Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

20 Ocak 2011 Perşembe

Alpulluspor namağlup ilerliyor

 Kırklareli Birinci Amatör Ligi A grubunda Alpulluspor namağlup olarak yoluna devam ediyor. A grubunda yer alan Alpulluspor oynadığı 9 karşılaşmada henüz mağlubiyeti tatmadı. Alpulluspor geride kalan 9 karşılaşma sonunda 7 galibiyet alarak 23 puan ile A grubunda lider bulunuyor. Lider ve namağlup ünvanını sürdüren Alpulluspor geçtiğimiz hafta sonu Katranca Kartalspoır'u deplasmanda 6-1 yenerek 3 puanın sahibi oldu. Alpulluspor'un en yakın takipçisi 18 puan ile D.Çiçekspor 2. sırada bulunuyor. D.Çiçekspor son maçında deplasmanda B.Madıra Adaspor'a 4-0 mağlup olarak ağır bir yara aldı.

A grubunun Süper Amatörden düşen iki ekibi B.Mandıra Adaspor ile B.Karıştıranspor Şampiyonluktan uzak bir performans sergiliyorlar. Sezon başında bu iki takımdan çekinen grubun diğer takımları rakiplerinden kolayca puan almayı başarıyorlar. Süper Amatör'den düşen bu iki ekip 5 ve 6. sırada yer alarak taraftarlarına büyük bir hayal kırıklığı yaşatıyor.

A grubunun son sıralarında yer alan Çiftlikköyspor 1 puan, Katranca Kartalspor ise 3 puan ile diğer takımlardan kopmuş durumda bulunuyor. Bu iki takımın küme düşmesine kesin gözü ile bakılıyor.

Birinci Amatör Ligi A grubunda bu hafta alınan sonuçlar;

Katranca Kartalspor: 1 - Alpulluspor: 6

B.Mandıra Adaspor: 4 - D.Çiçekspor: 0

Çiftlikköyspor: 1 - Sinanlı Belediyespor 3
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kaynak: Gazete trakya
http://www.gazetetrakya.com/index.php

Hiç yorum yok: