Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

23 Ağustos 2010 Pazartesi

Edirnespor’da Mesai Başladı.




Geçtiğimiz sezon çalkantılı bir dönem yaşayan ve Süper Amatör Lig’de 3. olan Edirnespor, gençlerden kurulu kadrosuna eklediği tecrübeli oyuncularla antrenmanlara Tavuk Ormanı’nda başladı.


Geçtiğimiz sezon çalkantılı dönemler yaşayan ve neredeyse tüm takımı kaybettikten sonra yeni yönetim ve gençlerden kurulu kadrosuyla yola devam eden Edirnespor, bu sezona bütçesine uygun ve akılcı transferleriyle başladı. Öncelikle Edirne’nin tecrübeli antrenörleri Melih Altınok ve Adnan Yıldız ile anlaşan Edirnespor, daha sonra Karakasımdan Tuncay ve Salih, Küçükpazar’dan Recep, Saraçhane’den Onur, Ayşekadın’dan Erkut gibi güçlü isimleri kadrosuna kattı. Yeni sezon çalışmalarına önceki akşam Tavuk Ormanı’ndaki antrenmanla başlayan Edirnespor’da morallerin yüksek olduğu gözlendi. Tecrübeli teknik adamlar Adnan Yıldız ve Melih Altınok yönetiminde yapılan antrenmanda sporcuların hırslı ve istekli görüntüsü kulüp yöneticilerini ve teknik heyeti sevindirdi. Edirnespor başkanı Erdem Güğümgüler yaptığı açıklamada Edirnespor’un bütçesinin çok zayıf olduğunun herkes tarafından bilindiğini söylerken sözlerine şöyle devam etti: “Edirneli genç ve yetenekli sporculardan oluşan kadromuza bütçemize uygun tecrübeli sporcularla takviye yaptık. Transferlerimiz aynı şekilde devam edecek. Teknik yönetimimizden gelecek her türlü raporu değerlendireceğiz. Ayrıca tüm takımlara yeni sezon öncesi başarılar diliyoruz.”

Başkan Güğümgüler’den sonra söz alan Adnan Yıldız ise; “Edirnespor yeni sezon çalışmalarına bu antrenmanla başlamıştır. Herkese tüm Edirnespor camiasına hayırlı, uğurlu olsun” derken Tavuk Ormanı sahasının bakımında emeği geçen Edirne Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti ve yetkililerden bu sahanın Edirne Amatör Futboluna kazandırılması için gerekli çalışmaların yapılmasını rica etti. Ağaçlarla çevrili ve tamamen doğal çimden oluşan bu oksijen deposu alanın sporcular büyük faydası dokunduğunu belirterek bu çalışmaların en kısa zamanda yapılmasını beklediklerini ifade etti.

Geçtiğimiz sezon Kazanovaspor’u 2. Amatör Lig A Grubu’nda şampiyon yaparak 1. Amatör Küme’ye yükselten ve sezon başı Edirnespor’la anlaşma imzalayan Melih Altınok da “Edirnespor gibi bir takımda görev yapmak bana heyecan ve gurur veriyor. Futbolcularımız ile Edirnespor’un başarısı için elimizden geleni yapacağız. Yeter ki Edirne halkı bize güvensin ve destek olsun. Bizim hedefimiz Deplasmanlı Bölgesel lige yükselerek Edirnespor’u hak ettiği yerlere getirmeye çalışmak.” şeklinde konuştu...KAYNAK:ETV

Hiç yorum yok: