Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

8 Kasım 2010 Pazartesi

TRAKYA'NIN KRALI KEŞANSPOR...

   
Bölgesel Amatör Lig 12. Grup'ta lider olarak mücadele eden Keşanspor, 5 Hafta karşılaşmasında Tekirdağspor'u da 2-1 yenerek, 5 maçta 5. galibiyetini aldı ve tüm gruptaki tüm Trakya takımlarını yendi
Bu galibiyetle Keşanspor ilk BAL 12. Grupta, 5 haftada karşılaştığı Ayşekadın GB Spor, Velimeşe Belediye Spor, Kırklareli Sanayi Spor, Çerkezköyspor’dan sonra Tekirdağspor’u yenerek tüm Trakya takımlarını yenmeyi başardı.
Keşan Belediyesi Atatürk Satadı’nda saat 13.30’da başlayan karşılaşmayı, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, İlçe Emniyet Müdürü Harun Çil, Keşanspor Başkanı Kubilay Alkan, Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Feyzullah Koçak, CHP İlçe Başkanı A. Baki Topal, ve çok sayıda Keşansporlu taraftar ile sporsever izledi. Tekirdağ'dan da yaklaşık 50 kişilik taraftar grubu da maça geldi.


ÖZCAN'DAN 3 BİN TL PRİM SÖZÜ
 Maç öncesinde Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ve Keşanspor Başkanı Kubilay Alkan, Keşanspor soyunma odasına inerek maç için futbolculara başarılar dilediler. Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan da, takımın Tekirdağspor önünde galip gelmesi durumunda futbolculara 3 Bin TL prim vereceğini söyledi.

İLK YARIDA 3 KIRMIZI KART

Karşılaşmaya her iki ekipte kontrollü başladı. Keşanspor özellik sağ kanattan etkili ataklarını sürdürdü, ancak Tekirdağspor kalecesini geçemedi. Maçın 21. dakikasında Keşanspor'un sağ kanattan geliştirdiği bir atakta Yavuz’un ortasında, defansa çarpan top arka direkte Yaver’in önüne düştü. Yaver sağ ayağının içiyle kalecinin solundan topu kaleye gönderince Keşanspor 1-0 öne geçti.
Keşanspor golden sonra etkisini arttırmaya çalışırken 36. dakikada Tekirdağspor korner kullanacağı sırada ceza sahası içerisinde kısa süreli gerginlik yaşandı. Keşanspor kalecisi Ömer ile Tekirdağspor’lu Uğur arasındaki tartışma sonucunda hakem Lokman Polat her iki oyuncuyu da kırmızı kart ile cezalandırdı.Keşanspor’da yedek kaleci Ali oyuna girerken oyundan Mehmet çıktı. Bu sırada hakemin kararına itiraz eden Tekirdağsporlu oyuncu Ayvaz'da Hakem Lokman Polat'ın yardımcısının uyarısıyla Ayvaz'a da kırmızı kart gösterek oyundan attı.
Keşanspor 10 kişi kalırken, Tekirdağspor da 9 kişi karşılaşmaya devam etti.
BASIN MENSUPLARINA TAŞ YAĞMURU
Saha içinde çıkan olaylara tepki göstererek Keşanspor tribünlerine tahrikte bulunan Tekirdağspor taraftarları, görüntü almaya çalışan basın mensuplarına taşlı ve küfürlü saldırıda bulundular.

Emniyet güçlerinin araya girmesiyle stadtan çıkarılan Tekirdağspor taraftarları, olayların sakinleştirilmesinin ardından maçın 2 yarısının sonlarına doğru İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından tekrar stada sokuldu.
Bu sırada 3 Tekirdağspor taraftarı ve bir basın mensubu da İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından alınarak Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Basın mensubu ve Tekirdağspor taraftarları İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde tutulan tutanağın ardından serbest bırakıldı.
2 YARIDA 2 GOL
İkinci yarıya etkili başlayan Tekirdağspor, 55. dakikada İkinci yarıda Mehmet’in yerine oyuna giren Caner’in golüyle durumu 1-1’e getirdi. Golden 5 dakika sonra gelişen Keşanspor atağında, 60. dakikada Serdar topu içeriye doğru ortaladı. Topla buluşan Onur Keşanspor’u 2-1 öne geçirdi.
Maçın sonlarına doğru Tekirdağspor duran toplarla birkaç etkili pozisyon bulduysa da gole çeviremeyince Keşanspor maçı 2-1 kazandı.
Maç sonunda Keşanspor taraftarları, futbolcuları tribünlere çağırarak galibiyeti kutlarken, futbolcularla birlikte tezehürat yaparak sevinçlerini paylaştılar

Maçın hakem ve takım kadroları şöyle:

Hakemler: Lokman Polat, Armağan Çekinmez, Remzi Ümit Davuloğlu, Gökhan Esen

Keşanspor: 1-Ömer(Ali) 2- Yavuz, 3- Rıfat, 4- Yaver, 5- İsa, 6- Selçuk, 7- Hakan, 8- Serdar, 9- Burak(Ömer) 10- Onur(Yasin) 11- Mehmet

Teknik Direktör: Fatih Anlar

Tekirdağspor: 1-Türker 2- Berkant, 3-İbrahim, 4-Başar, 5- Barış, 6- Uğur, 7- Toygun, 8- Levent, 9- Ayvaz, 10- Mehmet, 11- Ali Osman

Teknik Direktör: Tayfun Kalafat
 5 MAÇTA 5 GALİBİYET
  Keşanspor, 2-1'lik Tekirdağspor galibiyetiyle Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta oynadığı 5 maçın 5 ini de kazanarak 15 puanla liderliğini sürdürdü. Keşanspor ligin 6. haftasında İstanbul temsilcisi Alibeyköyspor ile 14 Kasım Pazar günü saat 13.30'da Alibeyköy Şehir Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta oynanan diğer karşılaşmalarda alınan sonuçlar ve puan durumu şöyle:

13.30: Keşanspor 2-1 Tekirdağspor

13.30: Çiftlikköy Bld 1-1 Çerkezköyspor

13.30: Altınova Bld 1-0 Alibeyköyspor

14.15: K. Çekmece 0-0 Kırklareli Sanayi

14.15: Beylikdüzü 3-1 Velimeşe Bld

14.15: Yeniköy 1-0 Ayşekadın GB Spor

Turgay Balcı/ amatorlig.net KEŞAN...
----------------------------------------------------------------------
KAYNAK:amatorlig.net ..     http://www.amatorlig.net/
----------------------------------------------------------------------

Hiç yorum yok: