Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

7 Temmuz 2011 Perşembe

Kırklarelispor'a genç kaleci

Transfer çalışmalarını sürdüren Kırklarelispor 1991 doğumlu genç kaleci Barış Başkan ile anlaşmaya vardı. Yeni sezonda Spor Toto 2.ligde mücadele edecek olan temsilcimiz Kırklarelispor gelecek vaat eden 1991 Antalya doğumlu kaleciyi renklerine bağladı. 2005 yılında Çanakkale Dardanelspor'un alt yapısına giden Barış Başkan, Çanakkale Dardanelspor'da gösterdiği performans ile A2 takımına kadar yükseldi. Birçok maçta ilk on birde başlayan genç file bekçisi A takıma çağrılmasına rağmen profesyonel imzayı bir türlü atamadı. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Kırklarelispor tarafından takip edilen 1991 doğumlu kaleci için transfer görüşmelerine başlayan yeşil beyazlı ekip dün mutlu sona ulaştı. Yeşil beyazlı kulüpten yapılan açıklamada Barış Başkan ile prensipte anlaşıldığı genç file bekçisinin Kırklareli'ne geldiğinde resmi imzayı atması bekleniliyor.


Antalyada'ki spor otoriterleri tarafından Rüştü Reçber'e benzetilen Barış Başkan Kırklarelispor ile adını duyurmak istiyor. Gelecek vaat eden Barış Çanakkale'de de halk tarafından sevilen bir isim oldu. Çanakkale A2 takımında oynamasına rağmen hocaları ve arkadaşları tarafından çok sevilen genç file bekçisi Kırklarelispor ile anlaştığı için çok mutlu olduğunu ifade etti. Yeni sezonda hem Kırklarelispor hem de Kırklarelisporlu taraftarların karşısına çıkacağı için heyecanlı olduğunu dile getiren Barış hedefinin sürekli forma gitmek olduğunu açıkladı. Telefon ile görüştüğümüz genç kaleci "Kırklarelispor taraftarının büyüklüğünü biliyorum. Gerçekten önemli iş başarmış bir takıma geliyorum. Amacım kendimi kanıtlamak. Kalıcı olmak için çok çalışmam gerekiyor.


Hedeflerim büyük ancak bu hedeflerde takımın hedefinin büyük olmasından geçiyor. Gerçekten çok iyi anılan bir takıma geliyorum. Benim gibi birçok genç futbolcu böyle bir kulüpte forma giymek ister. Bana tanınan şansı en iyi şekilde değerlendirip taraftarımız ile tek yürek olmak istiyorum. Taraftarımızın itici gücü ile yeni başarılara yelken açmak istiyoruz" dedi.
 
kaynak: http://www.gazetetrakya.com/haberler-oku.php?id=114095

Hiç yorum yok: