Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

25 Ağustos 2010 Çarşamba

SANAYİSPOR TAM KADRO, TEK YÜREK

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) ilimizi temsil edecek olan Sanayispor sahaya indi.
21 Ağustos Cumartesi günü saat 18:30'da Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda toplanan Sanayispor takımının ilk idmanını Başkan Muammer Gürsel ve yönetim kurulu üyeleri de tam kadro halinde takip etti.
İdman öncesinde ilk önce yönetim, daha sonra teknik heyet futbolcularla kısa bir toplantı yaptı. İdmanı izlemeye gelenler arasında Cemal Bektaş da vardı. Yeni sezonda Sanayispor'a başarılar dilemek için stada gelen Cemal Bektaş, "Acaba Sanayispor yönetimine mi girecek?" sorularını da akıllara getirdi.
Gazetemize açıklamalarda bulunan Sanayispor Başkanı Muammer Gürsel şunları söyledi; "Yeni sezon tüm takımlarımıza hayırlı olsun. Umarım sorunsuz bir sezon geçiririz. Futbolcuların sağlığı bizim için her şeyin önünde. Genç futbolcularımız var. Bunlara her zaman öncelikle futbolun sportmenliğini öğretiyoruz. Rakiplerimize ve hakemlerimize saygılı, centilmen ve fair play ruhunu sahada ve dışarıda gösteren bir Sanayispor izleteceğiz. Zaten bu özelliğimizle herkesin beğenisini kazandık. Amacımız sporcu yetiştirmek.
Sanayispor'un hedefi 3. Lig. Yeni sezonda taraftarımızın ve Kırklareli halkının desteği ile 3. Lig'e çıkacağımıza inanıyoruz. Buradan Kırklareli halkına sesleniyorum; yeni sezonda Sanayispor'umuza destek olalım, hep birlikte 3. lige çıkalım" dedi.
Kırklareli halkının desteğini almak isteyen Sanayispor, yeni sezonda taraftarın iç saha maçlarında stadı doldurmasını bekliyor. Bölgesel Amatör Lig maçlarının Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda ücretsiz olarak izlenebileceğini söyleyen idareciler, ilginin de büyük olacağını tahmin ediyorlar.
İdman devam ederken Sanayispor Teknik Direktörü Tezer Zinet'le de kısa bir röportaj yaptık. Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Zinet, Sanayispor'un menfaatleri doğrultusunda takıma uyum sağlayacak yararlı futbolcu alacaklarını söyledi.
KAPIMIZ HERKESE AÇIK
"Bölgesel ligin stresini kaldırırım" diyen yetenekli futbolculara kapı açan Sanayispor, bu tip oyuncuları değerlendirip yararlı olabilecek oyuncuları kadrosuna katmak istiyor. Transfer politikasında kimseyi kırmak istemediklerini belirten Sanayispor Teknik Direktörü Tezer Zinet "Kapımız herkese açık. Buyursunlar gelsinler. Biz hiçbir futbolcuyu üzmek isteme yiz. Kendine güvenen, 'BAL'ı kaldırabilirim' diyen genç arkadaşlarımız bizimle idmanlara çıkabilir" dedi.
ERMAN TUTULMAZ'DA İDMANDA
Daha önce çıkan bir haberde Sanayispor yönetiminin kalecisi Erman Tutulmaz'ı gözden çıkardığı iddiaları Sanayisporlu taraftarları endişelendirmişti. Ancak Sanayispor yönetimi Erman Tutulmaz ile tekrar anlaşıp yeni sezonda kaleyi yine başarılı file bekçisine teslim etti.
ATATÜRK STADYUMUNDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Yeni sezonda BAL'da mücadele edecek olan Sanayispor için hazırlanan Atatürk stadyumunda çalışmalar devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde açık bölgeye duvar yapımına başlayan görevliler, birkaç gün içinde bu çalışmayı bitirmeyi hedefliyor.HABER:GAZETE TRAKYA.....

Hiç yorum yok: