Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

7 Temmuz 2011 Perşembe

TÜFAD'dan Kırklarelispor'a anlamlı yemek

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kırklareli Şubesi geçtiğimiz akşam düzenlediği yemek ile Kırklarelisporlu Yönetimi ile buluştu. TÜFAD Kırklareli Şubesi Başkanı Baki Koçer önderliğinde TÜFAD Yönetim Kurulu, Spor Toto 3.lig 2.grupta Şampiyon olarak TFF 2.lige yükselen Kırklarelispor'un Başkanı ve Teknik Direktörü ile yemekte bir araya gelerek yeşil beyazlı ekibin başarısını kutladılar. TÜFAD Kırklareli Şubesinin düzenlediği yemeğe Kırklareli TÜFAD Başkanı Baki Koçer, Başkan Yardımcısı Yusuf Şişkolar, Başkan Yardımcısı Metin Kuçan, Genel Sekreter Özay Balcı, Yönetim Kurulu üyelerinden İnecespor Antrenörü Adem Onay, Kırklarelispor Alt yapı Antrenörü Mehmet Özil ile Lüleburgaz spor yazarlarından Necati Kayhan katılırken Kırklarelispor cephesinden Başkan Volkan Can, Teknik Direktör Bilgin Erdem ve Antrenör Alptekin Baştürk katıldı. Kırklarelispor'un 2 sezon içinde büyük başarı yakaladığını belirten TÜFAD Kırklareli Şube Başkanı Baki Koçer kendilerinin de bu başarıdan gurur duyduklarını ifade etti. TÜFAD Kırklareli Şubesi olarak her zaman ildeki futbol takımlarının yanlarında olduklarını anlatan Baki Koçer Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem'e başarılarından dolayı plaket verdi. Bilgin Erdem'e plaket veren TÜFAD Kırklareli Şube Başkanı Baki Koçer konu ile ilgili şu açıklamaları yaptı; "İlimizi temsil eden Kırklarelispor'un son 2 yılda yapmış olduğu büyük çıkışı yeni kurulan TÜFAD şubesi olarak Yönetim Kurulu ve arkadaşlarımızla birlikte bu başarıya imza atan Kırklarelispor'un Yönetim Kurulunu, Başkanını, Teknik Heyetini aynı zamanda derneğimizin üyesi Bilgin Erdem'i başarılarından dolayı kendilerine bir akşam sohbet yemeği birde başarılarından dolayı plaket vermeyi uygun gördük. Ülkemizde ve ilimizde nadir olan bir başarıya üst üste imza attılar. Bize Antrenörlük Derneği Kırklareli Şubesine kayıtlı olan Antrenörlerimizin Türkiye Genelinde başarılı olabileceklerini ispat ettiler. Bundan dolayı var olan gücümüzü hep dışarıda değil de iç bünyemizde aramamız gerektiğine inanıyorum. Bu tabiî ki tek hoca ile olmuyor, Yönetim kurulu, sporcu ve hocanın inancı ile oluşuyor. Derneğimiz üyesi olduğu için ve de kendisini çok sevdiğimiz bir kardeşimiz Kırklareli halkına 2 yıl üst üste yaşattığı başarıdan dolayı bu geceyi düzenledik. Kendilerini ödüllendirdik. Bundan sonraki spor yaşamlarında kendilerine ve ekiplerine başarılar diliyorum. Biz TÜFAD Kırklareli Şubesi olarak her zaman yanlarındayız. Fikir olarak dayanışma olarak ancak onlara katkımız bu şekilde olabilir. Bundan sonraki hayatlarında kendilerine başarılar diliyorum. Kırklareli için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Hepinize saygılar sunuyorum"


TÜFAD Kırklareli Şube Başkanı Bakir Koçer'in ardından TÜFAD Yönetim Kurulu üyelerinden Necati Kayhan da Kırklarelispor Başkanı Volkan Can'a şilt hediye ederek " Tarih yazmak kolay değil. Herkes tarih yazamaz. Allah sevdiği kullara nasip eder tarih yazmayı. İki yılda bu kadar büyük bir aşama yaptınız ki benim gibi bir adamı mest ettiniz. Yazdığım yazılarla sizin Şampiyonluğunuzda küçük bir pay sahibi olduysam ne mutlu bana. Volkan Kardeşime bu hediyeyi Kırklareli'nde ne kadar yaşayan insan varsa onların adına veriyorum, İnşallah bundan sonra da bu başarılar devam eder. Kendisini kutluyorum" dedi


Kırklarelispor Başkanı Volkan Can ise TÜFAD Kırklareli Şubesinin böyle bir organizasyonla kendilerini onure etmelerinden dolayı mutluluk duyduklarını dile getirerek yemek organizasyonu yapan TÜFAD Kırklareli Şube Başkanı Baki Koçer ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. Kırklareli'nin adını daha yukarı taşımak için birlik ve beraberlik içinde olmalarını dile getiren Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can tüm spor camiasına birliktelik çağrısında bulundu. Lüleburgaszspor'un 2.lige yükselememesine üzüldüğünü dile getiren Can yeni sezonda Lüleburgazspor'a her türlü yardımı yapabileceklerinin dikkatini çekerek istedikleri futbolcu varsa bizim kapımız Burgaz camiasına açıktır dedi.


TÜFAD Kırklareli Şubesinin gerçekleştirdiği yemek daha sonra sohbet şeklinde geçerken Kırklarelispor Başkanı Volkan Can'a bazı sorular yöneltildi.


Yeni sezon hazırlıklarının sürdüğünü dile getiren Can 14 ile 17 Temmuz 2011 tarihileri arasında sahaya ineceklerini kaydetti. Transfer çalışmalarının sürdüğünün altını çizen Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can " Şuan iç transferde istediğimiz 14 futbolcu ile anlaştık. Şimdi sıra 8- 9 tane yetenekli ve kaliteli futbolcuları bulup takıma monte etmek. Bizim için en önemlisi olan iç transferi kayıpsız bitirdik. Kayıpsız derken yola devam etmek istediğimiz tüm oyuncularımız ile yeniden anlaştık. Dış transfere yöneldiğimizde Murat Baytaroğlu ve Semih Kahraman isimleriyle anlaştık. İkisi de Kırklarelili isimler. Bu arkadaşların Kırklarelispor'a faydalı olabileceğini düşünüyoruz. Zaten Murat Baytaroğlu'nun kalitesi ortada. Kendisi Bank Asya Liginden Spor Toto 2.lige döndü. Öte yandan hocamızın takip ettiği bazı isimlerle görüşmelerimiz sürüyor"dedi.


Kırklareli Halkı takımına sahip çıkmalı


Spor Toto 2.ligin zorluğundan bahseden Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can halkın takıma sahip çıkması konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Spor Toto 2.ligin kalitesinin yüksek olduğunun altını çizen yeşil beyazlı ekibin genç Başkanı " Yeni sezonda daha çok maliyet gerektiren bir tablo ortaya çıkacak. Bunun için halkı ve futbolseverleri kulübüne sahip çıkmalarının gerektiğini savunuyorum. Hepimiz Kırklarelispor'un başarısı için bir ipin ucundan tutarsak hem borçlar kapanır hem de bu şehrin takımı ligde tutunur. Yeni sezonda tüm taraftarlarımıza biletli girmeleri konusunda uyarmak istiyoruz. Çünkü biletsiz giren seyirci için yeni ligimizde yani Spor Toto 2.ligde daha çok yüklü ceza kesilecek. Bunun herkes farkında olmalı. Tüm Kırklareli halkı bu konuda hassas davranmalı" dedi.


Trakya Birlik olmalı


Kırklarelispor'un başarısının birliktelikten geldiğini ifade eden Volkan Can "Bundan sonra Trakya bir bütün olmalı. Geçtiğimiz sezon Keşanspor profesyonel lige çok yaklaştı ancak son haftalarda Şampiyonluğu kaybettiler. Onun dışında Lüleburgazspor'umuz da play-off final maçında kaybederek 2.ligin kapısından döndü. Artık Trakya takımları zirvede olmalı. Hem Trakya için hem de Trakya illerindeki takımların birbirleriyle olan rekabetleri için Trakya takımlarının yükselişe geçmesi gerekir" dedi.


Devam eden yemekte güzel kareler ortaya çıkarken gecenin sonunda hatıra fotoğrafı çekildikten sonra düzenlenen organizasyon sona erdi.
 
kaynak: http://www.gazetetrakya.com/haberler-oku.php?id=475361

Hiç yorum yok: