Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

1 Kasım 2010 Pazartesi

4 EYLÜL BELEDİYESPOR: 2 - KIRKLARELİSPOR: 2...

Kırklarelispor,Sivas'ta çok güzel hava ve zeminde oynadığı maçta rakibi 4 Eylül Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı.
Maça hızlı başlayan taraf 4 Eylül Belediyespor oldu. 16. ve 17. dakikada Levent ile iki önemli fırsattan faydalanamadı. Maçın 28. dakikasında rakibine sert bir müdahale yapan Kırklarelispor takım kaptanı Taner sarı kart gördü. Bu pozisyonun devamında Rüştü’nün soldan iyi getirdiği topu Özcan golle sonuçlandırınca durum 4 Eylül belediyesporun 1-0 lehine çevrildi.
35. dakikada Kırklarelispor’da sakatlanan Ersin’in yerine Caner oyuna girdi. 41. dakikada ise Kırklarelispor kazandığı serbest vuruşta, topa son olarak kafa ile dokunan Vedat durumu 1-1 yaptı.
45+1’de kaleci Gökhan, Hüseyin’in şutunda mükemmel bir kurtarış yaptı. Maçın ilk yarısında başka gol sesi çıkmayınca takımlar soyunma odasına 1-1’lik sonuçla gitti.
 İkinci yarıya her iki takımda oyuncu değişikliği yapmadan başladı. Bu yarıda oyuna iyi başlayan Kırklarelispor olsa da golü bulan taraf 4 Eylül Belediyespor oldu.
52. dakika Yasin’in mükemmel pasında Levent durumu 2-1 yaptı. 62. dakikada ise Özcan’ın sert vuruşunu kaleci Hasan iyi kurtararak 3. gole geçit vermedi. 67. dakikada yine ilk golde olduğu gibi kazanılan serbest atışta topa son dokunan Deniz durumu 2-2 yaparak, skora dengeyi getirdi. Bu dakikadan sonra iki takımda galibiyet golünü bulmak için baskı yaptı.
Son dakikaları zevkli ve çekişmeli geçen maçta iki takımda aradığı golü bulamayınca 4 Eylül Belediyespor duran toptan yediği 2 golle maçı 2-2 berabere bitirdi. Bu sonuçla 4 Eylül Belediyespor puanını 15’e çıkarırken rakibi Kırklarelispor’da namağlup ünvanını sürdürdü.

Hiç yorum yok: