Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

15 Kasım 2010 Pazartesi

35 haftalık yenilmezliğimizi Batman’da bıraktık

  
Kırklarelispor geçen yıldan bu yana çıktığı 35 resmi maçta yenilgi yüze görmemişti. Bu yıl çıktığı Spor Toto 3’üncü Ligde de çıktığı 10 maçta da yenilgi yüzü görmeyen yeşil beyazlılar 11’inci hafta deplasmanda mücadele ettiği Batman Petrolspor’a 1-0 yenilerek 35 maçlık yenilmezliğini Batman’da bıraktı.

Yeşil beyazlılar 14 Kasım 2010 Pazar günü 16 mayıs Stadı'nda karşılaştığı Batman Petrolspor’a 30'uncu dakikada İbrahim'in attığı golle 1-0 yenilerek grubundaki ilk yenilgiyi tattı.
   
Yeşil beyazlılar bundan önce çıktıkları 10 karşılaşmada 6 galibiyet ve 4 beraberlik ile grupta 22 puanla 3’üncü sıradaydı. Temsilcimiz bu yenilginin ardından grupta 5’inci sıraya geriledi. Önümüzdeki 2 hafta maçlarını kendi sahasında oynayacak olan yeşil beyazlılar ilk olarak grup lideri Gümüşhanespor’u kendi sahasında ağırlayacak ve ondan sonraki hafta grupta 10’uncu sırada olan Oyak Renaultspor’la kendi sahasında mücadele edecek. Takımımız kendi sahasında çıkacağı iki zorlu mücadeleyi kazanıp aldığı yenilgiyi unutmak istiyor.

Hakemler: Serhat Ürkmez***, Yunus Taşkın***, Selahattin Vulaş***

 
Petrolspor: Bahadır***, Emrah***, Orkun****, Ömer****, Muhammed****, İbrahim***(Mustafa** DK 77), Osman**, Cemil***, Adem Kuduman***, (Orhan **80), Muğdat***,(Celalettin**Dak 81)

 
Kırklarelispor: Hasan**, Osman**, Hasan Can**, Taner**,(Caner*), Vedat**, Emrah**, Hüseyin**, İnan**,(Hasan Bal*)Deniz**, Göksel**(Onur**)

Sarı Kart: Bahadır,(Petrolspor), Serkan Hasan Bal( Kırklarelispor)

Gol: İbrahim (Petrolspor)

KAYNAK:GAZETE TRAKYA...    http://www.gazetetrakya.com/haberler-oku.php?id=560190

Hiç yorum yok: