Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

27 Ağustos 2010 Cuma

BABAESKİSPOR:2 - ÇORLU GENÇLERBİRLİĞİSPOR:1

Babaeskispor ilk sınavdan başarılı çıktı…

Babaeskispor: 2 – Çorlu Gençlerbirliğispor: 1

Haber: Metin Karakuş


Kırklareli Amatör Süper Futbol Ligi’nde mücadele edecek olan Babaeskispor, 2010-2011 yeni futbol sezonu öncesi yaptığı hazırlık maçında, Tekirdağ Amatör Süper Futbol Ligi takımlarından Çorlu Gençlerbirliğispor’u 2-1 mağlup etti.



Babaeski 100.Yıl Stadı’nda oynanan özel karşılaşmada Babaeskispor, Çorlu Gençlerbirliğispor ile karşı karşıya geldi.
Kırklareli Bölgesi İl Hakemlerinden Yavuz Başoğlu, Cüneyt Deniz ve Erçağ Taşıran üçlüsünün yönettiği karşılaşmayı çok az sayıda taraftar tribünlerden izledi.
Her iki takımda teknik heyetin kadroda ki oyuncularının son durumlarını görmek için çok sayıda oyuncuya şans verdiği özel karşılaşmada ilk 45 dakika karşılıklı atılan goller ile 1-1 berabere sonuçlandı.
Yüksek tempoda oynanan karşılaşmanın ikinci yarısında ise ev sahibi takım Babaeskispor, kazandığı penaltı vuruşunu gole çevirince maçın sonunda sahadan 2-1 galip ayrılan takım oldu.



Özel karşılaşmada atılan goller, Babaeskispor’da sahanın en iyileri arasında yer alan Melih ve Özmen’den (Penaltı vuruşundan) gelirken, konuk takım Çorlu Gençlerbirliğispor’un tek sayısını ise tecrübeli oyuncu Âdem kaydetti.
Karşılaşmada maçın hakemi Yavuz Başoğlu, penaltı atışı esnasında ihlal yapan oyunculardan dolayı, atışı üç defa adeta oyunculara ders verircesine tekrarlattı. Son atışı çok sert kullanan Özmen, topa öyle vurdu ki top ağları delerek geçti.


Babaeskispor Antrenörü Günay Benice maçtan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi.
“Bugün ilk maçımıza göre sahada daha tempolu, daha hazır olduğumuzu gördük, gün geçtikçe takımımızın daha da iyi olacağına inanıyorum. Beni sevindiren taraf bugün ikinci yarıda şans verdiğimiz genç arkadaşlarımızın sahada görevlerini en iyi şekilde yaparak, bize ilerisi için ümit vermeleridir. Çok güçlü bir rakiple oynadık sanki puan mücadelesi şeklinde yüksek bir tempoda oynadık ve ben bunun sonucunda takımı genel olarak iyi gördüm. Karşılaşmayı izleyenlerinde bugünkü maçtan zevk aldığına inanıyorum.”


Çorlu Gençlerbirliğispor Teknik Direktörü Sefa Davarcı’da, maçtan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi;
“Genel olarak değerlendirdiğimizde hazırlık maçları eksikliklerimizi görmek için yapılan maçlardır. Bizde bu maçta eksiklerimizi gördük, netice bizim için önemli değildi. Karşılaşmada penaltı verilmiş veya verilmemiş hiç önemli değil bunları hatalarımıza sayacağız. Biz bugün ilk hazırlık maçımızı Babaeskispor ile yaptık, tabii takımımız ileride daha iyi olacaktır, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.”
Karşılaşmayı, Babaeskispor Kulüp Başkanı İlker Dursun, Genel Sekreter Cenk Dönmez, Mali Sorumlu Adnan Üstünay, Çorlu Gençlerbirliğispor Kulüp Başkanı Murat Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çavuş şeref tribününden izlediler..:kaynak:TRAKYASPOR...

Hiç yorum yok: