Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

8 Kasım 2013 Cuma

Kırklarelide yeni açılan Sentetik saha kapandı

Kırklareli ilinde Geçtiğimiz hafta sonu oynanan üç karşılaşma ile hizmete açılan İstasyon Sentetik Sahası kapandı, önümüzdeki hafta amatör maçlar çevre beldelerde ve Lüleburgaz’daki toprak sahada oynanacak.





HABER VE FOTO:  Uğur PİRPOR 
Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaptırılan İstasyon Sentetik Sahası teslim aşamasında yaşanan sıkıntılardan dolayı kapandı.  
Kırklareli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, sahanın teslim alınması sürecinde koltukların kırık olması, soyunma odalarının hazır olmaması gibi eksikliklerin olduğu, iki aylık bir süre zarfında eksiklikler giderildiğinde teslim alınıp, hizmete yeniden açılabileceği belirtildi. 
İstasyon Sentetik Sahası Müteahhidi Erdal Alemdar ise yaptığı açıklamada, koltukların hafta sonu kırıldığını belirtti.
Amatör futbol takımlarının bu durumda 2 ay daha Lüleburgaz’daki toprak sahayı kullanacak olmaları kulüpleri kara kara düşündürüyor.
MAÇLAR KÖYLERDE VE TOPRAK SAHADA OYNANACAK
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndan (ASKF) edinilen bilgilere göre Kırklareli 1. Amatör Ligi ve Süper Amatör Lig müsabakalarının İstasyon Sentetik Sahası hazır olana kadar, Ahmetbey, Büyükmandıra, Evrensekiz, Celaliye, Büyükkarıştıran ve Lüleburgaz toprak sahada oynanacağı ifade edildi. 




Hiç yorum yok: