Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

23 Ekim 2010 Cumartesi

Yazı Boyutu : Halil Bodur” Küçükçekmece'ye puan için gidiyoruz”

                                                                                     Ayşekadın GB spor Genel Kaptanı Halil Bodur'un yarın İstanbul deplasmanında oynanacak olan Küçükçekmecespor maçı ile

ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada, Küçükçekmece maçının önemine dikkat çekerek” Rakibimizin gücünü biliyoruz.
Oynadıkları 2 müsabakayı da kazanarak zirvenin ortaklarından oldular. Biz ilk maçımızda Keşanspor'a son dakika golü ile mağlup olduk. Evimizde oynadığımız ilk müsabakada ise, Yalova Çiftlikköyspor ile golsüz berabere kaldık. Seyircimiz muhteşemdi. Onlara çok teşekkür ediyorum.
Onlara bir galibiyet hediye etmek isterdik ama, sakatlıklar ve Bulgaristan Fedarasyonu'nun Bulgar oyuncularımızla ilgili belgeleri gönderememeleri yüzünden, eksik çıkmak zorunda kaldık sahaya. Serkan'ın sakatlığı hala devam ediyor.
Onu İstanbul'da da riske etmemeyi düşünüyoruz.
Çarşamba günü Edirne'de üçüncü lig takımlarından Tepecikspor ile hazırlık maçı yaptık. Bir çok oyuncumuzu deneme şansı bulduk. Müsabaka 2-2 sona erdi.
Şimdi önümüzdeki maçı, yani yarın İstanbul'da oynayacağımız Küçük-çekmecespor maçını düşünüyoruz.
Oraya 3 puan almaya gideceğiz. İnşallah bunu başarırız ve yuvamıza ilk üç puanımızı almış bir şekilde döneriz” diye konuştu.
Bodur 2010-2011 sezonunda BAL liginde Edirne'yi zor şartlar altında temsil etmeye çalıştıklarının altını çizerek” Bu yüzden şehrimizin desteklerine ihtiyacımız olduğunu bir kez daha tekrarlamak istiyorum. Bu sezon olmadı ama, önümüzdeki sezon biz yine BAL liginde kalırsak adımızı Edirne Gençlerbirliği olarak değiştirmeyi yönetim olarak düşünüyoruz. “ dedi.
----------------------------------
KAYNAK:EDİRNE AJANS...

Hiç yorum yok: