Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

23 Ağustos 2010 Pazartesi

SİLİVRİSPOR TERMAL’E KONDU

--------------------------------------------------------------------------------

Yeni sezon öncesi ikinci etap hazırlıklarını Bolu Termal Otelde sürdüren Silivrispor Petra Clupta yapılan 4 günlük kampın ardından daha yüksek rakımda bulunan Termal Otele yerleşti.

--------------------------------------------------------------------------------









Yeni sezon öncesi ikinci etap hazırlıklarını Bolu Termal Otel’de sürdüren Silivrispor Petra Clup’ta yapılan 4 günlük kampın ardından daha yüksek rakımda bulunan Termal Otel’e yerleşti.








Burada devam edecek 4 günlük kampın ardından bir hazırlık maçı yaparak İstanbul’a dönecek olan mavi kırmızılıların dönüşte 4 gün izin yaparak yeniden Silivri’de toplanacakları öğrenildi.


Silivrispor Asbaşkanı Mutlu Memiş “İki etaptan oluşan kamp programımızın ilkini tamamlayıp, ikincisine başlamış bulunmaktayız.

Daha önce yaptığım açıklamalarda Silivrispor’un SAL’da son senesi olduğunu söylemiştim. Bu iddiamı tekrar yineliyorum. Silivrispor’un SAL’daki son senesi. Yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edeceğiz. Taraftarlarımız ve bizi sevenler rahat olsunlar. Son oynadığımız Gümüşhane Doğan maçı oyuncularımızın performansının tatmin edici bir düzeye çıktığını göstermiştir. Gümüşhane maçında ortaya koyduğumuz performansı lige de yansıttığımız takdirde taraftarlar bu sezon arzuladıkları Silivrispor’u sahada fazlasıyla göreceklerdir. Her şey Silivri ve Silivrispor için.” Diye konuştu...Haber ve fotoğraflar: ENGİN AKIN/ Bolu....

Hiç yorum yok: