Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

3 Ekim 2010 Pazar

BABAESKİSPOR LİGE HAZIR


Kırklareli süperamatör küme takımlarından Babaeskispor Tekirdağ süper amatör küme takımlarından Çorlu Sanayi spor ile ÇorluSanayisporun sezon açılışı sonrası hazırlık maçı için karşı karşıya geldiler.ÇorluSanayi spor karşısında hazır görünümü veren Babaeskispor Tekirdağ süper amatör kümede şampiyonlukta iddalı olan ÇorluSanayi sporu 4-1 yendi.

MAÇTAN KRİTİKLER

Maça hızlı başlayan Babaeski spor 14 Dakikada Raşit ile 1-0 öne geçti. 44 Dakikada Raşit penaltı atışından skoru 2-1 yaptı ve maçın ilk yarısı 2-0 Babaeski sporun galibiyeti ile kapandı.

İkinci yarıya iyi başlayan Çorlu Sanayi spor 53 Dakikada Serhat ile skoru 2-1 yaptı..Bu golden sonra toparlanan Babaeski spor 63 Dakikada Uğur ile skoru 3-1 yaptı. Maçın uzatma dakikaları oynanırken Çağdaş skoru 4-1 yapan golü attı ve maç Babaeski sporun 4-1 galibiyeti ile bitti.
 
Maç sonrası görüşlerini açıklayan Babaeskispor teknik heyeti ve yönetim kurulu Babaeskispor olarak iyi bir ekip oluşturduk.Tek hedefimiz bu sezon Kırklareli süper amatör kümeyi şampiyon kapayarak Bölgesel amatör ligte oynamaktır dediler.

HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok: