Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

23 Ekim 2010 Cumartesi

Vali Muşmal, kurumları yardıma çağırdı; Kırklarelispor’a resmi kurum ve kuruluşlardan yardım gelecek



 

İlimizi TFF 3. Lig’de temsil eden Kırklarelispor’a maddi destek yaratmak amacıyla kolları sıvayan Vali Muammer Muşmal, ilk projenin sonuçlarını dün aldı. Valiliğe bağlı tüm resmi kurum ve kuruluşlara yazı göndererek, Kırklarelispor’a destek verilmesini isteyen Vali Muşmal takıma sahip çıkılmasını istedi.


Tüm kaymakamlıklara ve resmi kurumlara gönderdiği resmi yazıda, “Kırklarelispor aldığı başarılı sonuçlar sayesinde tüm Türkiye’de ilimizin tanıtımını en iyi şekilde yapmakta, gençlere spor yapmayı, sportif faaliyetler içinde olma ve il içinde birliktelik ruhu oluşturma imkanı sağlamaktadır.

İlimizin futbol takımı olan Kırklarelispor maddi imkansızlıklar içinde olup, ciddi ekonomik sıkıntılar yaşamakta ve parasal desteğe ihtiyaç duymaktadır.

Kırklarelispor’un başarılarının devam etmesi ve ilimizi daha iyi tanıtabilmesi için tüm kamu kurum ve kuruluş çalışanlarının gönüllülük esasına göre gerekli nakdi yardımı yapmalarını ve konunun daire amirlerince takip edilmesi hususunda bilgi ve gereğini rica ederim” ifadelerine yer veren Muşmal, dün itibariyle Özel Kalem Müdürlüğü’ne iletilen sonuçları incelemeye başladı.

Kırklarelispor’un maçlarını yakından takip eden ve her platformda takıma sahip çıkılması gerektiğinin altını çizen Vali Muşmal’ın bu gi-rişimi yeşil beyazlılara önemli bir kaynak olacak.
 
KAYNAK:GAZETE TRAKYA...

Hiç yorum yok: