Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

18 Ekim 2010 Pazartesi

BABAESKİSPOR ŞOV YAPTI



   

Babaeskispor: 15 – İstasyonspor: 0
 
Kırklareli Amatör Süper Futbol Ligi’nde mücadele eden Babaeskispor, ligin ikinci haftasında kendi evinde konuk ettiği Lüleburgaz İstasyonspor’u, her iki yarıda attığı gollerle 15-0 mağlup etti.



 
Amatör Süper Lig’de, Şampiyonluk mücadelesi veren Babaeskispor, 100.Yıl Stadı’nda aldığı 3 puan sonucunda 2 ‘inci haftayı 6 puanla lider olarak tamamladı.
  

 
Kırklareli Bölgesi İl Hakemlerinde Özer Acun, Zekeriya Dinçkol ve Ömer Şivka üçlüsünün yönettiği karşılaşmada, Babaeskispor ile İstasyonspor 100.Yıl Stadı Çim sahada karşı karşıya geldi.
 

 
Güneşli bir havada oynanan karşılaşmayı; Babaeski Belediye Başkan Yardımcısı Fikri Karaca, İlçe Emniyet Müdürü Ali Haluk Karakuş, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Beyazıt Örgel, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Taşkın, Babaeskispor Kulüp Başkanı İlker Dursun, Lüleburgaz İstasyonspor Kulüp Başkanı Ekrem Kalmaz, Babaeskispor 2.Başkan İbrahim Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Ülkü Tırpancı, Çelikcan Polat, Adnan Üstünay, Cenk Dönmez ve çok sayıda taraftar tribünlerden izlediler.
 
 
2010-2011 Yenin Futbol Sezonu’nda seyircisinin önünde ilk resmi maçına çıkan kırmızı-lacivertliler, zayıf rakibi İstasyonspor karşısında beş dakikada bir her iki yarıda attığı bir birinden mükemmel gollerle karşılaşmadan 15-0 gibi çok farklı bir skorla galip ayrıldılar.
  

Babaeskispor adına karşılaşmada golleri; Uğur (4), Seyit Ozan (4), Sertan (2), Kaptan Tarık (Penaltı), Zeki, Sinan, Çağdaş ve Nail attı.

Babaeskispor Antrenörü Günay Benice maçtan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi;
 
“Bugün taraftarlarımıza güzel bir maç izlettirdiğimize inanıyorum. Öncelikle rakip takım Lüleburgaz İstasyonspor’u sahada bize karşı centilmence bir mücadele verdiklerinden dolayı kutluyorum. Oyunun sonucuna rağmen gerçekten oyunda ki düzenlerini hiç bozmadılar, kardeşçe ve dostça bir maç oldu. Biz oyundaki tempomuzu artırarak 90 dakikaya yaymayı bildik, antrenmanlarımızda gol yollarında çalıştıklarımızı bugün sahada iyi uyguladık. Özellikle kanatlardan gelen ortaları çok iyi değerlendirdik ve bunlarla sonuca gittik. Daha yolun başındayız tabiî ki bu sonuç bizi şımartmayacak, futbolcu arkadaşlarımdan da hep birlikte bunu diledik. Babaeskispor’un hedefi büyük, bundan sonra ki maçlarımızda zor rakipler bizi bekliyor, çalışmalarımıza ayni disiplin bir şekilde ve ciddiyetle devam edeceğiz.”

Haber ve foto: Metin Karakuş
KAYNAK:Babaeski Havadis..


Hiç yorum yok: