Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

3 Ekim 2010 Pazar

KırklareliSanayispor 1 - 1Edirne Ayşekadın spor

Kırklareli'ni Bölgesel Amatör Lig'de temsil edecek olan Kırklareli Sanayispor aynı gruptaki rakibi Ayşekadın Gençlerbirliği ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda oynanan hazırlık maçının ilk yarısını 1-0 önde kapayan KırklareliSanayispor, ikinci yarıda kalesinde bir gol gördü sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.

 
 Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşmadaKırklareli Sanayispor'un ortaya koyduğu futbol teknik heyeti pek memnun etmezken, denenmek üzere KırklareliSanayispor kampında bulunan futbolcuların performansları vasatı aşamadı.
Edirne Ayşekadın Gençlerbirliği takımının kadrosundaki Kırklarelili futbolcular ise ortaya koydukları mücadele ile takdir topladı. Geçtiğimiz sezon daEdirne Ayşekadın Gençlerbirliği formasını giyen eski Kırklareli Sanayisporlu Tahsin Aldemir sakatlığından dolayı forma giymezken, Kırklarelispor'un 3. lige çıkmasında büyük katkı sağlayan Hasan Hüseyin Çilli ile Gökmen Güre ve birinci amatör ekiplerinden Kayaspor'dan transfer edilen Ozan Kurt'un performansları beğenildi. KarşılaşmayıKırklareli Sanayispor Kulübü Başkanı Muammer Gürsel de Edirne Ayşekadın Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Polat Öztaş ile birlikte protokolden izledi.

Takım Kadroları

Kırklareli Sanayispor: Benan, Sezer, Ufuk, Samet, Tayfun, Sercan, Rıdvan, Regaip, Zafer, Bahadır, Osman
Teknik Direktör: Tezer Zinet

Edirne Ayşekadın Gençlerbirliği: Uğur, Mehmet, Burak, Esad, Seyfettin, Gökmen, Ozan, Murat, Hasan Hüseyin, Ertin, Mustafa                                                                                                                        Teknik Direktör Orhan Işık

Goller: dk.40 Sercan (Sanayispor), 67.dk Hasan Hüseyin (Ayşekadın Gençlerbirliği)

Maçtan notlar
Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmaya iki takım da yeni oyuncularından oluşan kadro ile çıktı. İlk dakikalarda iki takım da kontrollü futbolu tercih etti.
15. dakikada Edirne Ayşekadın Gençlerbirliği sağ kanattan Ozan Kurt ile atak geliştirdi. Ozan'ın ortasında Hasan Hüseyin'in kafa vuruşu az farkla dışarı çıktı.
Kırklareli Sanayispor kadrosuna yeni katılan oyuncuların henüz uyum sürecini aşamadıkları gözlenirken, Kırklareli sanayi spor orta alanda pas alışverişinde hayli zorlandı.
Maçın 20.dakikasında Hasan Hüseyin sol taraftan ceza sahası içinde topa sol ayağıyla çok sert vurdu. Ancak top direğin üstünden az farkla dışarı çıktı. EdirneAyşekadın böylelikle bir gol fırsatını daha değerlendirememiş oldu.
27. dakikada Hasan Hüseyin'in ara pasında Ertin kaleci ile karşı karşıya kaldı. Ertin'in vuruşunda top KırklareliSanayispor kalecisi Benan'da kaldı.
30. dakikada Kırklareli Sanayispor,Edirne Ayşekadın Gençlerbirliği ceza sahası önünde serbest vuruş kazandı. Topun başına Ufuk geçti. Ufuk'un vuruşu barajdan döndü.
32. dakikada Gökmen'in uzun pasında sağ kanattan hızla koşan Ozan Kurt'un içeri gönderdiği topa arka direkte Mustafa yetişemedi. Bir pozisyon daha harcayanEdirne Ayşekadın Gençlerbirliği bu dakikalarda daha etkili oynayan taraftı.
Maçın 40. dakikasında KırklareliSanayispor kalesine yüklenenEdirne Ayşekadın Gençlerbirliği topu kaptırınca kalesinde golü gördü. Ceza sahası önünde topu kapan KırklareliSanayisporlu futbolcu Tayfun attığı uzun pas ile Sercan'ı buluşturdu. Sercan da sol taraftan ilerleyen Bahadır'a ara pas attı. Bahadır son çizgiden penaltı noktası üzerine topu çevirdi. Sercan bu pası değerlendirerek topu ağlara gönderdi: 1-0
İlk yarıda başka önemli pozisyon olmadı ve KırklareliSanayispor soyunma odasına 1-0 üstün gitti.
İkinci yarıda her iki takım da aynı kadrolarla sahaya çıktı.
Kırklareli Sanayispor ikinci yarıya iyi başlamasına rağmen istediği futbolu sahaya yansıtamadı.
50. dakikada KırklareliSanayispor sol taraftan atak geliştirdi. Yusuf'un ortasında Sercan müsait pozisyonda topu dışarı attı.
60. dakikada Hasan Hüseyin ceza sahası içinde topla buluştu. Sol ayağının üstüyle mükemmel bir gol atarak durumu eşitledi. 1-1
İlerleyen dakikalarda EdirneAyşekadın Gençlerbirliği daha istekli oynadı ancak ikinci golü bir türlü bulamadı. Maç 1-1'lik skorla sona erdi.
KırklareliSanayispor ise oynadığı hazırlık maçında izleyenlere tat vermedi ve sezon öncesinde hazır olmadığını gösterdi.

KAYNAK:GAZETETRAKYA.COM

Hiç yorum yok: