Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

19 Nisan 2010 Pazartesi

BABAESKİSPOR ,VİZESPOR KARŞISINDA 2-0 ÖNDE İKEN MAÇ TATİL OLDU









Kırklareli Amatör Süper Futbol Ligi Play-Off karşılaşmasında, Babaeskispor, Vizespor karşısında 2-0 önde iken maç tatil oldu.

Amatör Süper Ligi Şampiyon olarak bitiren lider Kırklarelispor’dan sonra Türkiye 3’üncü Profesyonel Ligi terfi müsabakalarına Kırklareli İlini Temsilen gidecek olan ikinci takımın belirlenmesi için eleme usulü yapılan Play-Off maçlarında Babaeskispor, zorlu rakibi Vizespor ile Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geldi.
Hafta sonu güzel güneşli bir havada, çiçeklerle başlayan karşılaşmada, Babaeskispor, zorlu rakibi Vizespor karşısında, orta sahanın dinamosu Sertan’ın 13’üncü dakikada ve tecrübeli Kaptan Ozan’ın 54’üncü dakikada attığı bir birinden güzel gollerle 2-0 önde iken maç 79’uncu dakika da Hakem Fatih Perçimli tarafından tatil oldu.

Her iki takımında çok sayıda taraftarının coşku bir şekilde ve ellerinde bayraklarla tribünlerde yer aldığı bu zorlu karşılaşmada maçın hakemi Fatih Perçimli, 73’üncü dakika da Vizespor’dan, 4 numaralı oyuncu Kaptan Bayram’a, rakibine tehlikeli oyunundan dolayı ikinci sarı kart’ı göstererek oyun alanından kırmızı kartla ihraç etti.
Maçın kırılma noktası olan karşılaşmanın 77’inci dakikasında ise bu sefer maçın hakemi Fatih Perçimli, Vizespor’dan 2 numaralı oyuncu Ahmet’e rakibine tehlikeli oyunundan dolayı ikinci sarı kart’ı göstererek kırmızı kartla oyun alanından ihraç etti.
Karşılaşmada tansiyonun yükseldiği bu dakikalarda çok geçmeden maçın hakemi Fatih Perçimli;
79’uncu dakika da Vizespor’dan başta Antrenör Yusuf Coşkun olmak üzere, 5 numaralı oyuncu Erkan’ı, 7 numaralı oyuncu Gökhan’ı, 13 numaralı oyuncu Muzaffer’i, 17 numaralı oyuncu Egemen’i, kendisine küfür ettiğinden dolayı ve 15 numaralı oyuncu Mert’i, ise kendisine su şişesi attığından dolayı direkt kırmızı kartla oyun alanından ihraç ettiğini açıklayarak maçı tatil etti.
Maçla ilgili kesin kararın ise, Kırklareli İl Futbol Tertip Komitesi Başkanlığı’nca Çarşamba günü toplantıya gelecek olan Hakem ve Gözlemci Raporlarına göre verileceği kaydedildi.

Babaeskispor Teknik Direktörü Kadir Öztürk, maçtan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi.
“Öncelikle bu zorlu karşılaşmayı bütün yüreğini sahaya koyarak kazanan ve tur atlayan takımda ki tüm oyuncularımı kutluyorum. Netice alınması gereken bu tür müsabakalar takım için gerçekten çok zor ve stresli maçlardır. Ama biz bunu başta bize inanan Yönetim Kurulumuz ile gerek seyirci desteğimiz ile gerekse sahaya yansıttığımız futbolla başardığımıza inanıyorum. Aldığımız bilgilere göre rakibimiz Kırklarelisanayispor olmuş, daha önce takıma yeni geldiğim için onlar iyi etüt edememiştim ama şimdi işimiz kolay diye düşünüyorum. Ben yine de önümüzde ki hafta sonu fair-play ruhu ile iyi olan takım sahada gönlünü ortaya koysun kazansın diyorum.”


Zorlu karşılaşmayı, Babaeski Kaymakamı Mustafa Demir, Babaeski Garnizon Komutanı Murat Mayda, Babaeski İlçe Emniyet Müdür Vekili Tuncay Sancak, Kırklareli Futbol İl Temsilcisi Cafer Yüce, Kırklareli İl Hakem Kurulu Başkanı Sezai Akcan, Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Genel Başkanı Hasan Başdemir, Babaeskispor Kulüp Başkanı Ömür Kavak, Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Ongun, İlker Dursun, Adnan Üstünay ve çok sayıda spor adamı ile birlikte şeref tribününden izledi.
Vize Belediye Başkanı ve Vizespor Kulüp Başkanı Selçuk Yılmaz ise karşılaşmayı kendi taraftarları arasında karşı tribünden izledi.
Süper Futbol Ligi Play-Off karşılaşmasında, tur atlayan Babaeskispor kafilesi İlçede davullarla, zurnalarla coşkulu bir şekilde karşılandı.
Yönetim Kurulu, turu geçen oyunculara, damak tadında Babaeski İlçesi’nin en gözde yerlerinden biri olan İdeal Restaurant’ta toplu bir yemek verdi.....KAYNAK:TRAKYASPOR.COM....Haber: Metin Karakuş

Hiç yorum yok: