Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

25 Ağustos 2010 Çarşamba

ÇANAKKALE FUTBOL İL TEMSİLCİLİĞİNE HAYRETTİN ACAR YENİDEN SEÇİLDİ

Futbol İl Temsilciliği Seçimi Toplantısı 20 Ağustos 2010 Cuma Günü saat 15:00 de Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Toplantı Salonunda yapıldı. Futbol İl Temsilciliğine Hayrettin ACAR oybirliği ile yeniden seçildi.

20 Ağustos 2010 Cuma Günü saat 15:00 de Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Toplantı Salonunda yapılan Futbol İl Temsilciliği Seçimi Toplantısında, Futbol İl Temsilciliğine Hayrettin ACAR oybirliği ile yeniden seçilerek güven tazeledi.


Futbol İl Temsilciliği Seçimi Toplantısı “ Futbol İl Temsilcisi ve İl Tertip Komiteleri Talimatı “nın 7. maddesine göre, bir önceki sezonda faal olan ve Lig’ lere katılan 38 spor kulübünden, 28 spor kulübünün temsilcilerinin katılımı ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Toplantı Salonunda yapıldı.

Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Dr. Firuz ERDİL, toplantıya katılan spor kulüplerimizin temsilcilerine yaptığı kısa konuşmadan sonra, Futbol İl Temsilciliği Seçimi Toplantısını açtı.

Futbol İl Temsilciliği Seçimi Toplantısının Divan Başkanlığını da, Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Dr. Firuz ERDİL yaptı.

Başka bir adayın çıkmadığı ve Futbol İl Temsilcisi Hayrettin ACAR’ ın tek aday olarak katıldığı Futbol İl Temsilciliği Seçiminde, toplantıya katılan spor kulüplerimizin temsilcilerinin tamamının oyunu alan Hayrettin ACAR oybirliği ile Futbol İl Temsilcisi seçildi.


Görev yaptığı süre içerisinde iyi bir performans ve başarılı bir çalışma sergileyen ve yeniden Futbol İl Temsilcisi seçilen Hayrettin ACAR yaptığı konuşmada, Futbol İl Temsilcisi olarak Çanakkale Amatör Futboluna 4 yıldır hizmet verdiğini ve 2 yıl daha hizmet vereceğini belirterek, kendisine gösterilen güvene teşekkür etti.

Futbol İl Temsilcisi Hayrettin ACAR’ a hayırlı olsun diyoruz ve çalışmalarında başarılar diliyoruz......:KAYNAK:TÜRKİYE AMATÖR SPOR KULÜPLERİ RESMİ SİTESİ...

Hiç yorum yok: