Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

3 Kasım 2010 Çarşamba

Keşanspor “DÖRT-DÖRTLÜK” gidiyor


Bal liginin lideri ilimiz temsilcilerinden Keşanspor, dördüncü hafta sonunda dördüncü galibiyetini alarak

 
12 puanla liderlik koltuğundaki yerini sağlama aldı. Grubun iddaalı takımlarından Çerkezköy Belediyespor ile Çerkezköy'de karşılaşan Keşanspor maçın ilk yarısında golsüz berabere kaldığı rakibini ikinci yarının ortalarında 60. dk da sol açık Mehmet'in golü ile 1-0 yenmeyi başardı.

Keşanspor bu galibiyeti ile hem rakibinin namağlup ünvanını elinden aldı, hem de 2. kez deplasmandan 3 puan getirmiş oldu. Bal liginin diğer iddaalı ve namağlup takımlarından Küçükçekmecespor'da Velimeşe Belediyesporu deplasmanda 2-1 yenerek Keşanspor gibi dörtte dört yaptı ve 12 puana ulaşarak averajla Keşanspor'un ardından ikinci sırada yer aldı.

Böylece 28 Kasım 2010 Pazar günü Keşan'da oynanacak olan Keşanspor-Küçükçekmece maçının sonucu şimdiden merakla beklenir oldu.

Grupta oynanan diğer müsabakalarda şu sonuçlar alındı; Altınova spor- Yeniköy spor 2-1, Çerkezköy spor-Keşanspor 0-1, Ayşekadın GB –İstanbul Beylikdüzü 1-2, Kırklareli Sanayi spor- Yalova Çiftlikköy Bld.spor 1-1, Velimeşe Bld.spor-Küçükçekmece spor 1-2, Alibeyköyspor-Tekirdağspor 2-1.

KAYNAK:EDİRNE AJANS

Hiç yorum yok: