Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

6 Ekim 2010 Çarşamba

Kırklarelispor iyi yolda"


TFF Spor Toto 3. Lig 2. grupta mücadele eden Kırklarelispor'un maçlarını oynadığı Kırklareli Atatürk Stadyumu TFF Stadyum Denetçisi Canip Aziti tarafından denetlendi. Dün stadyumu İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü görevlileriyle birlikte gezen Aziti, detaylı incelemeler yaptı. Daha önceki denetiminin ardından stadyumda çok büyük değişiklikler olduğunu söyleyen Aziti, eksik noktaları teker teker not aldı.

Denetlemenin ardından bir açıklama yapan Canip Aziti şunları kaydetti: "Bugün burada Kırklarelispor'un maçlarını oynadığı stadyumu denetlemek için bulunuyoruz. Stadımızdaki denetimimizi daha önce de yapmıştık. Fakat tekrar denetimlerimiz oluyor. Yine temsilci ve gözlemcilerimizin vermiş olduğu raporlar doğrultusunda incelemeler gerçekleştiriyoruz. Kırklareli Atatürk Stadyumu ilk denetimizde kötü durumdaydı. Ancak şu anda gerek Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzün gerekse kulüp yetiklerimizin çabalarıyla Kırklareli Atatürk Stadyumu'nun eksiklikleri bir ölçüde giderilmiş. Tabii tamamıyla giderilmiş diyemeyiz.
Eksikliklerimiz bulunmakta. Bu eksikliklerimiz raporlarımızla Kırklarelispor Kulübü'ne bildirilecektir. Burada yapılması gereken çalışmalar sadece Gençlik Spor İl Müdürlüğü ya da kulübün çabalarıyla gerçekleştirilemez. Ümit ediyoruz ki stadlarımızın hepsi Avrupa standartlarında olur.
Onun için de özellikle yerel halkımızın kulübümüze destek vermesi gerekiyor. İlimizin milletvekillerinin, Sayın Valimizin, Belediye Başkanımızın, zengin işadamlarının destekleriyle Kırklarelispor'un bir yerlere gelmesi gerekiyor. TFF'nin bu anlamda çeşitli destekleri var. Kulübümüz federasyonla zaten bağlantı içinde. Ama dediğim gibi bu işler bir iki kişinin çabasıyla olmaz. Herkesin elini taşın altına sokması gerkiyor. Bu anlamda herkesi Kulübümüze destek olmaya çağırıyoruz"

KAYNAK.GAZETETRAKYA

Hiç yorum yok: