Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

31 Aralık 2010 Cuma

U-15 MİLLİ TAKIM SEÇMELERİ YAPILDI

  
Babaeski’de, TFF İstanbul Bölgesi Amatör Milli Takımlar Koordinatörlüğü ve Kırklareli Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Başkanlığı iş birliğince U-15 Milli Takıma oyuncu seçmeleri yapıldı.

Babaeski 100.Yıl Stadı’nda yapılan yetenekli genç oyuncuların seçmelerinde, U-15 Kırklareli İl Karması Oyuncuları Milli Takıma girmek için bir birleriyle kıyasıya mücadele etti.

Seçmeleri, TFF İstanbul Bölge Koordinatörü ve Amatör Milli Takım Teknik Direktörü Müjdat Yetkiner, yardımcıları Saffet Akbaş ve Murat Şimşek, Kırklareli İli Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Başkanı Baki Koçer, Başkan Yardımcısı Metin Kuçam, Genel Sekreter Özay Balcı, Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Özdil, Ufuk Böker ve Günay Benice’de tribünden izlediler.

TÜFAD Kırklareli Şube Başkanı Baki Koçer, seçmelerden sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi.

“Ülke genelinde yapılan U-15 Milli Takım Oyuncu seçmeleri için, TFF ve TÜFAD Genel Merkezi, TÜFAD Bölge antrenörlerini görevlendirdi. Bizlerde TÜFAD Kırklareli Şubesi olarak kısa zamanda Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte U-15 Kırklareli İl Karmasını oluşturduk. Bu karmada amaç U-15 Milli Takımına ileriki yıllarda genç yetenekleri kazandırmaktır. Bu tür faaliyetlerde federasyonun bize verdiği yetkilere dayanarak her tür kategoride Kırklareli İlimizde var olan potansiyeli açığa çıkarmak için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz amacımız bu genç yetenekleri Türk futboluna kazandırmaktır.”

HABER:Metin KARAKUŞ

KAYNAK: LÜLEBURGAZ GÖRÜNÜM GAZETESİ..
http://www.gorunumgazetesi.com.tr/v2/haberler/u-15-milli-takim-secmeleri-yapildi.html

Hiç yorum yok: