Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

16 Ekim 2010 Cumartesi

KIRKLARELİ SANAYİ SPOR LİGE MAĞLUP BAŞLADIKLARI İÇİN ÜZÜNTÜLÜ

Bölgesel Amatör Ligdeki Kırklareli ili temsilcisi Kırklareli Sanayispor, ligin ilk haftasında alınan mağlubiyete üzülüyor. Ligin ilk haftasında deplasmanda iyi oynamasına rağmen Çerkezköy'e 1-0 mağlup olan Kırklareli Sanayispor gelecekten umutlu. Sanayispor Teknik Direktörü Tezer Zinet yaptığı açıklamada şunları söyledi;


 
"Çerkezköy maçında tek kale oynamamıza rağmen son vuruşları değerlendiremedik ve maalesef mağlup olduk. Oyunun geneline bakıldığında rakibimizi kendi sahasında oynadığımız futbol ile sahaya gömdük. Ancak futbolun adaletsizliği de var. Özellikle ikinci yarı rakibimize fark atacağımız maçta mağlup olmak bizleri çok üzdü. Ancak oynanan futbol beni memnun etti. Bu kadar çok gol pozisyonuna giriyorsak demek ki iyi yoldayız. Çalışmalarımız devam ediyor. Bu hafta sonu kendi sahamızdayız. Kendi evimizde galip gelmek istiyoruz. Tüm halkımızı maça davet ediyoruz."

Hafta sonu sahasında Tekirdağspor ile karşılaşacak olan Kırklareli Sanayispor hazırlıklarını sürdürüyor. Salı ve Çarşamba günü yapılan idmana tüm takım katılırken futbolcuların hırslı oldukları dikkat çekti. Sanayispor bu hafta sonu 17 Ekim Pazar günü saat 15:00'de Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda Tekirdağspor ile karşılaşacak.

Alt yapı emin ellerde

Alt yapıya verdiği önem ile bilinen Sanayispor'un genç futbolcuları da çalışmalarını sürdürüyor. U-15 grubunu çalıştıran Akın Akıncıoğlu; "Çalışmalarımız sürüyor. U-15 liginde iddalıyız. Oyuncularımıza futbolun yanında centilmenliği de öğretiyoruz. Amacımız Türk futboluna yararlı oyuncular yetiştirmektir" dedi. U-16 grubunu çalıştıran Zahid Açıkgöz ise tüm alt yapı kategorilerinde iddaalı olduklarını belirterek şunları söyledi; "Sanayispor kulübünün hedefi belli. Alt yapıya çok önem veriyoruz. Oyuncularımıza doğruyu öğretmek için çabalıyoruz. Verdiğimiz önemin sonucunu da alıyoruz.

Kırklareli'deki gençleri bir araya toplayabilirsek Türkiye'de Kırklareli'nin adını duyuracağımızdan eminim. Çünkü Kırklareli'nde gerçekten çok yetenekli gençler var. Bu yıl futbolda Sanayispor'un adını duyuracağız."

KAYNAK.GAZETETRAKYA.COM

Hiç yorum yok: