Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

24 Aralık 2010 Cuma

Kırklarelispor sezonun ilk yarısını galibiyetle bitirmek istiyor

 
 
Türkiye Futbol Federasyonu Süper Toto 3’üncü Lig 2’inci Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırklarelispor sezonun 17’inci maçında kendi sahasında Orhangazispor’u konuk ediyor. Ekibimiz bu maçı kazanarak devre arasına mutlu girmek istiyor.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda mücadele ettiği Beykoz 1908 A.Ş. Spor ile 2-2 berabere kalan Kırklarelispor, Gümüşhanespor’un Afyonkarahisarspor’a 1-0 yenilmesiyle birlikte berabere kalmasına rağmen Gümüşhanespor’la puanlarını eşitleyerek ikili averajla Gümüşhanespor’un önüne gecerek ikinci sıraya yükselmişti. Temsilcimizin ikinci sıraya yükselmesi her ne kadar taraftarları sevindirsede deplasmanda zayıf rakibe karşı alınan beraberlik moralleri bozdu. Kendilerini taraftarlara affettirmek isteyen Kırklarelispor’lu futbolcular ve teknik heyet bu hafta oynayacakları Orhangazispor maçını kazanarak yükselişe geçmek istiyor. Aynı zamanda ilk yarının son maçında galip gelerek devre arasına mutlu girmek istiyorlar.

Orhangazispor’da son haftalarda ortaya koyduğu performans ve oynadıkları güzel futbolla dikkat çekiyor. Grupta oynadıkları 16 karşılaşmada 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldılar. Grupta 28 puanla 6’ıncı sırada bulunan Orhangazi ile Kırklarelispor arasında sadece 2 puan var. Bu maç iki takım içinde büyük önem arz ediyor. İki takımda sahaya mutlak galibiyet almak için çıkacak. Orhangazispor’un önemli oyuncuları Semih kart cezalısı olduğu için bu müsabakada forma giyemecek. Bu hafta teknik direktörleri ile yollarını ayıran Bursa temsilcisi Metin Begüm ile anlaştı. Hafta içerisinde takımla çalışmalara başlayan Metin Begüm Bursa yerel basınana yaptığı açıklamalarda ilk yarının son maçından arzulanan bir sonuç ile dönmeyi hedefledikleri kaydederek şu açıklamalarda bulundu.”Kırklarelispor’un ne kadar önemli bir takım olduğunu biliyoruz. Konum itibariyle 2 puan önümüzdeler. Bu yüzden bu maçın önemi bizim için bir kat daha artıyor. Rakibimizi yendiğimiz takdirde ikinci yarı için önemli bir avantajı yakalamış olacağız ve bunu çok istiyoruz.”dedi.

Kırklarelispor bu maçı kazandığı takdirde grupta biraz derin nefes alacak çünkü grupta 9’uncu sırada bulunan Yeni İskenderunspor’la arasında sadece 3 puanlık fark var. Bu maç kaybedildiği takdirde devreyi daha alt sıralarda tamamlama tehlikesi ortaya çıkıyor. İlk 9 sıradaki takımların arasındaki puanların bu kadar yakın olması her maçın önemini biraz daha arttırıyor. Hafta sonu oynanacak maçta Kırklarelispor’un en büyük kozu kuşkusuz yine taraftarı olacak. Futbolculara bu maçta çok işi düşüyor. Özellikle sezon başından bu yana takımı sırtlayan ve gol krallığı sıralamasında 10 golle birinci sırada bulunan 10 numara Deniz Sert’in bu maçta da ortaya iyi bir performans koyması durumunda taraftarda bu zorlu maçı Kırklarelispor’un mutlak süretle kazanacağına inanıyorlar. Ayrıca taraftar bu zorlu müsabakada maça gelen herkesin takıma büyük destek vermelerini ve takımı bu şekilde ateşleyeceklerinin bilincinde olduklarını dile getiriyorlar.
KAYNAK: GAZETE TRAKYA
http://www.gazetetrakya.com/haberler-oku.php?id=568636
KAYNAK: GAZETE TRAKYA....

Hiç yorum yok: