Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

16 Ekim 2010 Cumartesi

LÜLEBURGAZSPOR:2 - TEKİROVA BELEDİYESPOR:2



Spor Toto 3.lig 1.grup mücadelesinde Lüleburgazspor sahasında Tekirova Belediyespor ile uzatma dakikalarında yediği gol ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın hemen başında dakikalar 4’ü gösterirken Mehmet Uzun’un penaltı golü ile öne geçen Lüleburgazspor, daha galibiyet sevincini yaşarken 5. dakikada  Kerim’in golüne engel olamadı ve durum 1-1 oldu.  23.dakikada kullanılan köşe atışında iyi yükselen kaptan Birol skoru 2-1 yaptı. İlk devre Lüleburgazspor’un 2-1 üstünlüğü ile kapandı. İkinci yarıda rakibine karşı üstün bir oyun oynayan Lüleburgazspor 61.dakika gelişen kontra atakta Lüleburgazspor, Serdal’ın ayağından net bir gol pozisyonunu değerlendiremedi. 68. dakikada Tekirova Belediyespor oyuncusu Erdem hakeme itirazlarını sürdürünce kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Rakibinin 10 kişi kalması ile oyundaki baskısını iyice arttıran Lüleburgazspor bir çok net gol pozisyonundan yararlanamadı. Dakikalar 90+3’ü gösterirken Tekirova Belediyespor ,herkesin artık maç bitti dediği dakikalarda  yakaladığı bir kontra ataktan Erhan ile golü buldu ve durumu 2-2 yaptı ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

Stat: Lüleburgaz 8 Kasım... Hakemler:Mehmet Gonca (****), Osman Karakaş (****), Mustafa Sarsılmaz (****)

LÜLEBURGAZSPOR: Güray(**), Ziya(***), Levent(***), Yusuf(***), Birol(***), Cabir(***), Semih(***), Mehmet Uzun(****) Dk.90+4 Hakan(?), Semih(***), Samet(**) Dk.88 Ercüment (?), Serdal(***), Muhammed(****) Dk.83 Furkan(?)

TEKİROVA BELEDİYESPOR: Doğan(***), İsmail(**), Umut(**), Mustafa(**), Ertan(**), Erdem(**), Efe(**), Oğuzhan (**) Dk.80 Şenol(**), Alihan(***) Dk.85 Necati(?), Erhan(***), Kerim(***) Dk.70 Abdullah(**)

Goller: Dk.3 Mehmet Uzun, Dk.21 Birol (lüleburgazspor), Dk.5 Kerim, Dk.90+3 Erhan (Tekirova Bld.spor)

Sarı kart: Dk.28 Cabir (Lüleburgazspor), Dk.40 Erhan, Dk.73 Umut, Dk.83 Şenol, Dk.90+2 Mustafa

Kırmızı kart: Dk.68 Erdem (Tekirova Bld.spor)

Hiç yorum yok: