Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

9 Ekim 2010 Cumartesi

GELİBOLUSPOR 1 BOZCADAASPOR 1

Çanakkale süper amatör liginin ikinci haftasında Geliboluspor rakibi Bozcaadaspor ile 1–1 berabere kaldı. Geliboluspor da Çağlar’ın bir şutu da direkten döndü. Açık bir havada oynanan karşılaşmayı çok sayıda taraftar seyretti. Geçtüğimiz sezon Geliboluspo da forma giyen Serdar, Geliboluspor da Murat ve Deniz göz doldurdular.
Karşılaşmaya Geliboluspor’un vuruşu ile başlandı. İki takımda oyuna kontrollü başlayınca ilk tehlikeli atak 35 dk.Bozcadaspor’dan geldi.Serkan boş pozisyonda topu dışarı attı.40 dk.Kaptan Ersoy sert vurdu top direği sıyırarak dışarı çıktı.42.Dk Bozcadaspor atağında boş pozisyondaki Serkan’ın vuruşunu ,Günün başarılı ismi Murat son anda çıkardı.44 dk.Geliboluspor Ceza sahasındaki karambolde Kaleci Arkın topu dışarı tokatlayım derken ters vuruşu filelere gidince Bozcaadspor 0-1 öne geçti.İlk yarıda başka gol olmayınca devre deplasman takımının 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıya Geliboluspor Kerem’in İldeniz’i alarak başladı.65 dk. Gökhan çıktı yerine Deniz girdi. Geliboluspor İldeniz ve Deniz’in girmesiyle birlikte daha etkili ataklar yapmaya başladı.70 Deniz’in soldan ortaladığı topa Çağlar müsait pozisyonda topu filelere yollayamayancı takımını beraberlikten etti.72dk Çağlar sağdan çalımlarla ceza sahasına girdi sert vurdu top yan direkten oyun alanına döndü.75 dk. Timuçin’in vuruşunu kaleçi Gökay kurtardı.85 dk. Emrah ceza sahası dışından mükemmel vurdu, Kaleci Gökay’ın bakışları arasında top filelere gidince durum 1–1 oldu. Golden sonra Geliboluspor galibiyet için yüklense de gol olmayınca karşılaşma 1–1 sona erdi.
 
Geliboluspor: Arkın-Murat-Olcay-Erbil-Burak-Emrah-Timuçin-Ersoy-Çağlar-Gökhan-Kerem
Yedekler: Hamdi-İldeniz-Rıza-Deniz-Gürhan-Yalçın-Kemal

Bozcadaspor: Gökay-Burak-Cengiz-Serdar-Erdal-Birkan-Özcan-Yavuz-Barış-Serkan-Engin          Yedekler: Tevfik-Talat-Utku-Selahattin-Feyyaz-Salih-Mustafa


KAYNAK:GELİBOLUSPOR.ORG.

Hiç yorum yok: