Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

18 Ekim 2010 Pazartesi

KEŞANSPOR İLK DEPLASMANINDAN GALİP DÖNDÜ...VELİMEŞE BELEDİYE :0 KEŞANSPOR: 3

Bölgesel Amatör Lig 12. grupta yer alan Tekirdağ temsilcisi Velimeşe Belediye Spor ile Edirne temsilcisi Keşanspor arasında oynanan maçı, konuk ekip Keşanspor ilk yarıda bulduğu gollerle 3-0 kazandı. Attığı 2 golün yanı sıra gösterdiği performansla takım kaptanı Özdemir Deniz’in galibiyette katkısı tartışılmazdı.
 
Velimeşe Stadı’nda saat 15.00’te başlayan ve maçı Ender Boybeyi, İbrahim Akar, Okan Yurtöven ve Cihan Ataş hakem triosu yönetti.

Stadyumda sadece küçük portatif bir tribünün oluşu her iki takım seyircilerinin de maçı bu tribünde beraber izlemesi, her iki taraftar grubu arasında sürekli tartışmaların yaşanmasına neden oldu.

Özellikle rakip takım Keşanspor seyircileri bu duruma tepki gösterirken, maçın Velimeşe Belediye Spor sahasında oynanmasını protesto ettiler.

Karşılaşmaya her iki takımda dengeli başladı. Velimeşe Belediye Spor’un 3. dakikada Mesut’un kaleci Ömer’le karşı karşıya kaldığı,ancak gole çeviremediği mutlak pozisyon, belki de maçın kaderini değiştiren olay oldu.

13. dakikada hızla gelişen Keşanspor atağında orta sahanın ortasında Özdemir topla buluşan Rakibin sağından atıp, solundan geçtikten sonra kaleciyle karşı karşıya kaldı. Sol çaprazdan ters köşeye vuruşu Keşanspor’u 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra ataklarını daha da sıklaştıran Keşanspor, 24. dakikada geçen sezon Tekirdağspor forması giyen Burak Elagöz’ün harika plasesiyle farkı ikiye çıkararak durumu 2-0 yaptı.

39, dakikada hızla gelişen Keşanspor atağında Özdemir cezasahasına girerken topla buluştu. Kaleciyi önde gören Özdemir topun dibine aşırtması durumu 3-0 yaptı. İlk yarı Keşanspor’un 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya daha etkili başlayan taraf Velimeşe Belediye Spor oldu. 60. dakikada Semih’in serbest vuruş’u direkten döndü. Dönen topa Ahmet dokunamayınca Velimeşe mutlkak golden oldu.

Maçın orta hakemi Ender Boybeyi, 80. dakikada sakatlandı. Maç yaklaşık 10 dakika durdu. Boybeyi tedavisinin ardından maçı yönetmeye devam etti.

Velimeşe Spor, yakaladığı 2-3 etkili pozisyonu gole çeviremeyince maç Keşanspor’un 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Velimeşe Belediye Spor: 1- Ali İhsan 2- Eser 3- Semih 4- Tolga 5- Alper 6- Selçuk 7- Seçkin 8- Emrah 9- Ahmet 10- Mesut 11- Murat

Teknik Direktör: Nizamettin Yaşar

Keşanspor: 1- Ömer 2- Yavuz 3- Mehmet 4- Yaver 5- İsa 6- Selçuk 7- Hakan 8- Serdar 9- Burak 10- Özdemir 11- Kemal

Teknik Direktör: Fatih Anlar

HABER VE FOTO:UMUT ÇATAL ...kaynak:TRAKYASPOR

Hiç yorum yok: