Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

5 Nisan 2010 Pazartesi

KIRKLARELİ 1. AMATÖRDE SEZON TAMAMLANDI


Kırklareli Süper Amatör Gelecek Sezon 10 Takımla Oynayacak
Kırklareli 1.amatör küme tamamlandı.Lig sonunda Lüleburgaz Kent ve Pehlivanköy takımları süper amatöre doğrudan yükseldi.Üçüncü takım ise play oflar sonunda belli olacak.
Lüleburgaz Kent Süper Amatörde
A grubunda son haftaya 2 puan farkla lider giren Lüleburgaz Kentspor, Babaeski deplasmanında Düğüncülüçiçek takımını 3-0 mağlup ederek tarihinde ilk defa süper amatör lige yükseldi. Kırklareli'nin köklü takımlarından olan Kentspor 90'lı yıllarda Kırklareli'yi deplasmanlı amatör ligde(4.lig)temsil etmişti.
Alpullu ve Kırklareli Istasyon'un Süper Amatör Şansı Play Offa Kaldı
Geçtiğimiz yıllarda 1.amatörde ligde kalma savaşı veren fakat bu sezon şampiyonluk iddası ile lige giren Alpulluspor şampiyonluğu 3 hafta önce ligde kalma savaşı veren Kırıkköy deplasmanında aldığı 3-0'lık yenilgi ile kaybetti ve sezonu ikinci sırada tamamladı. Grupta üçüncü olan Kırklareli Istasyonsporda süper amatör için play off oynama hakkı kazandı.
Düğüncübaşı 2.amatöre düştü
A grubunda ligi son sırada tamamlayan Düğüncübaşı ise 2.amatöre düşen takım oldu.
Pehlivanköy Şampiyon
Kırklareli 1.amatör küme B grubunda ise şampiyonluğu daha önceki haftalarda ilan eden Pehlivanköyspor sezonu rahat bir şampiyonlukla tamamladı.
Kırklareli Kaya ve Kavaklı Play Off'ta
Lig ikinciliği ve üçüncülüğünü geçtiğimiz haftalarda garantileyen Kırklareli Kayaspor ve Kavaklıspor süper amatör için play off oynama hakkı elde etti.
Ahmetbey Karşıyaka Gençlik 2 Sezonda 2 Lig Düştü
Geçtiğimiz sezon süper amatöre veda eden Ahmetbey Karşıyaka Gençlik bu sezonda 1.amatörde tutunamayarak B grubundan 2.amatöre düşen takım oldu.
Play Off'tan Tek Takım Süper Amatör Bileti Alacak
Gruplarını ikinci ve üçüncü sırada tamamlayan Kırklareli temsilcileri Kaya, Kavaklı ve Istasyonspor'la Babaeski temsilcisi Alpullu süper amatöre yükselebilmek için tek maç eleme usulü maçlar yapacak ve finalde kazanan takım Kırklareli süper amatöre yükselen 3.ve son takım olacak.
Play Off Yarı Final Eşleşmeleri Belli
Alpullu-Kavaklı
Kırklareli Kaya-Kırklareli Istasyon
KAYNAK:www.gazetetrakya.com

Hiç yorum yok: