Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

25 Ağustos 2010 Çarşamba

Olin yabancıları " DÖRTLEDİ " ...


Olin Edirne Basket Derneği Genel Menajeri Serdar Yiğitsoy, yaptığı yazılı açıklamada, uzun zamandır takip ettikleri 2.14 boyundaki Predrag Samardziski'yi transfer etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirttİ.

5 numaralı bölgede oynayan oyuncunun, takıma çok katkı sağlayacağını düşündüklerini ifade eden Yiğitsoy, 2 numaralı pozisyonda bir yabancı oyuncu transferi daha yapıp transferi kapatacaklarını bildirdi.

1986 doğumlu olan ve geçen iki sezonda Sırbistan'ın FMP Zeleznik takımında oynayan Makedon oyuncu, geçen sezon Eurochallenge kupasında 9 sayı, 5,7 ribaunt ve Adriatic liginde 6,8 sayı, 5,5 ribaunt ile oynadı.

Makedon oyuncu, şu anda Makedon Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonası eleme gruplarında mücadele ediyor. Böylece Olin Edirne Basket takımı dördüncü yabancı transferini yapmış oldu. Yabancılardan Amerika'lı David Lee Dixon'un çok yakında Türk vatandaşı olacağı düşünülürse, Olin'in yabancı sayısı şu anda 3 denilebilir. Dördüncü yabancı ise alınacak 2 numara ile netleşmiş olacak...:KAYNAK:EDİRNESPOR.COM

Hiç yorum yok: