Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

25 Ağustos 2010 Çarşamba

HAKEMLER SEZONU AÇTI

Kırklareli bölgesi hakemleri 2010-2011 futbol sezonunu düzenlenen törenle açtı.
İl Hakem Kurulu Başkanlığı tarafından hazırlanan program kapsamında cumartesi günü saat:18.30’da kapalı spor salonunda bir araya gelen hakem ve gözlemciler, uzun süren tatilin ardından öncelikle hasret giderdiler.
Açılış programı da saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Kırklareli İl Hakem Kurulu Başkanı Sezai Akcan, programda bir konuşma yaparak; “Aramızda çok değerli büyüklerimiz ve futbol adamları var. Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Hasan Başdemir, İl Futbol Temsilcisi Cafer Yüce ve yeni kurulan Tüfad Kırklareli Şubesi Başkanı Baki Koçer ve yönetim kuruluna, kurulum, hakem ve gözlemci arkadaşlarım adına hoş geldiniz diyorum. Bugün burada sezonumuzun açılışını basit ve güzel bir programla gerçekleştirmiş olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu yıl biri Konya’dan gelen toplam 10 hakemimiz, ‘bölgesel yardımcı hakem’ ve 2 hakemimiz de ‘bölgesel hakem’ klasmanına yükselmeyi başardılar. Bunların dışında 2 hakemimiz de ulusal yardımcı hakem olarak görev yapmaya devam ediyor. İnşallah bu sayıları daha da artıracağız. Biz kurul olarak umutla bir adım attık. Gecen yıl hakem ve gözlemcilerimizin büyük katkılarıyla ılımız hakemliğinde bir canlanma yaşadık. Önümüzdeki yıllarda bunu daha ilerilere taşımak, kurul ve gözlemci arkadaşlarımızın en büyük görevi. Bu doğrultuda emeği geçen tüm hakem gözlemci ve kurul üyesi arkadaşlara teşekkür eder, yeni sezonun hayırlı olmasını dilerim” ifadelerini kullandı.
Salondaki açılış programının ardından hakem ve gözlemciler, Atatürk Stadyumu’na geçtiler ve burada da toplu fotoğraf çektirdiler. Hakemlerin sezon açılış programı, Polis Sosyal Tesisleri’ndeki iftar yemeği ile son bulurken İl Hakem Kurulu Başkanı Sezai Akcan gecenin sonunda yaptığı kısa konuşmada tüm hakem ve gözlemcilere yeni sezon için başarılar diledi....HABER:GAZETE TRAKYA....

Hiç yorum yok: