Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

8 Kasım 2013 Cuma

Lüleburgazspor’da İnanılmaz Hatalar Zinciri

Bölgesel Amatör Lig 11.grup takımlarından Lüleburgazspor, son iki haftada önce Halide Edip Adıvarspor ardından Keşanspor maçında cezalı futbolcu oynatarak hükmen mağlubiyetlerle karşı karşıya kalması sonucu büyük bir şok yaşıyor.



Lüleburgazspor’un Berkcan Ertene adlı futbolcusu  2012-2013 sezonunun son haftasına ait  Sultangazispor maçında kırmızı kart görüp 4 maç ceza almıştı.Lüleburgazspor bu oyuncuya bu sezon 3.hafta vize yaptırdı.3 ve 4.hafta oynatılmayan bu oyuncu 5.hafta önce Halide Edip Adıvarspor ardından 6.haftada Keşanspor  maçında oynatıldı.
Bu oyuncunun vizesinin 3.haftada yapılmasına rağmen vizesi yaptırılmadan 1 ve 2.hafta maçlarında da oynamadığı için cezası bitti sanılması hatanın en büyük nedeni oldu.
Lüleburgazspor Taraftarı Öfkeli
Lüleburgazspor taraftarı ise hata yapan yöneticilere ateş püskürdü ve şöyle konuştu:Trakya'da en fazla profesyonel lig oynamış bir takımın böyle büyük bir hata yapması inanılır gibi değil.Kazandığımız Keşan maçında hükmen mağlup olursak  kendimizi küme düşme potası içinde bulacağız.Bu takım bu durumlara düşürenleri kınıyoruz dedi.

HABER KAYNAK:

x

Hiç yorum yok: