Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

23 Ekim 2010 Cumartesi

SAL Lideri Edirnespor Anafartalar deplasmanında

 
 Kısa adı SAL olan Süper Amatör liginde 6 puanla lider durumdaki Edirnespor, ligin 3. haftasının

açılış maçını bugün Anafartalar deplasmanında oynayacak. Keşan stadında saat 15.00'te start alacak olan müsabakayı Yusuf Tiryaki-Ceyhun Bozdağ- Murat Erden hakem triosu yönetirken, maçın gözlemciliğini de Kemal Varel yapacak.

Yıldız “ Dostluk ön planda ”

Müsabaka öncesinde dün görüşlerini aldığımız Edirne spor teknik sorumlusu Adnan Yıldız Anafartalar'a kazanmak için gideceklerini ifade ederek” Futbol üç neticeli bir oyundur. Kazanmak ön planda gibi görünse de, bizim için dostlukları pekiştirmek, iyi ilişkileri üst düzeyde tutmak ve bunların ön plana çıkması daha önemli. Bunun için biz bu sene elimizden geleni yapıyoruz ve yapacağız.

“Çaycıdan, çorbacıdan yönetici olmamalı”

Edirne'de amatör spor kulüpleri el ele verebilirse, Edirnespor özlenilen profesyönel lige çok rahat çıkar. Bunun için alt yapıların bir araya gelmesi lazımdır. Burada en büyük görev yöneticilere düşmektedir. Teknik adamların düşüncesi ikinci planda kalır. Bu yüzden Edirne'de vasıflı, futbolu bilen kişilerin futbola el atmasını istiyoruz.

Çaycıyla, çorbacıyla bu iş olmaz.

“ Trakya Üniversitesine teşekkürler”

Edirnespor'da 17 üniversite öğrencisi futbolcumuz var. Takımımızın iskeletini bu öğrenciler oluşturuyor. Kulübümüz bu 17 öğrencinin de harçlarını yatırmıştır.

Trakya Üniversitesi camiasına yürekten teşekkür ediyorum. Kulübümüzün tesisi yok. Antreman yapacağımız yerimiz yok. Ben Adnan Yıldız olarak “yeter” diyorum. “

Şimdiki yönetimimiz son 10 yılın en iyisidir” Olin Yağ sanayi Genel Müdürü sayın Edip Ağaoğulları bütün lisans masraflarımızı karşılama jestinde bulunmuştur.

Kendilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Fakat bu işlerin takibinde emek veren yönetimimizdir. Şu an ki yönetimimiz son 10 yılın en iyi yönetimidir. 22-Ekim-2010 tarihine kadar bu yönetimin en ufak bir şaibesi olmadığına bende kefilim.

“Anafartalar maçını oynarken aklımız Olin'de olacak”Biz bugün maçımızı Anafartalar deplasmanında saat 15.00'te oynarken, 2 saat sonra saat 17.00'de başlayacak olan Olin-Türk Telekom maçını da düşünüyor olacağız.

O maçı bütün futbolcularımız ve yönetimimiz ile birlikte izlemeyi çok istiyorduk.

Hatta bu konu ile ilgili olarak Edip beyle de görüşmüştük ama maalesef bu mümkün olmayacak. Sadece ilimizin değil, Trakya'nın gururu olmayı başarmış Olin Edirne Baskete başarılar diliyoruz. Aklımız Mimar Sinan'da olacak” dedi.
------------------------
Kaynak:Edirne Ajans

Hiç yorum yok: