Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

6 Aralık 2010 Pazartesi

CUMHURİYET KUPASINDA BİR LÜLEBURGAZ'LI....GİRAY TOPYILDIZ...


GENÇ LÜLEBURGAZ GALATASARAY SPOR OKULUNDA YETİŞEN, GALATASARAY FUTBOL KULÜBÜNE TRANSFER OLUP TAKIMLAR KATOGORİLERİNDE YILDIZLAŞAN VE GENÇ Milli TAKIM FORMASINI Kapan .... GİRAY TOPYILDIZ ....

GENÇ Milli İstanbul Avrupa TAKIM / Trakya Karması
İLE CUMHURİYET KUPASINA KATILAN
GİRAY TOPYILDIZ 1996 DOĞUMLU
1996 doğumlu oyuncuların katıldığı Cumhuriyet Kupasında Lüleburgaz Galatasaray spor okulunda yetişip, antrenör Kadir öztürk'ün tarafından, Galatasaray Spor Kulübüne Tavsiye Edilen ve oynadığı U17 takımında Takım kaptanlığına Sorunu çözecek sorunu çözecek kadar yükselen Giray topyıldız da vardı.Giray Topyıldız B gurubunda İstanbul Avrupa / Trakya karması takımında forma giydi. . A Milli Takım Teknik direktörü Guus Hiddink'in izlediği karşılaşmalar sonuncunda A grubunda İstanbul Anadolu Karması, B grubunda İstanbul Avrupa / Trakya Karması zirvede yer ALDI.



 
TFF Futbol Genel Direktörlüğü tarafından düzenlenen Cumhuriyet Kupası,TFF Riva Tesislerinde 8 Bölge karması arasında gerçekleşen turnuvayı A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink Ziyaret Etti . Hiddink, Genç Oyuncuları izleyip, Genç milli takımlar Oyuncu seçmeleri ve Bölge karma turnuvaları Ile İlgili Bilgi ALDI.
 
GENÇ Milli İstanbul Avrupa TAKIM / Trakya Karması
 İLE CUMHURİYET KUPASINA KATILAN
 GİRAY TOPYILDIZ 1996 DOĞUMLU


Yaptığı açıklamada Genç oyunculara daha Fazla şans vereceğini söyleyen Hiddink, Ersun Yanal'ın Genç oyuncuların Gelişimi konusunda Ö NEML Çalışmaları oldugunu ve onlarla yakından ilgilendiğini, nedenle kendisiyle sürekli Genç Oyuncular hakkinda Fikir alışverişinde bulunduğunu belirtti Araya geldi araya geldi.
  
Elit ve yerel ligler Ile Avrupa'daki yetenekli Gençleri taramak icin düzenlenen Bölge karmaları turnuvaları Ile hem Genç Milli Takımlar'a Oyuncu kazandırmak hem de kulüplere Bir Seçme havuzu yaratmak hedefleniyor.

GALATASARAY (U17)
GİRAY TOPYILDIZ
 "Oynuyorlar, eğleniyorlar, eğitiliyorlar ve seçiliyorlar" sloganıyla gerçekleştirilen turnuvada futbolculara yönelik çeşitli eğitimler düzenleniyor. Met kapsamda, TFF Hakem ve Gözlemci İşleri Müdürü Sürhat Müniroğlu "Oyun Kuralları ve Etik", Genç Milli Takımlar hocası Turgay Biçer imkb "Takımdaşlık" konularında Eğitim veriyor.

1996 doğumlu futbolcuların oynayabildiği Cumhuriyet Kupası'na İstanbul Anadolu, İstanbul Avrupa / Trakya, Ege / Akdeniz, Karadeniz, Anadolu, Güney Marmara (Bursa, Sakarya), İç Anadolu ve avrupa karmaları katılıyor.
-------------------------------------------------- -------------------------
HABER KAYNAK: Türkiye Futbol Federasyono resmi internet sitesi ....
-------------------------------------------------- -------------------------

HAZIRLAYAN: İBRAHİM GÜL .........





Hiç yorum yok: