Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

5 Ekim 2010 Salı

GELİBOLUSPOR BİGA DEPLASMANINDAN ELİ BOŞ DÖNDÜ

Çanakkale Süper Amatör Lig maçında Geliboluspor Karabiga Deplasmanında 90+3 dakikada yediği gol ile 1–0 mağlup oldu. Geliboluspor’ da İldeniz ve Yalçın sakatlıkları nedeniyle forma giyemediler.
Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklar ile geçti.30 dk.Karabiga İçtaşspor Metin kaleci Arkın ile karşıya kaldı vuruşu dışarı gitti.Karşılaşmanın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçince devre 0-0 berabere sonuçlandı.
Geliboluspor ikinci yarıya Denizin yerine Keremi alarak başladı.55 dk. Karabiga içdaşspor da Taner ve Erkan’ın yerine Yücel ve Cem girdi.65 dk. Barış çıktı Ferdi girdi.70 dk.Metin net pozisyonu değerlendiremedi.72 dk.Timuçin sert vurdu kaleci saffet kurtardı.75 dk.Karabiga içdaş penaltı kazandı.Metin’inin kullandığı penaltıyı Arkın kurtardı.80 dk. Timuçinin vuruşu az farkla dışarı gitti.82 dk.Erbil’in kafa şutu direği sıyırarak dışarı gitti.85.dk Geliboluspor bu kez Emrah ile gole çok yaklaştı,Emragın vuruşu üst direkten geri döndü.Hakem üç dakika uzatma süresi gösterdi.Uzatma dakikalarının üçüncü dakikasında Metin kafa ile golü atınca takımını 1-0 öne geçirdi.Karşılaşmada bu sonuç ile bitti.
 
Karabiga: Saffet-Enis-Taner-Mustafa-Sedat-Barış-Ersin-Erkan-Metin-Hüseyin-Volkan

Yedekler: Barış-Ferdi-Engin-Altan-Cem-Gökhan-Yücel

Geliboluspor: Arkın-Murat-Olcay-Erbil-Burak-Emrah-Timuçin-Ersoy-Çağlar-Gökhan-Deniz

Yedekler. Teoman-Rıza-Anıl-Tolgahan-Uğur-Kerem

HABER KAYNAK:Geliboluspor.org     http://www.geliboluspor.org/default.asp

Hiç yorum yok: