Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

18 Ekim 2010 Pazartesi

Edirnespor 6 Subaşıspor 2

Geçtiğimiz hafta Tuncaspor’u 6-1 yenerek haftayı lider kapatanEdirne Süper amatör kümenin lideri Edirnespor, Saraçhane Sentetik sahasında konuk ettiği Subaşısporu 6-2 gibi skorla mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Yusuf üç gol ile hat-track yaptı.


Hakemler: Özgür Bayır, Tuğrul Kaniğ, Zihni Ertaş
 
Edirnespor: Serkan, Burak, Erkut, Samet, Savaş, Mehmet (46 Kaan), Orçun, Onur, Halit, Yusuf, Çağrı,
  
Subaşıspor: Selahattin, Bayram, Hakan, Aykut, Salih, Tamer, Bilgin, Hüseyin Gökhan, Hüseyin Künteci, Hamza, Deniz

GOLLER: 4-30, 74 Yusuf, 17 Onur, 52 Erkut, 66 Orçun

MAÇTAN DAKİKALAR: Maça çok hızlı başlayan Edirnespor maçın 4. dakikasında 1-0 öne geçti. Yusuf çalımlara ceza alanına girdi, çaprazdan sert vurdu 1-0. 6. dk da Orçun sağ kanattan ceza alanına girdi çok sert vurdu ağlarla buluşacak olan meşin yuvarlak Subaşı’nın defans oyuncusu Hakan’ın sırtına çarparak kornere çıktı. 17. dk da Onur nefis bir vuruşla skoru 2-0 yaptı. Bu dk da kale çizgisine 25 metre mesafede topu göğsüyle düzelten Onur harika vurdu top ağlara gitti 2-0. 30. dk da Orçun sol kanattan ceza alanına girdi Yusuf’a alda at dercesine asistini yaptı Yusuf vurdu 3-0. 34. dk da Edirnespor 4. gole çok yaklaştı. Bu dakikada Subaşıspor ceza alanında oluşan karambolde Çağrı kafa ile Orçun’a nefis pas verdi, Orçun sert vurdu defanstan döndü. İlk yarı 3-0 sona erdi.

İlk yarıda sahaya sarı kırmızılı forma ile çıkan Edirnespor, ikinci yarıya beyaz ağırlıklı sarı-kırmızı forma ile çıkması dikkat çekti. Sağlı sollu ataklarla Subaşı kalesini ablukaya alan Edirnespor 52. dk da Erkut’un yaklaşık 35 metreden aşırtma vuruşu ile 4-0 öne geçti. Bu golden 2 dk sonra Subaşıspor ilk defa çok net pozisyon buldu. Bilgin ceza alanına girdi yerden vurdu kaleci Özgür son anda topun gol olmasına izin vermedi. 55. dk da Subaşıspor tam ceza alanı çizgisinde serbest vuruş kazandı. Atışı eski Edirnesporlu kaptan Hamza kullandı az farkla direğin üzerinden aut. Subaşısporun bu ısrarlı atakları şeref golününde gelmesine neden oldu. 58. dk da Edirnespor ceza alanı sağ çaprazında kazanılan serbest vuruşu Deniz barajın içinden sert ve düzgün plasesi ile skorun 4-1 olmasını sağladı. 60. dk da Edirnespor kaptanı Orçun Subaşı ceza alanında oyuna ikinci yarıda giren Kaan’a nefis bir asist yaptı, Kaan çok sert vurdu meşin yuvarlak direkten geri döndü. 62. dk da Subaşıspor ikinci gole çok yaklaştı. Tamer’in kullandığı köşe vuruşu Edirnespor altı pasında karambole neden olarak Aykut’un önüne düştü Aykut %100 gol pozisyonda boş kaleye dokunamadı defans topu uzaklaştırdı. 66. dk da Deniz’in Edirnespor ceza alanına ortasında Bilgin topla buluştu çok müsait durumda vuruşu yavaş olunca Serkan topa sahip oldu. Bu pozisyonun hemen ardından Edirnespor’un golü geldi. Sol kanattan ceza alanı içine yapılan ortayı Kaptan Orçun göğsüyle düzelterek nefis bir vole ile takımını 5-1 öne geçirdi. 71. dk da Subaşıspor’lu Deniz Edirnspor ceza yayına sağdan orta yaptı, Hüseyin Gökhan göğsüyle düzeltti nefis vurdu, Edirnespor kalecisi Serkan da aynı güzellikte mükemmel bir refleks ile topu tokatlamayı başardı. 74. dk da Yusuf şık bir gol ile durumu 6-1 yaparken kendisinin de 3. golünü atmış oldu. 85. dk da konuk Subaşı 2. golünü attı. Bu dakikada ani bir atakla ceza alanına giren Deniz, Edirnespor defansının hatasından yararlandı vurdu 6-2.

KAYNAK:EDİRNEDESPOR.COM

Hiç yorum yok: