Futbol Tertip Komitesi’nin, üç haftadır ertelediği Amatör Süper Lig’de 12.hafta maçlarının programı açıklandı.Lig ikinci Babaeskispor, 100.Yıl Stadı’nda Pazar günü saat:14.00’te, lider Kırklarelispor’u konuk ediyor.

Derbi maç öncesi son hazırlıklarını 100.Yıl Stadı’nda yapılan antrenman ile tamamlayan Babaeskispor takımı Ninni Otel’de kampa girdi.


Babaeskispor Antrenörü Günay Benice, takımdaki oyuncularının maç öncesi fizik gücü ve motivasyonunun tam olduğunu belirtti.
Benice, takımdaki oyuncularına güvendiğini belirterek, şunları kaydetti;
“Süper Lig’de ikinci yarının ilk maçını alarak, iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bu karşılaşmanın, Kırklareli İli’nde iki büyük takımın arasında ki derbi havasında bir maç olduğunun bilincindeyiz. Rakibimizi sahamızda oynayacağımız bu zorlu karşılaşmada yenerek aramızdaki puan farkını kapatmak istiyoruz. Ve seyircimizin de büyük desteğiyle ilk yarının rövanşını alacağımıza takım, teknik heyet ve Yönetim olarak güvenimiz tamdır. Ben ayrıca karşılaşmanın fair-play ruhu içerisinde centilmence geçmesini temenni eder her iki takım oyuncularına başarılar dilerim.” KAYNAK:TRAKYASPOR..FOTO:METİN KARAKUŞ

Hiç yorum yok: