Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

22 Nisan 2011 Cuma

KIRKLARELİSPOR-AFYON KARAHİSARSPOR MAÇ BİLETLERİ YOK SATIYOR

Kırklarelispor ikinci Başkanı Ahmet Yalçınöz “Afyon’u Kırklareli’nde konuk olarak en iyi şekilde ağırlayacağız ama yenip Afyon’a uğurlayacağız”



3.lig 2. grup lideri Kırklarelispor ile ikinci Afyon Karahisarspor Pazar günü Kırklareli’nde karşı karşıya geliyor. Şampiyonluğun düğüm maçı olarak görülen maç için Kırklarelispor yönetiminin açtığı bilet satış noktalarındaki biletler tükendi. Birkaç satış noktasında kalan biletlerde Kırklarelispor taraftarınca adeta kapışılıyor.

Kırklarelispor alt yapı antrenörü Mehmet Özdil Taraftarın maça çok büyük bir ilgi gösterdiğini, biletlerin neredeyse yarısına yakın kısmının satışa çıktığı gün bittiğini söyleyerek: “ Kırklarelispor taraftarının yoğun ilgisi var. İstanbul, Edirne, Tekirdağ, Çorlu ve Lüleburgaz’dan toplu bilet almaya gelenler var. Pazar günü bütün Trakya’nın kalbi Kırklareli’nde atacak.” Dedi. Bilet alacakların son güne kalmamaları gerektiğini de söyleyen Özdil “Cumartesi gününe bilet kalacağını sanmadığını, elde çok az sayıda bilet kaldığını ifade etti.

Maç öncesi görüştüğümüz Kırklarelispor ikinci Başkanı Ahmet Yalçınöz Afyon maçı için biletlerin bitmek üzere olduğunu, Atatürk stadının bu maçta taraftarın istilasını uğrayacağını söyleyerek:

“ Büyük Kırklarelispor taraftarının desteği ile Afyon’u yenerek 4 puan farkı 7 puana çıkarıp son üç haftaya avantajlı girmek istiyoruz. Afyon’u yenip, kalan üç maçımızdan birini kazanarak Şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyoruz. Bu güne kadar sahada 12. oyuncumuz olan taraftarımızın desteğini hep yanımızda gördük. Kazandığımız maçlarda onların desteği başarılarımıza büyük katkı sağladı. Bu maç büyük ölçüde erken şampiyonluğun habercisi olacak. Afyon’u Kırklareli’nde konuk olarak en iyi şekilde ağırlayacağız ama yenip Afyon’a uğurlayacağız. “ dedi.
 
HABER VE FOTO: FARUK CEYLAN/ADEM ÖNDER

Hiç yorum yok: