Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

8 Kasım 2010 Pazartesi

VİZESPOR DEPLASMANDA 3 PUANI 3 GOL İLE ALDI....

KENTSPOR:0 - VİZESPOR:3

Kırklareli ili süper amatör lig 5.hafta karşılaşmasında Vizespor, Lüleburgaz 75.Yıl toprak sahada Kentspor ile oynadığı maçtan Hasan Barut (1) ve Gökhan Gül'ün (2) attığı goller ile 3-0 galip ayrıldı.

Maça iyi başlayan Vizespor henüz 2.dakikada gole çok yaklaştı ve defanstan dönen topa cezasahası dışından düzgün bir vuruş yapan Gökhan Gül'ün şutu Kentspor kalecisi Furkan'ın güzel bir kurtarışıyla önlenmiş oldu.
Dakikalar ilerledikçe vizespor rakibi Kentspor'a baskılarını iyice arttırdı.15. dakikada Vizespor'un sağ kanattan  ortaladığı   top altıpas üzerinde Vizespor'dan Mesut'un önünde kaldı ve kaleciyle burun buruna gelen Mesut bu gol pozisyonundan yararlanamadı.Maçın 25.dakikasında Vizespor'un 10 sırt numaralı futbolcusu Hasan Barut,atılan güzel bir ara pasta düzgün bir vuruş ile Kentspor kalecisi Furkan'ın solundan topu ağlara gönderdi ve skoru 0-1 yaptı.Kentspor yediği bu golden sonra defanstan atılan uzun toplar ile gol yollarında pek etkili olamadı ve ilk yarı Vizespor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

2.YARIDA 2 GOL

İkinci yarı başladığında Kentspor rakip kaleye gol atmak için uğraş verirken,maçın 57. dakikasında Vizespor'un ani bir kontraatağına yakalandı ve Mesut'un sağ kanattan yaptığı ortada Gökhan Gül plase bir vuruşla topu filelere gönderdi 0-2.
Yediği 2.golden sonra moralman oyundan düşen Kentspor karşısında ,Vizespor baskılarını dahada arttırdı ve 75.dakikada aldığı pas ile ceza sahasına giren Gökhan Gül,Kentspor'lu iki defans oyuncusunu geçerek çok güzel bir vuruş ile takımı adına skoru 3-0 yaptı.Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca rakibi Kentspor'u deplasmanda 3-0 net skorla geçen Vizespor 3 puanın sahibi oldu..Bu sonuçtan sonra Vizespor ligteki  4 olan puanını 7 ye çıkardı.
--------------------------------------------------------
Kırklareli süper amatör ligte alınan diğer sonuçlar şöyle....
---------------------------------------------------------
Babaeskispor:6 - Evrenspor:1
A.Güvenspor:1 - Lüleburgazspor(amatör):3
Pehlivanköyspor:3 - Yıldırımspor:1
İstasyonspor:1 - Pınarhisarspor:3
---------------------------------------------------------
                                                                                            HABER ve FOTO:İBRAHİM GÜL..........
                                                                                            http://kirklarelisuperlig.blogspot.com/

Hiç yorum yok: