Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

7 Ocak 2011 Cuma

İST. B.ŞEHİR BELEDİYESPOR (U18): 3 - LÜLEBURGAZSPOR (U18) :2

  
Türkiye Futbol Federasyonu gençlik geliştirme ligi U18 Marmara B gurubunda, Lüleburgazspor deplasmanda İst.B.Şehir Belediyespor ile karşılaştı.Çarşamba günü oynanan puan mücadelesinden evsahibi İst.B.Şehir Belediyespor 3-2 galip ayrıldı.Maçın ilk yarısında çok iyi bir futbol oynamasına rağmen, Lüleburgazspor ilk devreyi 1-0 yenik tamamladı.
Maçın ikinci yarısında her iki takımda seyircilere çok zevkli bir mücade izletti.Maça daha istekli başlıyan İstanbul temsilcisi maçın 55.dakikasında durumu 2-0 yaptı.Lüleburgazspor yediği bu golden sonra rakip kalede aradığı golü buldu ve skor 2-1 oldu.Karşılıklı gol pozisyonlarında geçen maçta 3.golü bulan taraf İst.B.Şehir Belediyespor'du.Lüleburgazspor maçın sondakikalarına doğru 2. golü buldu ama bu gol Lüleburgazspor'un deplasmandan puan ile dönmesine yetmedi.Maçı kendi sahasında 3-2 kazanan İst.B.Şehir Belediyespor 3 puanın sahibi oldu.
Maçtan sonra, Lüleburgazspor U18 gençlik geliştirme antrenörü, Aydın Çelik; ,takımında oynayan 3 oyuncunun değişik nedenlerden dolayı kadroda olmadığını ve buna rağmen takımının sahada iyi bir futbol oynadığını ve çok iyi mücadele ettiklerini açıkladı

HABER ve FOTO: İBRAHİM GÜL.....

Hiç yorum yok: