Tüm haberleri okumak için TIKLAYIN

DİKKAT ! Tüm haberleri okumak için yukarıdaki TRAKYA FUTBOLU39 (TIKLAYIN)

12 Ocak 2011 Çarşamba

Kırklarelispor ilk transferini gerçekleştirdi


TFF Spor Toto 3. lig 2. grupta mücadele eden yeşil beyazlı ekip ilk transferini Çanakkale Dardanelspor'un A2 takımından gerçekleştirdi. 1991 doğumlu Abuzer Gaffar Toplu, ligin ikinci yarsında yeşil beyazlı formayı giyecek. Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can yaptığı açıklamada Çanakkale Dardanelspor'dan forvet oyuncusu Abuzer ile anlaşmaya vardıklarını belirtti.

Transfer çalışmalarını hızla sürdüren Kırklarelispor, kadrosundaki bazı oyuncularla yollarını ayırıyor. Yeşil beyazlı ekip, Emre Danışan ile Muhammed Turan'ı Sakarya Hendekspor'a gönderirken, yeni isimlerle de görüşmeler sürüyor.

Bu iki futbolcunun yanı sıra Kırklarelispor'un kalecisi Hasan Kaya Gümüşhanespor'a transfer oldu. Hatalı golleri ile zaman zaman saç baş yolduran Hasan Kaya bundan sonra yeşil beyazlı ekipte olmayacak. Kırklarelispor’un önümüzdeki günlerde birkaç oyuncuyla daha yollarını ayırabileceği belirtiliyor. Sezonun ilk yarısında forma şansı bulamayan Caner Yalçın'ın da takımdan ayrılmak istediği konuşuluyor.
 
KAYNAK:GAZETE TRAKYA....

Hiç yorum yok: