Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

6 Aralık 2010 Pazartesi

LÜLEBURGAZ 75.YIL TOPRAK SAHADAKİ FUTBOL KATLİAMI NE ZAMAN SONA ERECEK?

Bu Lüleburgaz Toprak Sahadan kimler sorumlu ise  buraya bir çözüm bulun ve buradaki futbol katliamına lütfen bir son verin artık...

                                  BU FOTOĞRAFLAR HERŞEYİ ANLATIYOR SANIRIM...

Kentspor çıkacağı maç öncesi ısınma hareketlerini sahanın yakınındaki okul bahçesinde yapıyor...
  
Konuk takım Pınarhisarspor ısınma hareketlerini sahanın yanındaki araba hurdalığının içinde yapıyor..
 
Lüleburgaz 75.Yıl Toprak Sahaya maç izlemeye gelen taraftarlar ne olduğu belirsiz set,yol,yada doğalgaz çalışması yapılan şantiye görünümündeki yerden maçı izliyorlar..
  
Buda maçın hakemleri ve gözlemcileri tarafından gözden kaçırılan ve tüm maç izleyenlerinin gözden kaçırmadığı maçın oynandığı sahanın ceza alanı çizgileri...........
Kırklareli ili süperamatör lig karşılaşmalarının oynandığı 05 aralık pazar günü Lüleburgaz Kentspor ve Pınarhisarspor takımlarının karşılacağı ve puan mücadelesi vereceği ,Lüleburgaz 75. yıl toprak sahadayız.Sahada saat 12 de başlayan Özerspor ve Katrancaspor maçını izliyoruz.Maçın bitimine 30 dakika kala Kentspor ve Pınarhisarspor takımları çıkacakları karşılaşma için ısınma hareketlerine başlamak üzere ısınma alanlarına çıkıyorlar.Çıkıyorlarda Lüleburgaz 75.yıl toprak sahanın, takımların ısınacağı alan yooookkk.fakat takım çalıştırıcıları takımlarını ısıtıp sahaya sürmesi gerekiyor.Oda ne gözlerimize inanamıyoruz.Kentspor ilk 11i takım halinde topraksahanın yanındaki okul bahçesinde ısınma hareketlerini tamamlıyor.Pınarhisarspor'da antrenörleri nezaretinde oto hurdalığının içinde ısınma hareketlerini gerçekleştiriyor ve maça çıkıyorlar.Maça çıkıyorlarda toprak sahanın çizilen çizgileride bir acayip.Ceza alanı dediğimiz çizgiler ben ve seyirciler dahil herkesin gözüne takılıyor.Ama hakemlerin gözünden kaçıyor.Kentspor ve Pınarhisarspor maçları ve bundan önce oynanan,bundan sonrada oynanan maçlarda bu şartlarda oynanacağa ve çoook kişinin gözünden kaçacağa benziyor.
İspatımı işte o an ve an çekilen fotolar bunun ispatıdır.Lütfen herkes bunları dikkatlice izlesin ve yetkili kişiler artık bu futbol katliamına bu sahada son versin....Lüleburgaz'ın futbol takımlarının futbolcuları ve futbolseverleri bunu haketmiyor..

HABER VE FOTO :İBRAHİM GÜL....

Hiç yorum yok: