Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

3 Aralık 2010 Cuma

Kırklarelispor Afyon maçının hazırlıklarına başladı

Oyak Renault maçından sonra 3 günlük izin yapan yeşil beyazlı ekip pazartesi günü çalışmalarına başladı. Teknik Direktör Bilgin Erdem önderliğinde başlayan idman yaklaşık bir saat 15 dakika sürdü. Pazartesi günü yapılan idman kros koşusu şeklinde gerçekleşti. Üç günlük iznin ardından çalışmalarına başlayan Kırklarelispor'da Hedef Afyon deplasmanından puan ve puanlarla dönmek. Oyak Renault maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Deniz Sert Teknik Heyeti düşündürüyor. Deniz Sert'in yerine Caner'i oynatması düşünülen Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem kadroda revizyona gitmesi de bekleniliyor.

Son haftalarda takımda bir tek Deniz Sert'in gol atması Afyon maçında Teknik Heyeti düşündürüyor. Cezalı Deniz'in yerine oynayacak kişinin çok önemli olduğunu belirten Bilgin Erdem, Afyonkarahisarspor maçı hakkında da açıklamalarda bulunarak şunları kaydetti; " Oyak Renault maçından sonra futbolcularıma 3 gün izin verdim. Çalışmalarımıza Pazartesi günü başladı. Çok keyifli ve güzel bir maç olacak. Afyon takımı ligdeki yeri itibari ile kalitesini gösteriyor. Afyon'a puan ve puanlar almak için gidiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımızı çok ciddi bir şekilde sürdürüyoruz. Sezon başında kimse bizi hesaba katmıyordu, biz kendimizi ispatlayarak bu konuma geldik. Artık bu yarışta bizde varız. Bundan sonra da olmak istiyoruz. Arada 3 puanlık bir fark var. Ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. İkinci yarıda eksiklerimizi kapatıp Şampiyonluk yarışında Kırklarelispor'un en büyük adaylarından biri olduğunu göstermek istiyoruz. Afyon maçı ligin derbi maçlarından biri. İki takım da kazanmak istiyor. İyi oynayan, futbolun hak ettiği güzellikleri yapan taraf ve gününde olan takım mutlu sona ulaşacaktır. Her şey centilmence olsun. Hak eden kazansın."

Kırklarelispor Kulübü bu maça taraftarını da götürmek istiyor. Başkan Volkan Can yolun uzak olmasından dolayı otobüs firmaları ile görüşme yapıp fiyat indirimi arayışlarında. Afyonkarahisarspor maçını kazanmak istediklerini belirten Kırklarelispor Başkanı Volkan Can; " Lider bir takım ile karşılaşacağız. İşimiz zor. Ancak biz lider severiz. Çok keyifli bir maç olacak. Güzel bir rekabet ortamındayız. Dileriz ki bu tatlı rekabette önce dostluk sonra da takımımız kazanır." Dedi.

Öte yandan Afyonkarahisarspor maçının hazırlıklarını sürdüren Kırklarelispor bugün hazırlık maçı yapacak. Bulgaristan'dan gelecek bir takım ile Kırklareli Atatürk stadyumunda maç yapacak. Saat 14:00'te başlayacak olan karşılaşmada Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem'in forma şansı bulamayan oyuncular ağırlıklı bir kadroyla çıkacağı belirtildi. Afyonkarahisarspor maçı için taraftarın götürülüp götürülmeyeceği de önümüzdeki günlerde belli olacak.
 
KAYNAK:GAZETE TRAKYA....

Hiç yorum yok: